Натуральний дезодорант O'DEO Women. Liquid Silver. Мої враження.

Останні кілька днів спека "ковбасить" Львів не по-дитячому. Коли градусник зашкалює +35 в затінку, а коти не хочуть вилазити з-під прохолодного куща, я, втираючи піт з чола, тихо заздрю тим, хто живе біля води. Кращі друзі для мене у спекотні дні: термальна вода, парфумований міст для тіла і надійний дезодорант. Люблю, коли все свіжо, чистенько та сухо.
Я мабуть років п'ять поспіль точно користуюсь лише Rexona. Але наслухавшись чимало страшилок про побічні дії та шкідливість антиперспірантів, вирішила, що час шукати альтернативу. Гугл в поміч і ось я вже тестую перший органічний дезодорант О'Deo. Своїми враженнями поспішаю поділитись з вами.


За словами виробника, в моїх руках опинився унікальний засіб. Який захищає від появи запаху і, на відміну від антиперспірантів, не блокує виділення поту. Все це можливо завдяки сріблу, цинку, міді та лимонній кислоті у складі дезику. Крім того, у складі відсутні парабени, альдегіди, хлориди, феноли, спирт та інша нечисть, яка може нашкодити ніжній  шкірі "під пашками". Оскільки я "там" видаляю волосся шугарингом, мені важливо, щоб дезодорант був максимально безпечним.


Дуже мені сподобалась презентація дезодоранта. Первинної упаковки, я на жаль не зберегла, але розказати можу. Засіб дістався до мене Новою поштою. В коробочці я знайшла невеликий флакончик, обмотаний чорним папером з загадковим вкладишем. Виробник до останнього зберігає інтригу, натякаючи, що цей продукт унікальний та неповторний. Я то точно вперше користуюсь схожим засобом.



Сама баночка виглядає доволі презентабельно. Чорний пластик, зверху ще чорна наліпка з блискітками (все таке чорне, що мені пригадується дитяча страшилка: "У чорному-чорному місті...") На жаль, з часом білі написи затираються. Але поки цього не сталось на баночці можна прочитати склад, нюанси користування та зберігання, та кінцевий термін використання.



Йдемо далі. Засіб абсолютно без запаху. Щоб переконатись у цьому кришечку можна відкрутити і відчути відсутність аромату.  Дезодорант - прозора водичка. Пульверизатор справний, легко натискається, але лише за умови, якщо у вас чисті та сухі руки. Рук, намащених кремом, пульверизатор не слухається. Перевірено!


Розприскуться дезик дуже активно...так, що інколи обробленими в мене бувають не тільки пахви, а й шия з обличчям. Можете уявити, як воно пшикає. Є нюанс, дезодоранту треба дати трішки підсохнути, 15-20 секунд. А вже тоді можна одягатись.


А тепер про найголовніше. O'Deo не залишає слідів на одязі - це приємний факт. Також дезик не закупорює пори, а відтак з ним ви продовжите потіти. Тож якщо чекаєте сухості - це не ваш варіант. Щодо захисту від запаху, тут є нюанси. Я тестдрайвила дезик в екстримальних умовах, під час подорожі до Франківська в "адському" автобусі 3 години. Але навіть натяку на запах поту не було. Втім, тоді я була одягнена у більш-менш натуральну футболку з бабовни. Коли я одягаю щось синтетичне, я відчуваю запах поту вже пообіді. Але він не сильний, і мабуть відчутний лише мені.

Отже, висновок. Тільки через те, що дезодорант безпечний, я готова потерпіти, що "там" буде не зовсім сухо і з потовиділенням він не боротиметься. Ну і те, що я від себе не чую запах поту впродовж дня мені неабияк подобається. Словом, такий засіб варто спробувати. Особливо, він сподобається адептам всього натурального та органічного. Більше про дезодорант O'Deo можна почитати на сайті www.nanosvit.com . Ціна дезика - 179 грн за 120 мл. Є також і чоловічий варіант.

Дякую піар-відділу бренду за можливість протестувати цей засіб. 

Tags:

Share:

11 коментарі

  1. Я им сейчас пользуюсь ежедневно, меня устраивает эффективность полностью.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мене також) Просто довелось звикати, що підпахами не сухо)) Все-таки в мене солідний досвід користування антиперспірантами.

      Видалити
  2. Не зважаючи на мінуси, хороший дезодорант)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Підтримую. Та й там такі мінуси, що на них можна заплющити очі)

      Видалити
  3. Ох, літо це найкрутіша перевірка дезодоранту) я от зараз шукаю по відгуках щось органічне і з хорошим захистом від запахів бо від аерозолів можна задихнутись)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І не кажи...особливо коли їдеш в тролейбусі, а біля тебе людина, яка перед тим щедро напахтилась, чимось відверто смердючим.

      Видалити
  4. Мені такий точно сподобається ). Ще й ніяких плям не лишає. Уляночка, дуже дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
  5. интересный, тоже перешла на безопасные, но такого не пробовала)

    ВідповістиВидалити
  6. З цим засобом ще не знайома, але натуральны дезодоранти мены подобаються. Хоча на літній час все-таки переходжу на звичайний)

    ВідповістиВидалити
  7. Я хочу спробувати, але безпечні дезодоранти, як я мала раніше, мені не дуже сподобались через слабкість захисту.

    ВідповістиВидалити
  8. Я сейчас им пользуюсь и очень довольна:)

    ВідповістиВидалити