Dr.Sante. Серія засобів для відновлення волосся Keratin. Мої враження.

Скільки себе пам'ятаю, стільки перебуваю в пошуках ідеального шампуню та й інших засобів для догляду за волоссям також. Хоча не скажу, що я аж надто вимоглива до таких засобів. Для мене головне, щоб шампунь гарно очищував шкіру голови і вона менше жирніла, об'єм зберігався хоч півдня, а бальзам чи маска живили кінчики і робили волосся розсипчастим, а не склеювали все в один комок. Оскільки я завжди в пошуках, то спробувати щось новеньке - раденька. Тому, коли мені на тест люб'язно запропонували спробувати нову лінійку Keratin від українського бренду Dr.Sante компанії Ельфа, сказати, що я втішилась, це не сказати нічого. А ось чи виправдали засоби мої надії і сподівання? Про це читайте далі.

В основі серії спеціальний Pro-Keratin Complex з кератину, аргініну і колагену, спрямований на відновлення волосся по всій довжині.
Кератин - основний «будівельний» компонент волосини, вбудовуючись в пошкоджені ділянки, відновлює структуру волосся зсередини, повертає еластичність, блиск і гладкість.
Аргінін - амінокислота, що дає волоссю силу і енергію. Стимулює ріст здорового і міцного волосся.
Колаген утворює невидиму плівку, зміцнює, захищає і відновлює волосся.
Це коротко про засоби зі слів виробника. Далі мої враження.
На колір і смак товариш не всяк. Не знаю як там зі смаком, а ось з кольором дизайнери баночок вгадали - стильні, бірюзово-коричневі баночки, виглядають зовсім не дешево, а доволі мило).  Запах свіжий, дещо солодкавий і насичений аромат дорогого шампуню. Мені віддалено запах нагадує аромат спілих груш і літа. На волоссі аромат відчується не так насичено, як в баночці, але ароматним волосся залишається на півдня, поки чужорідні запахи не переб'ють цей чудовий букет на ваших косах.
Шампунь має гелеву, прозору консистенцію. Піниться добре, враховуючи те, що він без SLES і SLS. Щоб один раз промити волосся мені вистачає дози трішки більше ніж на фото. Зазвичай, я промиваю волосся двічі.

Враження по собі шампунь залишив двоякі. Серед плюсів - він гарно промиває волосся, залишаючи по собі приємне відчуття чистої і свіжої шкіри голови. Тішить, що у шампуні мінімум шкідливих речовин, які не будуть накопичуватись на волоссі. Змиваючи шампунь, я відчуваю, що волосся зволожене навіть без використання бальзаму. А ось з мінусів, мушу відзначити, що волосся настільки гарно промиває волосся, що я схожа на "кульбабку". Волосся не важке і не тримається купи, а розлітається в різні боки. Особливо неслухняними стають волосини біля чола, що якраз в стані росту. Боротись з "кульбабкою" можна різними стайлінговими засобами.

Після шампуню я обов'язково користуюсь бальзамом. Бальзамчик серії Keratin гарно зволожує волосся, не обтяжує його, добре вимивається. Після використання волосся розсипчасте і не тяжке. Щоправда, пушистість, яку створює шампунь бальзам не втихомирює.
Бальзам маю приємну кремову консистенцію, однорідну текстуру і дуже-дуже ніжний. Пахне, так само приємно, грушами.
І раз на тиждень (якщо не забуду) користуюсь маскою з тієї ж серії. Маска дуже густа, схожа на пухнасту хмаринку. На волоссі невагома. Я витримую маску на голові приблизно 10 хвилин, встигаю прийняти душ. Довше сидіти з маскою мені зараз просто ліньки. Маска гарно зволожує волосся, все-таки трохи заспокоює моїх пухнастиків на голові, при тім, абсолютно не обтяжує волосся, а такий ефект я дуже люблю. Волосся, ніби наповнене вологою і дуже блискуче. Щоправда, не таке об'ємне, як би хотілось.

Підсумуємо, в загальному серією Keratin від Dr.Sante я задоволена. Виробник обіцяє відновлення по всій довжині, блиск та об'єм, гладкість та еластичність. Ну я б не була така багатослівна, але з кількома позиціями згодна. Об'єму та легкості надає шампунь, блиску додає бальзам, а гладкість та відновлення за маскою. Ну і про приємні ціни на засоби Dr. Sante, годі говорити. Словом, раджу спробувати вам цю серію,  хоча би для того, щоб скласти свої враження про засоби.

Більше про засоби зі серії Keratin можна прочитати тут. 

А ви вже користувались новою серії від Dr.Sante? Як враження?

Продукти надані компанією Ельфа для незалежного тестування.  

Share:

15 коментарі

  1. Судя по многочисленным отзывам, линия и правда хороша, присмотрюсь. Спасибо за отзыв!)

    ВідповістиВидалити
  2. хорошая серия получилась, мне тоже понравилась)))

    ВідповістиВидалити
  3. Яка чудова серія! Доречі, склад досить єфективний - багато гідралізованого кератину буде корисно для волосся.

    ВідповістиВидалити
  4. Я дуже хочу цю маску)) Обов'язково спробую)

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую за відгук! Оформлення дуже сподобалося!

    ВідповістиВидалити
  6. мне очень понравилась эта новинка!

    ВідповістиВидалити