Beautiful you. Зволожувальна та поживна маски для обличчя.

Маски для обличчя - це незамінний атрибут щоденного догляду за шкірою. Ну, а як інакше? Адже їхнє основне покликання живити, зволожувати, очищати чи наповнювати шкіру потрібними вітамінами. Звісно, в кожної маски своя місія. Щоправда, головне - не забувати робити їх регулярно. Мушу зізнатись, що якраз з цим в мене проблеми, щоразу доводиться боротись зі лінню та забутькуватістю, і хоча б інколи намагаюсь давати шкірі потрібних вітамінчиків у вигляді масок. Сьогодні маю настрій познайомити вас з двома масками від українського бренду Beautiful you, які я тестую вже понад місяць. І хоч я користуюсь ними не так регулярно як треба, але своє враження про засоби вже склала, і спішу поділитись з вами.



Почну зі зволожуючої маски для сухої та чутливої шкіри. 100 мл маски помістились у білій пластиковій баночці з логотипом бренду та усією інформацією про засіб. Бренд позиціонує себе як еко-косметика, відтак у складі повинно бути щонайменше кілька корисних інгредієнтів. Оскільки, через відсутність кутів у баночки я так і не змогла грамотно сфотографувати склад засобу, тож нижче склад який я знайшла на офіційному сайті марки. Він збігається з тим, що вказаний на упаковці, тільки подається не латинкою, а українською.

Склад: вода, гліцерин, цитрусовий пектин, лігнін вівсяних висівок, яблучний пектин, целюлоза рослинна з вівсяних та рисових висівок, мигдальне молочко, сечовина, гідролізат протеїнів злакових(пшениця, овес, жито), бензиловий спирт, бензойна кислота, дегідроацетонова кислота



Під кришкою ховається пластикова мембрана, вона чудово гнеться, тож нею я зараз набираю маску, інакше в банку доводиться постійно пхати пальці, а це не зовсім гігієнічно. Також ця мембрана запобігає потраплянню різних бактерій у маску і захищає саму кришку від забруднень. 



Сама маска має гелеву консистенцію з домішками якогось суцвіття. Щось схоже на те, ніби в жовтуватому гелі плавають частинки сухих квітів і трав. Виглядає непогано. Аромат маска має дуже насичений. Я не надто дружу саме з цим запахом, про нього я вже писала в огляді тоніку та крему цього бренду. Запах свіжий і на перший погляд ніби терпимий, але в процесі користування настільки набридає...бррр. Краще б запаху взагалі не було, або виробникові варто хоча б трішки зменшити його інтенсивність. З маскою на обличчі виглядатимете так, наче намастили на себе желе і присипали приправою. Виглядає весело.  Попри те. носити маску на обличчі 20-30 хвилин, а саме стільки радить виробник, доволі комфортно. 


Виробник обіцяє, що ця маска наситить шкіру вологою та відновить гідро-баланс клітин, пом’якшить шкіру, відновить пружність та еластичність. Адже протеїни злакових активно зволожують шкіру, зменшують подразнення, мають ліфтинг-ефект. Комплекс рослинних волокон захищає шкіру від втрати вологи. Мигдальне молочко пом'якшує шкіру, нормалізуючи обмінні процеси і рідинний баланс у клітинах шкіри, ефективно захищає суху та чутливу шкіру обличчя від різних зовнішніх впливів.


Мої враження: Не скажу, що можу підписатись під усім вище написаним, але те, що шкіра виглядає свіжішою, білішою та підтягнутішою - це факт. Думаю, якщо користуватись маскою регулярно, принаймні два рази на тиждень, то ефект буде ще кращим. Маска легко змивається теплою водою. Щоправда, я змиваю її спонжем. Після маски не відчуваю жодної стягнутості, лише свіженька вмита шкіра, готова щедро намащуватись кремом і лягати спати. 



Ще одна маска від бренду, яку мені пощастило спробувати - поживна маска для нормальної та комбінованої шкіри. Але сподобалась вона мені менше.
У білій брендованій баночці також 100 мл продукту. Маска так само закрита додатковою захисною мембраною, якою я набираю маску, аби не лізти зайвий раз руками в банку.

У складі маски: вода, цетиариловий спирт(і)гліцерил стеарат(і)пальмітоіл(і)гідролізат протеїнів пшениці(і)ізофлавони сої, капрілік/капрік тригліцерид, вівсяні волокна, олія ши, екстракти маку, хвоща, волошки, жимолості, арніки, гліцерин, олія какао, Д-пантенол, олія жожоби, олія аргани, бета-каротин, вітамін Е, ефірна олія лемонграсу, бензиловий спирт, бензойна кислота, дегідроацетонова кислота.

(мене трохи насторожує стільки слова "спирт" в складі одного засобу, але може це так треба? )


На вигляд маска нагадує якусь кашку-малашку. Кремова текстура з домішками висівок та різнотрав'я, виглядає не надто апетитно, на обличчя також виглядає дивно. Носити на обличчі маску також треба до півгодини, за цей час вона встигає трішки підсохнути та увібратись в шкіру.
Згідно з обіцянками виробника, маска поживна з комплексом олій, рослинних екстрактів та висівок має відродити шкіру і наситити її життєвою силою та енергією, надати шкірі квітучого вигляду. А ще зробити пружною, шовковистою та сяючою.


Мушу зізнатись, що принаймні на моїй шкірі, ця маска не робить майже  нічого з вище заявленого виробником. Можливо причина саме в тому, що в мене трошки інший тип шкіри. Хоча влітку я сміливо можу сказати, що вона належить до комбінованої. Але чомусь поживна маска якось дуже невидимо живить мою шкіру. Попри те, на захист маски, щоб пояснити, що вона не підійшла мені, але може підійти комусь іншому, скажу, що маска доволі комфортна на шкірі, не пересушує її і все...більш нічого сказати не можу. Можливо треба ще розпробувати.


Отже, висновки. Загалом, маски непогані, а для когось навіть можуть стати улюбленцями. Але я особисто не можу сказати, що не уявляю без них свого життя догляду за обличчям. А які ваші улюблені маски для обличчя? Розповідайте в коментах. А такими користувались?


P.S. Замовити продукцію "Beautiful you" можна на офіційному сайті бренду beautiful-you.ui.ua
А масочки коштують по 140 гривень кожна, а знайти їх можна тут і тут

Продукція надана для незалежного тестування.  

Share:

22 коментарі

  1. я б спробувала ці масочки) дякую за інформацію

    ВідповістиВидалити
  2. Внешне очень красивое оформление масок и консистенция приятно поразила. Никогда бы не подумала, что стоимость этой продукции настолько доступна))
    Спасибо за все подробности!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так масочки доступні, справді) будь ласка) тобі дякую, що зайшла)

      Видалити
  3. Тестирую сейчас их продукцию. Из масок пробовала только их сухую чистку- мне не понравилась и вообще сделала вывод что все сыпучее в уходе- не моё. Не люблю возиться, разбавлять, колотить))) мне очень понравилось как выглядят эти масочка, особенно первая! Аж пожалела что такой у меня нет))) спасибо за обзор!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Даааа, я також не люблю сама все колотити) дедалі простіше, коли вже все зробили до тебе)

      Видалити
  4. Люблю всілякі маски) Щоб не забувати про регулярні процедури краси я собі наставляю будильник і клею стікери на дзеркало в ванній)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, і я собі таке буду робити, щоб не забувати) стікери- чудова ідея!

      Видалити
  5. Cool review post :) kiss

    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/06/romwe-summer-wishlist.html (please click on traffic links)

    ВідповістиВидалити
  6. А от в мене раптом останнім часом з'явилися прищики і доводиться шукати щось очищувальне :(
    Пробую поки Лашівську Мегам'ятну :)

    ВідповістиВидалити
  7. Понравилась по описанию и внешне первая. Красивая такая )). Спасибо за обзор!

    ВідповістиВидалити
  8. Мені наче й не потрібне відбілювання, а коли бачу вівсянку у складі, завжди тішусь

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я колись сама пробувала з вівсянки маски робити, коли мріяла веснянок позбутись)

      Видалити
  9. От мені чомусь глиняні маски більше до вподоби. Після маски жирненький кремчик - краса і жодного пересушування. Та й ефект відбілювання кращий.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А от мені глина якась не дуже приємна, аж занадто стягує, я таке не люблю)

      Видалити
  10. thank you for your comment on my blog,sure I want to follow each other, Im following you via GFC :)
    www.sinnamona.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  11. От мені так само завжди ліньки регулярно використовувати маски. Це треба робити акуратно, а я дуже часто забуваю про свій ритуал. От як раз вчора треба було робити вже одну маску, а я згадала про це лише зараз завдяки цьому посту))
    І все ж я б спробувала цей бренд, мені подобаються масочки на вигляд, особливо перша - із суцвіттями.

    ВідповістиВидалити