Розгортаємо квітневу коробочку краси Lovenature/ april 2016/Pink edition

Ну нічого не можу з собою подіяти...як тільки бачу відкриту підписку на свіженьку коробочку краси улюбленого сервісу LoveNature, рука сама тягнеться закинути її в корзину. У вас теж так, коробочні маніяки? Але сила волі в мене залізна, бо стримуючи свої бажання, я пропустила приблизно 4 коробочки. Але коли в середині квітня побачила, що в новому випуску буде крем Піон від L'Occitan, вирішила - цій коробочці точно бути...і жодних відмовок. Хочете зазирнути в коробочку?


Квітнева коробочка створена в колаборації зі журналом PINK, тому всередині все рожеве і дуже дівчаче. А для фону пригодився журнальчик, який виявився дуже фотогенічним. В коробочці 3 мініатюри засобів, 2 повнорозмірних продукти і 1 аксесуар - ніби непоганий набірчик, але мене спершу розчарувало, що "коробенція" величезна, а засобів всередині "як кіт наплакав".

Зірка коробочки - Крем для обличчя Піон від L'Loccitan. Ну що вам сказати? Люкс, він і в Африці - люкс. Пахне розкішно, в баночку можна закохатись, а зволожувальні властивості крему суперові. Це коротко. І це я лише тричі користуватись ним. Зі задоволенням купила б повнорозмірний формат, але не куплю. Ціна в майже 1000 грн за 50 мл, якось зовсім не надихає. Але мініатюркою покористуюсь зі задоволенням.
Кондиціонер для волосся Троянда від латвійської марки Attirance. Вперше чую про марку, тому цікаво спробувати. Перші враження приємні, якшо сподобається планую повторити. 250 мл коштують 330 грн.
Мій фаворит в коробочці - ароматний міст для тіла Екзотична гуава від Mades Cosmetics з Нідерландів. Запах неймовірний. Асоціації з екзотичними островами та відпусткою. Закінчиться, куплю ще, тим паче ціна приємна 50 мл - 117 грн.
Обожнюю Dushka, а тому спробувати цукрово-сольовий скраб-жуйку завжди рада. Він з ароматом малини, робить шкіру ніжною, приємно тане під руками і так дивно тягнеться, реально, як жуйка.
Знаменита Invisibobble. Додалось до колекції, але нічого, резинок багато не буває, та й завжди коліжанці можна спрезентувати.
Також в коробочці була ось така малюточка крему від  Саudalie. Поки не пробувала, але ці креми в моїх фаворитах, тому сподіваюсь, що мені вдасться розпробувати і цей кремчик.
Ну і приємні бонуси: пробничок крему для рук від L'Occitan, жирний, але швидко вбирається. Запах мені дуже нагадує класичний крем Nivea в синій шайбі. Серед сюрпризів, милі наклеєчки, яким я дуже зраділа. Бо як каже мій чоловік, я зажди тішусь всякій фігні дрібницям. Ось такою видалась коробочка Lovenature в квітні. З математикою в мене туго, тому рахувати, чи окупилась коробочка я не дуже люблю, (її ціна 299 грн) та й не бачу сенсу. Загалом коробочка мені сподобалась, але без захвату.

А як ви ставитись до коробочкових сервісів? 
Можете купити кота в мішку чи все-таки чекаєте спойлерів?

Share:

14 коментарі

  1. Поздравляю с коробочкой. Мне состав очень понравился. Я тоже раньше была коробочным маньяком, несколько месяцев подряд даже заказывала все коробочки от сервисов, которые были в наличии) а потом пару-тройку раз подразочаровалась и ушла в завязку. Если честно, жалею, что не заказала эту. Спасибо большое за обзор!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за візит) я тепер всі без розбору не замовляю) тільки ті де засоби, які варті уваги) і так баночками завалені полички))

      Видалити
  2. Класний вміст, я тобі натякну, що резинки ідеально мені пасуватимуть до волосся))
    Attirance просто обожнюю, в нас чомусь закрили їхній магазин.. Косметика в них вся без вийнятку чудова!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тонкий натяк зрозуміла))) Треба щось взяти ще від цієї марки, якось раніше на неї не натрапляла) дякую, що зайшла)

      Видалити
  3. Наповнення досить хороше) Дякую за огляд_

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже хороша коробочка, хоч з Локсітаном не дружу)) Я колись дууже любила коробочки, але потім 90% пробників і міньок просто валялись в шухляді(( То я трохи заспокоїлась)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вже також кожну не беру, але якщо спойлернуть чимось цікавим, то замовляю)

      Видалити
  5. Все хочу спробувати люксову косметику, але ціна кусається і на мініатюри натрапити тяжко. а чи не було раптом у коробочці промо-коду від Локситану, яким можна поділитись? вони люблять таким балувати)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, на жаль не було) я б такому сама втішилась, бо ціна на люкс не те слово кусається)))

      Видалити
  6. Чудове наповнення) Обожнюю рожевий колір)

    ВідповістиВидалити
  7. хороший состав, вообще мне этот сервис больше всех нравится

    ВідповістиВидалити
  8. уу, яка чудова коробка! я б і сама таку хотіла...)

    ВідповістиВидалити