Yara Naturals. Мило з Карпат. Мої враження.

Якщо ти не їдеш в Карпати, то Карпати їдуть до тебе. Сьогодні познайомлю вас з милом карпатського бренду Yara Naturals, що виготовлять продукцію виключно з натуральних  складників, вирощених в гірській місцевості. Це неабияк підкупляє, хіба ні? Тому я, довго не думаючи, попросила собі на тестування три милка - кардамонове, м'ятне та з ромашкою. Всі три я вже спробувала і оцінила, і готова поділитись своїми враженнями з вами. Загалом скажу, що всі мила мені більш-менш сподобались, але в кожному я знайшла нюанси. Про них читайте далі.
Милка упаковані в крафтовий папір з лого компанії, на звороті є наліпка зі складниками. Проста і невибаглива еко-упаковка мені дуже імпонує, нічого зайвого. Але найцікавіше всередині. В упаковці ховаються просто "громадні" мила. Вони настільки великі, що заледве вміщуються у моїй руці. Тому користуватись такими великими шматками мені не зовсім зручно. Для зручності я їх розрізала на дві рівні половинки - стало краще. Але великий формат - це не мінус, а скоріше бонус для тих, кому мило сподобалось.
Почну з мила, яке мені припало до душі найбільше. Це м'ятне мило. Воно не містить пальмової олії, а має у складі оливкову, кокосову, рицинову олію, масло какао (зволожує, запобігає появі зморшок, усуває розтяжки та дрібні шрами, тонізує шкіру), лужний розчин на відварі м’яти, терті какао-боби (захищають від УФ випромінювання, покращуєють кровообіг шкіри, усувають сухість, роблять її гладкою і шовковистою), суха м’ята, хлорофіліпт (антибактеріальне, усуває подразнення та запалення шкіри, регенерує), ефірна олія м’яти (освіжає шкіру, підвищує її захисні властивості, усуває дерматити, вугрову висипку, пом’якшує шкіру, підсилює капілярний кровообіг.) Це якщо коротко про те, що обіцяє виробник. 
Мило має приємний і не надто насичений аромат м'яти, що відчувається лише при нанесенні на тіло. На шкірі запах не відчутний взагалі. Милиться мило дуже добре. Звісно, густої піни не чекайте, але ніжна пінка - гарантована.
Практично все мені подобається у цьому милі: і запах, і ніжність з якою воно очищає шкіру, і що не сушить її. Але мене бентежить єдине. Коли намилюєш брусочком шкіру, оця коричнева частина мила розмокає і може лягає на шкіру шматками. Тоді треба дуже добре змиватись, а потім ще кілька разів перевірити, чи  бува не залишилось ще чогось коричневого на тілі. Хоча думаю, якщо намилювати мило на губку, а тоді вже на тіло, то такої проблеми можна уникнути.
Ромашкове мило мені також сподобалось. Запах чудовий - ніжний, дуже натуральний. Лише аромат ромашки і нічого зайвого. Шкіра ніжна після вмивання, надмірної сухості я не відчуваю, просто легка стягнутість (ну як завжди після мила), але це не критично. Втім є одне але. Коли мило трішки змилюється, суха ромашка, яка міститься у складі, починає проступати назовні, і додає процесу миття деякої пікантності. Бо намилюватись стає навіть трохи боляче. Але це скоріше, також не мінус, а додатковий бонус - бо таким гостреньким мило можна добряче промасажуватись. І це чудовий вихід зі ситуації, коли нема кому вам потерти спинку. 
У складі:  ромашка настояна на оливковій олії, кокосова олія, рицинова олія, лужний розчин на відварі ромашки, суха ромашка і мед. До речі, мило не містить ефірних олій, тому в Yara Naturals його рекомендують як дитяче. Ромашка лікарська знімає запалення, делікатно підсушує шкіру, розм’якшує сальні пробки, очищає шкіру від прищів, додає матового відтінку, робить її ніжною, оксамитовою на дотик. Мед – стимулює жировий, сольовий та водний обмін в клітинах шкіри.  Допомагає проникненню інших лікувальних компонентів в глибші шари шкіри, очищує її.
Мило, яке мене здивувало не тільки зовні, а й під час користування - це кардамон. Ось він красунчик на фото зверху. У складі: настій липи на оливковій олії, кокосова олія, рицинова олія, лужний розчин на основі відвару липи, кава, ефірна олія кардамону. Настій липи – пом’якшує та зволожує шкіру, очищає від висипки, подразнень,  освіжає колір. Кава – посилює мікроциркуляцію шкіри, є легким скрабом, тонізує, має антицелюлітний ефект. Ефірна олія кардамону – чудово зволожує і тонізує шкіру, антисептичний та протигрибковий засіб, додає бадьорості, повертає силу і впевненість, створює відчуття легкості.  Афродизіяк.
На вигляд мило як мило. А от на ділі....мило дуже тверде, як камінь. Мильна частина світліша, темний бік - це кава, яка дуже тверда і практично не розмокає. Для того, щоб мило було вологе і розтале, і щоб легше було ним користуватись, я тримаю його в мильничці безпосередньо в душовій кабіні, а першим в душ запускаю чоловіка, щоб мило трохи набрало вологи. Але якщо мило розмокне, я відколюю від нього шматочок, розминаю в руках і наношу на тіло, кава тут слугує як скраб. Після цього мила шкіра також ніжна і не стягнута.

Отже, підсумую, мила класні, але не без нюансів. Втім натуральність засобів та соціальна позиція бренду (Якщо коротко вони допомагають розвивати Косівський регіон, а більше можна прочитати тут) підштовхують мене спробувати ще якісь милка з колекції, або ж маски...у бренду ще багато цікавого. До речі ціна на милка також, дуже демократична, не більше 50 гривень. Замовити продукцію бренду Yara Naturals можна на сайті. Ось тут КАРДАМОН , М'ЯТКА та РОМАШКА. А брати ці чи інші вирішуйте самі. 

Мило надали для незалежного тестування. 

Share:

23 коментарі

  1. Как классно выглядит мыло. Правда, я давно перешла на жидкие мыла. Но такие нестандартные мыльца всегда меня привлекают.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я останнім часом дуже полібила саме такі мила) І лише зрідка повертаюсь до гелів)

      Видалити
  2. Я очень люблю натуральное кусковое мыло. Ромашковое - просто прелесть!

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже красиві милка :)
    Останнім часом дуже люблю такі натуральні і хендмейдівські :)

    ВідповістиВидалити
  4. Огляд чудовий!
    Одного разу теж прикупила собі "карпатського" мила. Настільки не сподобалось, що попрямувало відразу у смітник.
    Це по опису хороше)

    ВідповістиВидалити
  5. Краса яка)) останнім часом зовсім перейшла на такі мила)

    ВідповістиВидалити
  6. Гарненькі мила) Нагадали якісь самоцвіти)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені вони також дуже сподобались) Ти вже користувалась тими, що нам дали на презентації?))

      Видалити
  7. Спасибо за обзор! Я тоже от них посылочку на следующей неделе получить должна, так что в предвкушении!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Мммм, яке гарненьке! М'ятне - це просто моє, моє, моє! Хочу його просто дуже! Але й інші мені подобаються, а до того, що натуральне мило може залишити частину себе на шкірі, я вже звикла)) Вони майже всі так роблять)

    ВідповістиВидалити