Dushka. Цукрово-сольовий скраб та гель для душу з ароматом кавуна.

Моє перше знайомство з брендом Dushka розпочалось з декоративної косметики. Якщо пригадуєте, я вже писала про розсипчасту пудру (огляд тут). Тоді, разом зі замовленням, мені прийшов пробничок крему для тіла "Ванільне молочко". Саме в той вечір, коли намастила цей крем на тіло, я остаточно вирішила, що на пудрі моя дружба з Dushka не закінчиться точно і я обов'язково візьму ще щось таке ж ароматне та ніжне для тіла, як "Ванільне молочко. Так, в мене поселились гель для душу та цукрово-сольовий скраб для тіла з ароматом кавуна. До речі, запах ідеальний, якщо хочеться пришвидшити літо.

Описати аромат засобів можна кількома словами - соковитий, солодкий, розкішний аромат спілого кавуна. А ось вдихати цей запах можна годинами. Тому тепер я ще на кілька хвилин довше затримуюсь в душі (тільки чоловікові не кажіть, бо він заборонить мені користуватись цими засобами). 
Скажу, що кавун - це мій улюблений продукт харчування влітку. Я його можу їсти донесхочу, майже так само як і натиратись скрабом від Dushka. Щоправда, терти тіло аж "до втрати пульсу" я не раджу. На початку нанесення скраб трохи жорсткий, та за мить, в процесі, сіль та цукор ніжто тане на шкірі, залишаючи приємне відчуття свіжості та зволоженого тіла. Так-так, жодного скрипу, шкіра зволожена та ніжна. Все це завдяки вмісту олій у скрабі.
 Поміж іншим, скраб бережно скрабує шкіру, відлущуючи омертвілі клітини і поліруює дрібні прищики та нерівності. Разом зі сіллю та цукром у скрабі також є макові зернята, хоча мені здається, що тут вони лише в ролі декору. 
Помістились 200 мл скрабу у пластикову баночку. Кришка відкручується повністю, але і надійно закривається. Щоправда, якщо тримати скраб у душовій кабіні, як це роблю я (додумалась тримати цукор у найвологішому місці), то скраб трохи підмокає, але своїх властивостей не втрачає ні на йоту.
Гель для душу за консистенцією нагадує желе з маковими зернятами. Тут зернятка вже виконують роль легенького масажера, ніжно лоскочучи шкіру. Гель не піниться, а у взаємодії зі шкірою перетворюється на молочко. 
Очищує засіб дуже бережно, без скрипу. Після миття шкіра гарно зволожена і користуватись додатковим зволоженням не хочеться. Пахне гель так само приємно - соковитим кавуном. Аромат насичений та приємний долинає з баночки, а ось в реакції з водою та шкірою запах змінюється зі свіжого стиглого кавуна на аромат якогось зеленого неспілого фрукта.
Не можу не відмітити дуже оригінальний дизайн баночок в якому помістився гель. 
Ось ці точки відліку мене тішать щоразу, як беру до рук цю баночку. І ше мушу сказати, що гель дуже економний, тому за новим  я побіжу в Dushka ще не скоро, а ось скраб навпаки, вже скоро стане героєм посту про порожні баночки.
Замовити такі та інші засоби бренду Dushka можна на сайті dushka.care або в групах  бренду у ВК та в Facebook .

Розповідайте про свої улюблені гелі та скраби. А Dushka вже користувались?

Продукція люб'язно надана Dushka для незалежного тестування. 

Share:

22 коментарі

  1. Які соковиті засоби!!! Відразу виникає бажання й собі придбати)

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за обзор! Очень понравились продукты! Такая красота. Не пробовала ничего от Dushka, но желание купить что-нибудь появилось!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталочко, раджу спробувати) Ароматніших засобів в мене ще не було) аж хочеться їх їсти, а не митись)

      Видалити
  3. Ні, не можна так смачно описувати! Власне, як і робити такі смачнючі штуки :)
    От де зараз взяти кавуна? А в мене після твоїх слів аж смак його намалювався :)
    В мене наразі пробничок скрабу з ароматом жувальної гумки, то це просто вау) Закінчую свої два і купую обов'язково той) А зараз в мене кавовий від Амбра і цитрусовий від Pumpkin Family :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Соню,ці засоби неймовірні, тому дуже раджу) а я наступного разу спробую зі жуйкою)

      Видалити
  4. Я ще з Душкою не знайома, але вона мене переслідує в Інстаграм і Вк))) Потрібно спробувати)

    ВідповістиВидалити
  5. обожаю такие скрабы, представляю волшебный аромат!

    ВідповістиВидалити
  6. Очень красивый пост! Аромат арбуза обожаю, да и вкус тоже ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую-дякую) я вже не можу дочекатись сезону кавунів)

      Видалити
  7. Вкус арбузика это так.... ммммм.
    Класс одним словом)))
    Спасибо за обзор

    ВідповістиВидалити
  8. Какие сочные арбузики. Такой оригинальный наборчик и на подарок не стыдно подарить, хоть дарить такие принадлежности и считается моветоном. Спасибо за обзор!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже соковиті))) І на подарунок не соромно, точно) Дякую, що зайшла)

      Видалити
  9. А є якісь мінуси цього продукту?)

    ВідповістиВидалити
  10. всей этой красотой хочется любоваться! пользоваться жаль))))
    мне очень нравятся продукты марки!

    ВідповістиВидалити