J'erelia. Мус для очищення шкіри IKRA

З українським брендом Jerelia я вже вас знайомила. В блозі знайдете детальний опис тоніку і вершків для тіла (хто шукає, той завжди знайде). Та й зі засобом, який я покажу сьогодні ви вже також заочно знайомі, бо могли його бачити ось тут. Але продукт мені настільки полюбився, що заслуговує на повноцінний оглядовий пост. Тож знайомтесь - мус для очищення шкіри Ikra від Jerelia.
На перший погляд може здатись, що мус я вибирала навпомацки. Чесно, я не знаю, як в свої 27 можна було замовити антивіковий догляд?  Скажімо, я була засмучена своєю неуважністю і взагалі....Мус вже плавно мав перекочувати до моєї мами, але... не була б я блогером, якби не спробувала засіб, що приїхав мені на тест хоч би кілька разів. Ну так, про всяк випадок. Як ви зрозуміли спроба виявилась вдалою, тож продукт нікуди не переселився. Це був маленький ліричний відступ, а тепер про серйозне.
Ультрам'який мус, як пише виробник, створений для усіх типів зрілої шкіри. А його основне завдання - очищати шкіру від забруднень та залишків макіяжу. А на додачу, повертати шкірі свіжість та сяйво. Якась чудо рецептура мусу "зі золотом"??? повинна повертати шкірі бувалу молодість, зволоження та комфорт. З приводу молодості мені поки нічого сказати, а ось під всім решта підписуюсь.
Поміщений продукт у пластикову прозору баночку, але обклеєну матовим чорним папером. Він водовитривалий, чого не скажеш про білі написи на упаковці. Будьте готові, що рано чи пізно вони таки зникнуть. Баночка обладнана дозатором-помпою, який поверх ще закривається прозорою кришкою. Дозатор справний. А однієї дози (як на фото) цілком вистачає на одне вмивання.
На перший погляд, мус має дещо дивний запах - відверто пахне чоловічими парфумами. Але цим мене вже не здивуєш. До речі, мені такий запах навіть дуже почав подобатися. Щось в ньому є....чаруюче і освіжаюче. Мус гарно і бережно очищує шкіру, не пересушує. Наносити його на шкіру одне задоволення. Крім того, він бездоганно змиває макіяж, навіть стійка туш від Maybelline виявилась безсилою перед цим засобом. Чесно, я в шоці. Щоправда, я не знаю наскільки можна чи не можна вмивати таким засобом очі, але інколи, коли мені ліньки окремо змивати очі, а потім обличчя, я просто зволожую шкіру і наношу цей мус, легенько масажую і змиваю. Для впевненості процедуру можна повторити ще раз. Потім протираю обличчя тоніком, а на ватному диску не залишається ні краплиночки косметики, бо її всю змила ось ця пінка. 
Це просто чудо-засіб. Рекомендую його спробувати. Ну...хіба ви кремпуєтесь, що він антивіковий...тоді не беріть. Але ж зрештою, це мус, який ви змиваєте, а не крем, який треба втирати в шкіру....все ж вирішувати вам. Сподіваюсь, що була корисна. 

А ви вже щось пробували з цього бренду?

До речі, купити цей мус можна тут. Ціна дуже приваблива - зараз на сайті 128 грн. І тут можна прочитати про засіб більше. 
Засіб наданий для незалежного тестування. 

Share:

18 коментарі

  1. Милий огляд)Перед покупкою легкого мусу для вмивання, мене завжди зупиняля думка про те, що він не зможе добре змити макіяж) Дякую, що підказала хорошого "бійця")

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже цікава пінка :)
    До речі, в мене є пінка від Др. Санте, то вона теж шикарно змиває весь макіяж) Мені аж дивно :) Здається, що пінка взагалі така ніжна і мало що могла б змити :)

    ВідповістиВидалити
  3. Ульянка, спасибо за обзор! Очень люблю такие пенки, когда в ручку выходит уже готовый продукт и его не нужно дополнительно вспенивать. Кстати, очень много хорошего слышу именно об этой серии у J'erelia, но пока ничего не пробовала

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, мені здається вона дуже вдала) взагалі в Джерелії багато гарних продуктів) ну ти знаєш)

      Видалити
  4. Чудова пінка) Я навпаки саме такі пінки для очей використовую)

    ВідповістиВидалити
  5. Очень интересный продукт, у меня как раз заканчивается, надо присмотреться:) спасибо за обзор.

    ВідповістиВидалити
  6. Можна ж антивікову косметику для профілактики використовувати. Я так роблю іноді з доволі серйозними засобами. Але 27 - то, може, й зарано)
    Мені подобається результат, і взагалі він - найголовніший. Якщо він є, не важливо із якої серії косметика.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну от, я себе так потім заспокоїла, що не важливо яка серія...головне результат) дякую за візит)

      Видалити
  7. Дякую за огляд) Я інколи теж умудряюсь купити щось антиейдж)) В то ї ж Джерелії купляла крем під очі омолоджуючий і регенеруючий - по складу нічого не було. просто дуже зволожуючий і поживний)
    Зрозуміла що дуже люблю пінки - вони якось не так сушать шкіру і працюють добре)

    ВідповістиВидалити
  8. Який цікавий мус, Улясь! Гарний відгук і чудова рекомендація :) Мені то вже треба серйозно задуматись про анти-віковий (чи як він там називається) догляд за шкірою)) З приводу пінок, люблю їх дуже. Ти вже бачила мою улюблену від TBS на блозі.
    Сподіваюсь, вихідні проходять чудово!
    xox
    www.mielandmint.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Бачила-бачила) Та куди тобі вже дуже антивіковий, ти чудово виглядаєш)) дякую, вихідні спокійні)) домашні)

      Видалити
  9. Гарна така пінка! Я іноді роблю профілактичний анти-ейдж догляд, без фанатизму, але мені допомагає. Сподобалося оформлення пінки, нажаль витираються літери. Але то не дуже суттєво для мене. Уляночка, дякую тобі за відгук!

    ВідповістиВидалити
  10. Обожаю такой формат умывалок ) Спасибо за обзор, надо маме прикупить)

    ВідповістиВидалити