Косметичні розчарування: засоби, які я більше не куплю.

Минулого тижня у Фейсбуці я запитувала, що цікавенького ви б хотіли почитати в блозі. Одне з побажань - косметичні розчарування. Тож ловіть. (Таких постів я ще ніколи не писала, але читати і дивитись щось схоже дуже люблю). Якось так склалось, що майже вся косметика, яку я купую мені підходить, все через те, що я дуже ретельно і обдумано підходжу до покупки чогось нового. Але навіть попри те, є кілька засобів в яких я була розчарована. Сьогодні про них. Ось вони "поганці".



1. Лак Essie у кольорі Fiji я дуже хотіла, марила цим пудровим рожевим кольором. Справді, колір у лаку просто розкішний, але це чи не єдине, що у лаку гарне.

 По-перше, наноситься лак жахливо. Ще на початку, коли лак був свіжий його полосистіть можна було терпіти і наносити три шари, щоб її приховати. Але коли лак підсох - робити це вже неможливо. По-друге, лак, коли підсох, довгенько висихає. А по-третє, він практично не тримається. Якщо свіжий тримався приблизно три дні, то тепер - 1 день і вже йдуть тріщини,і жоден закріплювач не рятує. Словом, мій захват цим лаком переріс в розчаруванняю. А лак то не з не з дешевих - 140 грн  (я замовляла в інтернеті 8 місяців тому).

2.  Туш від Eva Cosmetics. Вже й не пригадаю звідки вона в мене, здається, попалась в якомусь боксі.


Тонка силіконова щіточка. Виробник обіцяє не лише довжину і об'єм вій, а й догляд за ними. Краще б за упаковку та формулу туші подбали. Упаковка в мене розвалилась десь за два тижні користування. А туш осипалась з першого ж дня. Хоча вії щіточка профарбовувала гарно, але підходила тільки на денний і легенький макіяж. 

3. Ще одне розчарування - кремовий хайлайтер в стіку від beautyuk. 



Я коли тестила цю штучку в магазині, була зачарована її виблискуванням та природним сяянням свотчу на руці. На скулах на обличчі хайлайтер також сяє, але є кілька нюансів. Якщо наносити його просто зі стіку на обличчя, засіб тягне за собою і тональний, і пудру,  і коректор. Якщо ж наносити пальцем, то втрачається передача кольору, тобто палець сяє, а обличчя ні. З пензликом та сама історія. Коштує така штучка - 170 грн приблизно в Космо, ніби небагато, але однаково, жаль.

4. Вже давненько в мене лежить без діла цей олівець для брів від Avon і викинути рука не піднімалась. Тепер я знаю чого, бо він мав потрапити у цей список. Сам олівець ніби непоганий, але колір відверто рудий, хоч і "dark brown". До всього, лягає він комками і розтушовувати його я так і не навчилась. Словом, час цьому олівцю піти на заслужений спочинок, так і не попрацювавши. 


5. Та сама історія з помадою-фломастером від e.l.f. Знаю, марка гарна та шанована, але саме
 з цим продуктом ми так і не знайшли спільної мови. Про нього навіть був окремий пост. З того часу нічого не змінилось. Він такий самий сухий і так само жахливо лягає на губи.  Викидаю і навіть не жалкую 114 грн, що за нього віддала. 


6. Дрібничка, але...додаю в цей список і бальзамчик від Nivea. Бо він не дає ні зволоження, ні живлення, а лише якийсь  дивний перламутровий блиск на губах. Не люблю таке, тому прощаємось. 


7. І останнє розчарування, яке я надибала в своїй косметичці Тонік для сухої шкіри від Rival de loop. Якось не складається в мене з цією маркою і все тут. 


Цей тонік - не стільки розчарування, як здивування. Я мабуть, вперше зустрічаю тонік, що піниться. Ось ця пінку, що ви бачите на фото, я зібрала з ватного диску. Дивина. Цього продукту я так і не зрозуміла. Майже повна баночка стоїть без діла вже понад півроку. 


Ось і всі мої косметичні розчарування. Користувались чимось з цього списку? Діліться враженнями?

P.S. Ви ж розумієте, що це суто мої розчарування і не обовязково ці засоби розчарують і Вас. 

Share:

59 коментарі

  1. А мне, кстати, нивеевские бальзамчики, и этот в частности, очень по душе (( Я так его люблю, что даже огорчилась увидев его в этом списке...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я нівеївські також люблю, але не цей. Якось мені дуже вже він не до душі((( Вибач)))

      Видалити
  2. а я удивлена налчием в этом списке продукции Rival de Loop, про тоник я конечно не знаю, но тональные этой фирмы очень хороши)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я про тональні нічого й не писала, до речі, їх навіть і не пробувала, треба виправити, раз кажете, що класні. а ось з тоніком ми не подружились. Але ж тонік і тональний - це різна опера)

      Видалити
  3. дякую за пост, дуже цікаво :) саме такими продуктами ще не доводилось користуватись, і не буду, завдяки тобі :) правда якраз поки читала наносила на губи бальзамчик нівея, правда в голубенькій упаковці, мені подобається :)p.s. в мене є ще купа ідей щодо постів :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також люблю бальзами Нівея. в синій упаковці, то взагалі класика. Але ось з цим в мене якось не склалось.

      Видалити
  4. О! Я теж купила цей тонік. Дві пляшечки, бо була акція(
    Він ще й шкіру сушить страшенно, тому наразі користаюсь ним як першим етапом в митті пензликів, до мила і води)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, я не одна))) А то я вже подумала, що ці продукти мені одній не подобаються)))

      Видалити
    2. Маю такої серії змивку для макіяжу. Макіяж то він знімає, але страшенно сушить шкіру. Шкодую що купила.

      Видалити
  5. Дякую, що застерегла! Я також вже кілька разів думала купити цей хайлайтер в стіку, але все ніяк не виходило. Можливо, йому варто дати другий шанс, якщо використовувати так як радять візажисти: наносити кремове на кремове, тобто поверх тонального, а вже зверху закріпити пудрою)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я пробувала, однаково тягне тональний. Може в мене руки не з того місця))) Спробую ще раз, але все ж мені сухі текстури більше подобаються, як не крути.

      Видалити
  6. З цього всього пробувала лише лак Ессі. Ну такоє..., але вже не аж такий кошмар)я тобі вже розповідала)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та в мене також не аж такий кошмар...просто дратуюсь коли наношу...і коли стираю на другий день))) Але заради кольору поки терплю.

      Видалити
  7. Эти тоники - это мрак!!!! Сама сталкивалась с таким же(((( Сначала подумала, что перепутала и это какая-то пенка (ну мало ли, а вдруг торопилась и с полочки в магазине не то схватила). Но нет же! И на упаковке не было ни одного слово о пене и о том, что продукт надо с кожи смывать или не надо (а исходя из того, как он ведет себя на коже и глядя на полученную пену, то, конечно, надо!!)
    А на счет нивеи))) Судя по фото....блеск она дала бы лучше, чем заявленный в списке хайлайтер beautyuk))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, я не одна))) Вже ціла армія збирається з ненависників цього тоніку))) Може ту помадку на щічки спробувати))

      Видалити
  8. О, застереження про Essie Fiji дуже доречне, бо мій внутрішній "хочунчик" вже давно спонукає мене замовити цей лак. Теперь вже точно не буду) Дякую, цікавий пост!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ти не уявляєш, як я його хотіла. Колір - супер, а якість якась ненормальна, за таку ціну) Ну хіба можеш спробувати, може ти його приборкаєш)))

      Видалити
  9. Cool review dear :)
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/06/stylewe-wishlist.html

    ВідповістиВидалити
  10. О,а в моєму списку розчарувань за останній час - туш Мейбелін у синьому тюбику, хоч завжди мені вона була норм,а тут раптом трапилася неякісна((

    ВідповістиВидалити
  11. З цього мені ще нічого не траплялось ). А от на помадку таку від Elf я поглядала. Дякую за відгук!

    ВідповістиВидалити
  12. Я обожааааю такие посты и мысленно жму тебе за него руку :) Из всего опробованного был у меня только бальзам от нивея- как по-мне тоже никакой.

    ВідповістиВидалити
  13. Надо и себе написать подобный пост. А то я обычно подобные средства в пустышки отправляю:)

    ВідповістиВидалити
  14. О, і в мене нещодавно був Ессі, який розчарував. Це раптом не Professional Application?)

    ВідповістиВидалити
  15. Дивно, але цей бальзамчик мій улюблений. Чи можливо мені просто не попадалися кращі.

    ВідповістиВидалити
  16. Дуже люблю такі пости :)
    До речі, хотіла брати Beauty Uk кремовий бронзер) Тепер добре подумаю))
    А маю, до речі, кремові рум'яна італійської фірми, яка нещодавно в Космо з'явилася, то вони чудові! Нанесення, тушування і вигляда - все на вищому рівні :)
    Завтра буде макіяж на каналі - подивишся в дії :) Теж мій перший кремовий продукт і вау вау :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я коли брала ці, то тієї фірми ше не було. Але я шось вже не ризикую брати такі текстури, я шось з ними не дружу) Біжу гляну твоє відео)))

      Видалити
  17. Спасибо за такой полезный пост! На самом деле, посты о разочарованиях не менее (а может, и более) полезные, чем о фаворитах!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Погоджуюсь))) Але в мне розчарувань зазвичай менше ніж фаворитів)

      Видалити
  18. Oh so many beautiful products! They look all amazing! You have a wonderful blog, would you like to follow each other?

    ВідповістиВидалити
  19. мне тоже не понравился этот лак от Essie и бальзам Nivea!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це мій єдиний лак Ессі і я поки боюсь ризикнути купити ще якийсь) хоча їх хвалять)

      Видалити
  20. Очень полезный обзор! Блогеры редко пишут о своих разочарованиях, неблагодарное это дело)) Хорошо, что я ничего из этого перечня не пробовала)) Спасибо за все подробности, Ульяна!

    ВідповістиВидалити
  21. Какой у Вас замечательный блог! Я явно задержусь здесь надолго. ;)
    Из списка лично я пробовала именно этот бальзам от Нивеа и тоже осталась недовольна, хоть продукцию этой марки очень люблю.
    Спасибо за такой познавательный пост(теперь знаю, что эти продукты я не куплю) и красивую подачу. :)
    ☆☆☆
    У меня в блоге проходит Giveaway и я приглашаю принять участие всех желающих, конечно же, мне будет приятно видеть среди участников и именно Вас, Ульяна :) Для подробностей ☆кликайте сюда☆

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую) Дуже приємно)) Можна на ти..і рада новій дружбі))) Обовязково візьму участь, тим паче, подарунки такі смачні))

      Видалити
  22. У мене теж є туш від Eva Cosmetics, читала про неї багато негативних відгуків. То вже боюсь нею користуватися.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. така собі ця туш...а якщо чесно - жахлива) Дякую за комент)

      Видалити
  23. Спасибо за подробный обзор!
    У вас прекрасный блог! С удовольствием подписываюсь и приглашаю -
    http://sunnyeri.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  24. полезный пост!
    обычно у меня эта рубрика идет в пустышках и называется Утиль)))
    мне форма "помады" в виде фломастера не понравилась у Эйвон. вот один-в-один как твой Эльф((((

    ВідповістиВидалити
  25. Прочитала цей пост сьогодні раніше на Фейсбуці. Дуже корисний і я на 100% погоджуюсь з приводу Ессі. Кольори лаків просто неймовірні, але лак не витримує на нігтях повний день. Ті ж самі емоції стосовно помади-фломастера від e.l.f. - повне розчарування. Дякую за твої щирі і цікаві відгуки, Улясю <3
    xox N.
    www.mielandmint.com

    ВідповістиВидалити
  26. Оці бальзами від Нівеї - то такий сум. Нічого гарного не роблять, лише сушать шкіру. З лаками Ессі та сама історія - жахливо полосять й не лягають. А от з хайлайтером якось шкода. Я так люблю хайлайтери, що завжди хочеться їх реабілітувати)

    ВідповістиВидалити
  27. Містер Бенджамін вийшов за межі своїх вимог, щоб допомогти мені отримати кредит, який я використовував, щоб розширити свій аптечний бізнес. Вони були дружніми, професійними та абсолютними дорогоцінними каменями для роботи. Я рекомендую будь-кому, хто шукає позику, зв’язатися. lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    ВідповістиВидалити