Fresh Juice. Цукровий скраб для тіла з ароматом груші та папайя.

Так-так! Я конкретно підсіла на скраби для тіла. Чомусь раніше легковажила цим етапом догляду до тілом, але відколи в моєму житті з'явився перший скраб, зрозуміла - дарма. Тому, коли компанія Ельфа запропонувала спробувати їхній цукровий скраб для тіла, що випускається під брендом Fresh Juice, я дуже зраділа. В принципі, цей пост я планувала писати пізніше, але хіба я думала, що скраб мені настільки полюбиться, що посуне в блозі всі інші огляди, які чекають на публікацію? Отже, знайомтесь, моя нова любов - цукровий скраб для тіла Fresh Juice з неймовірний ароматом груші і папаї.



Коротко про упаковку. Плоска пластикова баночка, схожа на широку шайбу. Етикетка водостійка, що мене неймовірно тішить. Терпіти не можу, коли етикетки під впливом води починають злазити і линяти (якась я дуже педантична в тому плані). Кришка відкручується повністю, легко та швидко. Відкрити скраб в душі мокрими руками? Запросто.
Дизайн баночки стриманий, але яскравий. Але вміст баночки мене приваблює дедалі більше того, що зовні.


А всередині ароматний і яскраво жовтий скраб. Уявіть, що ви ви змішали ванільний цукор з олією, додали жовтого барвника і пюре груші для аромату - десь, приблизно таке враження в мене було коли я розкрутила кришку. До речі, під нею, також знайдете захисну мембрану з фольги.



Консистенція скрабу доволі рідка, все завдяки оліям у складі. Скраб дуже ніжний до тіла, цукринки абсолютно не жорсткі. В порівнянні з іншими цукрово-сольовими чи кавовими скрабами цей, від Fresh Juice, не скрабує, а просто гладить. Але відчуття приємне. Знову ж таки завдяки оліям, в реакції з мокрим тілом скраб перетворюється на молочко. Я обожнюю це відчуття, відколи спробувала гідрофільні плитки для ванни.


Аромат - це окрема історія. Грушку я люблю в усіх її проявах. Тут грушевий аромат має сусідів: запах папайї та ванілі. Просто "убойна суміш". Визнаю, що аромат декому може видатись дуже хімозним, але мені норм. На тілі, принаймні моєму, він надовго не затримується. Після скрабу я не користуюсь жодним кремом чи лосьйоном для тіла. Все це буде абсолютно зайвим, оскільки скраб гарно очищує, не сушить шкіру, а навпаки дає зволоження ніби після олії для тіла. Ще один плюс, він не зацукрюється і не стає твердим. Я його тримаю в душовій кабіні - жодних змін в консистенції.


Словом, мій вердикт, скраб чудовий. Єдиний мінус, не надто натуральний склад.


Але взаємодія з тілом скрабу практично мінімальна, тому мене це не надто бентежить. Жодних алергічних реакцій та інших змін шкіри за час користування скрабом не помітила.

Більше про цей скраб можна прочитати тутШукайте компанію Ельфа також на Фейсбуці.

Скраб люб'язно наданий компанією Ельфа для незалежного тестування. 

Share:

25 коментарі

  1. Cool review post :) :*
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/06/purple-fusion.html

    ВідповістиВидалити
  2. Запах грушок я теж обожнюю))) Те, що не надто сильно скрабує, для мене все-таки мінус. Дякую за огляд)

    ВідповістиВидалити
  3. Цікавий скрабик)) Я дуууже люблю скраби, от не можу розлучитись з двома банками від Body Shop)

    ВідповістиВидалити
  4. Обожнюю ці скраби! Тепер хочу і з грушкою)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Він чудовий) я хочу ще й з іншими запахами спробувати)

      Видалити
  5. Грушу я тоже очень люблю ! Очень приятное средство!

    ВідповістиВидалити
  6. Зараз користуюся ним і в захваті від чудового аромату та ефекту.

    ВідповістиВидалити
  7. Скраб очень интересный . Я люблю эту марку.

    ВідповістиВидалити
  8. Такий "смачний" опис ). Дякую! Дуже зацікавив скрабик, я їх обожнюю ))

    ВідповістиВидалити
  9. Не користуюсь Ельфа Україна з погляду на те, що інфа російською мовою. За те зачудована скрабами GREEN PHARACY-ELFA привезеними з Польщі, що дорожще1,5-2рази. Етикетка і упаковка на ряд дорожчі, склад не можу порівняти, так-як принципово ігнорую Ельфа виготовлений в Дніпрі, з поясненням на мові окупантів країни

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зізнаюсь, Орисю, багато в чому вас підтримую. Але якщо на це закрити очі, то сам засіб дуже гарний. А мовне питання, то зовсім інша тема, про яку мені львів'янці боляче говорити.

      Видалити
  10. приємний скрабик) і такий гарний візуально))

    ВідповістиВидалити
  11. Спасибо за обзор! Этот скраб покорил своим ароматом многих! Эльфа -молодцы

    ВідповістиВидалити
  12. Хочу спробувати цю серію якось. Я раніше теж не дуже часто використовувала скраби для тіла, а зараз навпаки - зупяняю себе іноді, щоб не користуватися занадто часто. Буває таке, що я навіть не користуюся гелем - лише вода та якійсь скраб.

    ВідповістиВидалити