Львівська приватна миловарня Амбра. Бальзам для губ Кокос.

Якщо я правильно порахувала в мене 7 бальзамів для губ. 7...сіііім. І у всі я вже запхала свої пальці та губи. "Нащо тобі стільки", - питає чоловік. А я поняття не маю, що відповісти, бо ніби й не займаюсь колекціонуванням таких штучок, але вони чомусь з'являються у мене зі швидкістю світла. Але хіба то зле? Бальзамів для губ ж багато не буває? Сьогодні розкажу про одну з моїх останній обновок для догляду за губами від Львівської приватної миловарні Амбра. Забігаючи наперед, скажу, бальзам чудовий. А тепер заглиблюємось в деталі.



По дизайну бальзамчик нічим не примітний. Пластиковий флакончик, брендований наліпкою. На ній знайдете інформацію про склад (бальзам містить бджолиний віск, масло кокоса нерафіноване Organic, ши, оливкова олія, ванілі), кінцеву дату використання та інші приємності, на кшталт того, що бальзам на 100% натуральний, не містить продуктів нафтопереробки тощо.


Викручується бальзам раз і назавжди, тому викрутити весь стержень і закрутити його назад не вийде. Запах у бальзаму чудовий, ніжний і природний. Я вловлюю нотки кокоса, ванілі в перемішку зі ще якимись оліями. На губах запах майже не відчутний. На смак помада не смачна, бо нема чого лизати намальовані губи.


Щодо зволоження, то воно прекрасне. Що мене підкуповує в цьому бальзамі, що попри доволі тверду консистенцію в стіку, на губах бальзам розтає. Наносить дуже легко, а на губах створює ніжну повітряну захисну плівку (не плутайте з жирною плівкою, яку хочеться негайно стерти).


 Не липкий і доволі стійкий. Якщо наніч наношу бальзам, то зранку прокидаюсь зі ще намальованими губами, хоч сплю я інколи дуже неспокійно, так, що весь бальзам ризикує залишитись на подушці.


Щодо заліковування різних ранок та покусаних губ, наразі відзвітувати не можу, бо останнім часом перестала таким грішити. Але за те, що бальзам буде гарно зволожувати ваші губки "ручаюсь". Все ж бальзам робить губки трішки блискучими, то ж чоловікам раджу користуватись ним з обережністю.


Шукайте продукцію бренду "Львівська приватна миловарня Амбра" на сайті ambra.in.ua

Засіб люб'язно наданий для незалежного тестування.

Share:

13 коментарі

  1. склад дуже хороший, і упаковку таку люблю.

    ВідповістиВидалити
  2. Фраза: "Нема чого лизати намальовані губи" - таки про мене, ну не можу я не спробувати новий бальзамчик на смак)

    ВідповістиВидалити
  3. О, я навіть не беруся рахувати мої бальзами, бо це марна праця)) Але я так само маю багато, тому що вони ж усюди потрібні. Один вдома, один на ніч, один із собою... І так далі)
    З цим брендом ще не знайома, але чула багато добрих відгуків, хочу колись спробувати.

    ВідповістиВидалити
  4. Почитала твій відгук і думаю, о, чудова марка, треба буде як завітаю до Львова придбати. Зайшла до них на сайт, а там в переліку магазинів значиться один на сусідній від мене вулиці в Києві ). Уляночка, дякую за відгук! Буду знайомитися з маркою. А з бальзамчиками в мене дуже схожі справи ))

    ВідповістиВидалити
  5. По описанию очень хороший бальзамчик!

    ВідповістиВидалити
  6. Обожаю различные бальзамы для губ! Баночки, стики, тубы с бальзамами у меня находятся в каждой косметичке ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. С удовольствием подписалась на Ваш блог (№ 88) и буду рада взаимности ))

      http://evgenijamir.blogspot.com/

      Видалити
  7. а я люблю смачненькі блиски) хоча в мене їх теж купа і треба ввести мораторій на покупку)

    ВідповістиВидалити
  8. Я бальзамний маніяк)) З цією маркою ще не знайома, хоча й "Львівська...")

    ВідповістиВидалити
  9. У меня такой был, тоже с кокосиком. Оооочень понравился)

    ВідповістиВидалити
  10. В мене м'ятний такий дуже класний і гарно зволожує 😊

    ВідповістиВидалити