Benton. Snail bee high content skin. Мої враження.

Я люблю косметику родом з Кореї і віднедавна люблю тоніки, тому моє знайомство з тонером від Benton не могло бути невдалим. Рада, що подружилась з цим засобом, бо все-таки більше люблю писати схвальні відгуки, ані ж "бештати"( сварити по-галицьки) засіб. Але про все по-порядку.



Засіб прийшов у картонній упаковці, зі всіх боків купа писанини корейською та англійською, але є і український, і російський дубляж. Тут є інформація про склад, спосіб застосування, терміни придатності тощо. Словом, все що треба.



Сам тонер у пластиковій коричневій баночці, що захищатиме засіб від сонця, оскільки тонер краще берегти від прямих сонячних променів. Баночка має зручний дозатор, який видає потрібну дозу засобу, якраз на один раз. Дозатор трохи плюється, але рівномірно, тільки встигніть долоньку підставити.




По консистенції це звичайна вода без аромату. Щоправда, на сайті вказано, що тонер трішки щільніший за воду. Ну незнаю-незнаю.

Тонер - це другий етап очищення. Його завдання, змивати з обличчя залишки пінки, готувати шкіру до нанесення емульсії чи крему. А ще він потрібен для відновлення природного балансу PH та щоб нейтралізувати дію жорсткої води. Ну це просто знахідка для львів'янок, що вмиваються водою з-під крана. Крім того, тонер підвищує ефективність проникнення крему на 37% .



Перевірити, чи справді тонер усе це вміє та робить я не змогла. Ну як ти перевіриш чи PH твоєї шкіри відновився абощо? Тому розкажу коротко про свої враження та відчуття від користування тоніком.


Після вмивання пінкою, наношу на ватний диск тонер (для цього знадобиться два-три натискання на дозатор) або ж одну дозу на долоні і розподіляю на обличчя. З приємностей, тонер не липкий, не має запаху. Дуже ніжний до шкіри. Мені здається, що шкіра стала наче свіжішою та зволоженішою. Не скажу точно, чи це заслуга саме цього тонеру чи мого нового крему з лавандою, але шкіра моя стала виглядати останнім часом набагато краще. Думаю, що вони гарний дует. Ще б висипання точкові минули, було б взагалі суперово, але то гормональне і косметика тут ні до чого.


Словом, тонер мені сподобався. Без захвату, але загалом засіб класний і вартий уваги. Знайти його можна на офіційному сайті бренду в Україні bentoncosmetic.com.ua. Ціна його в межах 500 грн.

Засіб наданий для незалежного тестування піар-відділом бренду. 

Share:

29 коментарі

  1. Також його маю, використовую самостійно, без крему. Він справді дуже класно вирівнює тон шкіри, навіть мої давні плямки, які вже довго мене не покидали, нарешті зробили це)

    Фото дуже гарні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, класно) Я ще поки не помітила щоб плямки попропадали, але взагалі без крему я не можу - засихаю))) Дякую за комент)

      Видалити
  2. Не добралась я ще до покупки повноцінного тонеру, все мініатюри випробовую. Нажаль жоден не вразив)
    Запрошую б блог на giveaway) Буду вдячна за підтримку) http://mykingdom1212.blogspot.com/2016/06/birthday-giveaway-in-my-kingdom.html

    ВідповістиВидалити
  3. теж люблю тонери) вважаю їх необхідними у догляді

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я раніше не любила, поки нормальними не почала користуватись.

      Видалити
  4. Отличный тоник! Я как раз от тоников и жду ощущения свежести кожи

    ВідповістиВидалити
  5. Тонери люблю і не оминаю цей етап догляду. Цікавий огляд і дуже гарні фото. Уляна, дуже дякую!

    ВідповістиВидалити
  6. Люблю тоники, особенно корейские!

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую за огляд, Уляно! Вже давно задивлялась на копейську косметику, але все сумнівалась, а , ще думала як та де я її в Україні знайду. А тут ти про тонер розповіла та ще посилання, де придбати Benton в Україні. Супер!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, нині корейці сильно завойовують український ринок)) Дякую за комент)

      Видалити
  8. Я без тоника тоже никак, уже привычкой стало его использовать. А здесь и состав хороший:) спасибо за обзор!

    ВідповістиВидалити
  9. Ця марка викликає в мене довіру)

    ВідповістиВидалити
  10. Корейська система догляду взагалі дуже цікава, там усі продукти працюють над покращеним поглинанням і підсиленням один одного)) Тому не знаю, чи буде ефект від одного такого продукту, бо його призначення - підготувати шкіру до іншого)) Хочу якосьс пробувати цілу систему і подивитись, що з того вийде)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ех, і я б всю лінійку спробувала))) Але чесно, цей тонер і сам непогано працює)) а з кремом таким, то взагалі б напевно суперський результат)

      Видалити
  11. Бештати - яке класне слово! Дякую, що навчаєш цікавому діалекту, сонце))
    Засіб звучить цікаво, але ціна, звичайно, трішки кусається як на "без захвату". Але головне, що тонік тобі сподобався і відгук позитивний. Я теж не люблю писати негативні відгуки, але, на жаль, іноді доводиться.
    Дизайном пляшечка схожа на Лаш <3
    п.с. Дуже подобається твій стиль написання відгуків, Улясю! Цікаво і легко читати <3
    xox N.
    www.mielandmint.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Надійко, так приємно))) Люблю вишукувати всілякі словечка))) Я завдяки твому блогу, я вправляюсь у своїй англійській)))

      Видалити
  12. Еще не пробовала продукты этой марки -большое спасибо за обзор)
    P.S. Думаю, с водой во многих частях Украины проблемы - пока более-менее мягкую приятную воду встречала только в Одесской области)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ох, для львів'ян вода - це болюча тема))) але справді, це мабуть проблема всієї України, значить треба їхати в Одеську область) А ще файна вода в Карпатах, з власних свердловин)

      Видалити
  13. Мені цей бренд подобається, класні засоби) від тонера взагалі складно чогось аж такого очікувати)

    ВідповістиВидалити
  14. А я люблю корейские тонеры, они здорово увлажняют кожу, и летом может быть достаточно одного лишь тонера))
    Спасибо за подробности, Ульяна!

    ВідповістиВидалити
  15. А я от якось його не зрозуміла. Так і не змогла знайти якісь позитивні зміни. Або хоч негативні. Що користувалася, що ні. Можливо, це тому що в мене була мініатюра, не вистачило об,єму просто.

    ВідповістиВидалити