Жертва реклами. Мої покупки під впливом YouTube.

А хто з нас застрахований від імпульсивних покупок? Правильно, ніхто. Я перша, хто любить купити якусь чергову штучку, щоб перекидалась з місця на місце. Але це стосується чогось дріб'язкового і несерйозного. І точно не стосується косметики. До вибору косметичних засобів я підходжу виважено і з розумом. Не люблю, коли щось лежить без діла, все має бути в роботі.



Трішки розкажу, як я обираю косметику. Перший варіант: після важкого робочого дня я "чисто випадково" заходжу в Космо чи Watsons, а виходжу звідти з новою помадкою, лаком чи маскою. І другий варіант: коли роботи "вище даху", а працювати зовсім не хочеться, для розслаблення мозку є Інтернет-магазини. Але з цим шопінгом треба бути обережним, бо потім кур'єр може принести зовсім несподівані продукти, які б за здорового глузду ви не купили точно. Тому я частенько дивлюсь You tube і різних блогерів, аби бути в курсі новинок та ненароком не закинути в корзину чогось дивного. Але YouTube також небезпечна штука, бо все, що показують блогери я, за дивним збігом обставин, хочу вже й негайно. Так у моїй косметичці поселилось чимало засобів, про які я й хочу розказати у цьому пості. Ой, затягнулась передмова, далі все коротко і по ділу.



Мені здається, чи я вже 150 разів казала, що люблю Batiste. І хоч марка вже офіційно представлена в Україні, я однаково замовляю ці сухі шампуньки в Інтернет-магазинах. Вже спробувала кілька різних версій, поки мій фаворит для брюнеток, але вишенька також гарний варіант. Хоча мені цей шампунь пахне не зовсім вишнею, а скоріше жуйкою. Класний аромат, який надовго тримається на волоссі. Оди Batiste я співала тут.


Ще один засіб, який я побачила в YouTube - тональний крем від Loreal Alliance Perfect. Дивилась-дивилась на нього в дії, і вирішила, що треба брати.


Це просто неймовірний тональний, легкий і водночас з чудовою здатністю маскувати різні погрішності шкіри. Планую про нього окремий пост, тому багато не говоритиму. Дуже раджу.


Ще одна моя покупка з YouTube кремові тіні Color Tattoo від Maybelline. Хто мене давненько і уважно читає, то знає, що я не прихильниця тіней, але про цю покупку я не пожалкувала жодного разу. Вони справді такі стійкі, що не кожна міцелярка впорається. А ще стануть гарною базою під будь-які інші тіні. Але я їх люблю носити моно. В мене популярний відтінок Cream de rose.



Рум'яшки від Maybelline, про які я писала тут, також купила після того, як про них прокричав весь YouTube. Люблю за приємний ніжний колір. Але будьте готові, що при набиранні на пензлик будуть трохи порошити, але не критично.


Любима всіма і оспівана зубна паста Marvis. Довго думала, але таки замовила. Не скажу, що прям вау. Паста, як паста. Поки не бачу супер-результату, чи то вже моїм зубам нічого не поможе. З плюсів: приємний смак, добре вичищає. А мінуси - це ціна. Мій чоловік, як вчув, що я 150 грн відвалила за зубну пасту, почав накладати на зубну щітку меншу горошинку пасти.


Любима всіма Tangle Teezer, в мене оригінальна версія. Над покупкою цієї щітки я думала, мабуть найдовше. Не зовсім розуміла чи потрібна вона мені. Але коли моя стара щітка пішла на заслужений відпочинок, вирішила, що варто дати шанс цьому заморському звіру під назвою Tangle Teezer. Так, щітка розчісує мокре волосся, але я не чешу мокре волосся...ніколи. Так щітка розплутує волосся...але моє волосся і не заплутується надміру. І питайте, нащо я взяла собі цю щітку? Просто захцянка. Не скажу, що я в захваті. Щітка, як щітка. До речі, в мене колись був котик пухнастий, то от коли ми його розчісувати був такий характерний звук "чух-чух". Так от, пластиковий Tangle Teezer видає схожі звуки.


Ну, і одна з останній моїх покупок з допомогою блогерів та файного маркетингу - олівець для брів Brow Satin Maybelline. В мене враження, що цей олівець сам малює брови. М'який, колір УВАГА! не рижий. На іншому боці спонжик з тінями, якими гарно заповнити брови та зробити їх густішими. Не буду більш нічого говорити, бо про цей олівчик також планую окремий пост.

І наостанок, скажу, що це далеко не перші і не останні мої покупки під впливом YouTube. В "хотілочках" вже зібралось чимало косметичних новинок, головне тепер зібрати на них гроші. А ви часто піддаєтесь рекламі і купуєте товари за порадою блогерів?


Share:

24 коментарі

  1. фактично 70 % мого косметичного арсеналу - робота ютюбу. А тенгл тізер люблю до безпамятства. про зуб пасту чуую вперше) чух-чух))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене також чимало продуктів щ ю-туба, але стараюсь себе зупиняти, добре обдумаю чи точно мені треба той чи інший засіб)

      Видалити
  2. Сегодня купила такие же тени колор тату)) наконец-то поймала этот оттенок в наших магазинах) до сухих шампуней никак не дойду)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спробуй Батіст, вони круті, не дарма їх хвалять.А тіньки ці дуже люблю)

      Видалити
  3. Я обожнюю тангл тізер, батісте і кремові тіні мейбелін)

    ВідповістиВидалити
  4. Я люблю половину з цих засобів) Іншу половину не пробувала...
    З таких штук, які всі мають і я хочу в мене була палетка Naked 3

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені пощастило, я байдужа до цих всіх палеток) інакше на них можна спустити всю зарплату)

      Видалити
  5. Great post dear :)
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/06/barbas-and-zacari.html

    ВідповістиВидалити
  6. Ох ці блогери - я теж постійно щось надивлюсь і мушу купувати)))
    Зараз от якраз дуже хочу такий олівчик для брів)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катю, олівець купуй і не думай)) я ще в Космо на акцію попала за 128 грн взяла)

      Видалити
  7. Дуже цікава рубрика! Мені неодмінно теж стає багато чого треба як почитаю чи подивлюсь відео блогерів. І теж багато косметики куплялося саме так. Тіні такі маю, подобаються дуже і теж моно їх ношу. А от про щітку такі самі думки, вологе не чешу, волосся не плутається, але ж хочу таку щітку )). Поки ще в роздумах, але певно все ж піддамся, слабенька я на рекламу )). Дуже дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та...купуй) заодно спробуєш і знатимеш твоє це чи ні)) я от не можу сказати, що аж в сильному захваті від неї, але до звичайних напевно вже й не повернусь)

      Видалити
  8. Хорошо, что все покупки оказались удачными! Я тоже купила Tangle Teezer благодаря отзывам в блогах

    ВідповістиВидалити
  9. Тангл Тізер все ж таки чудова штука. Навіть для короткого волосся. Бо вона не лише прочісує його, вона ще добре масажує шкіру, а це і пріємно, і корисно. Тому я ніколи не шкодую про неї. Хоча... в мене дві таких розчіски)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так масажує вона гарно) я хочу ще тревел версію) але поки в роздумах)

      Видалити
  10. 100% покупок роблю за рекомендаціями блогерів, тому собі на блозі таку рубрику не можу зробити))
    Наприклад, ті ж Color Tattoo (у мене теж Cream de rose, обожнюю їх!), задоволена батістом, а без Tangle Teezer (в мене компактна версія) я вже не уявляю свій день))
    От ще дочекаюсь твого посту про Brow Satin Maybelline, і побіжу купувати (або замовляти) ще один продукт під впливом блогерів :-D

    ВідповістиВидалити
  11. Меня Tangle Teezer спасает от запутывания уже 3 года) Правда, все кто видит, называют его "кошачьей расческой))) Расчесываю полусухие/ сухие волосы.
    Еще с ноября пользуюсь кремовыми тенями от Maybelline в серо-фиолетовом оттенке. Но, кажется, начали подсыхать в последнее время((

    ВідповістиВидалити
  12. классная подборочка, здорово, что все покупки оказались полезными и не разочаровали! люблю прислушиваться к коллегам ;)

    ВідповістиВидалити
  13. ООо у меня и паста эта есть, и тангл тизер и батист :) НУ в самом деле же крутые штуки :)

    ВідповістиВидалити