Irene Bukur. SPA-гель для душу Вербена

Що я знала про вербену? Окрім того, що це рослина і її боялись вампіри у серіалі "The Vampire diaries", практично нічого. Тепер мої знання збагатились тим, що в бренду Irene Bukur є чудова серія з вербеною: крем для рук, крем для ніг, крем для тіла і гель для душу, які просто неймовірно пахнуть. Я собі вибрала на тест останню позицію, вирішила додати трішки SPA у вечірній догляд за тілом.



SPA-гель для душу Вербена перебуває у тубі з м'якого пластику, з відкидною кришечкою. Носик туби був запечатаний фольгою, це для того аби гель не пролився при транспортуванні. 


Зважаючи на доволі рідку консистенцію гелю, ця штучка виявилась дуже потрібною. Бо я навіть сфотографувати не могла нормально...гель так і просився на волю.  До речі, у тому, що гель рідкий я бачу лише плюс, бо його точно не доведеться видлубувати з тюбика, коли упаковка спорожніє.



Окрема тема - аромат. Насичений, свіжий, аж ніс лоскоче. Я тут чую цитрус+м'ята+меліса, такий собі ароматний і по-справжньому літній мікс. Для мене це скоріше ранкова бадьорість, але й релакс після важкого дня. Може комусь він може видатись "хімозним", але мені норм.



Гель очищує шкіру дуже гарно, майже до скрипу. В контакті з водою створює ніжну, але не пухнасту піну. Думаю, якщо користуватись губкою, то можна досягнути більшого піноутворення, але мені цього не треба. Після душу я користуюсь молочком для тіла або кремом, тому оцінити зволоження від гелю мені важко. Втім, мушу відзначити, що жодного дискомфорту на кшталт сухості, стягнутості, почервонінь тощо в мене не виникало.



Єдине, що мене бентежить в цьому гелі - наявність SLS на початку складу,  а обіцяних олійок та екстрактів - наприкінці. Але гель перебуває на моїй шкірі приблизно хвилину, тому такий огріх я йому прощаю.


Більше інформації про цей гель та інші продукту бренду Irene Bukur знайдете на сайті irenebukur.com. Також купити продукцію марки можна в брендових магазинах вашого міста.

Що ви пробували з продукції бренду? Що порадите спробувати?

Засіб наданий для незалежного тестування. 

Share:

13 коментарі

  1. Бачила в продажу цю марку, але ще нічого не довелося спробувати. Дякую за відгук і за чудові фото!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка, рада, що сподобались))) Спробуй щось обовязково))

      Видалити
  2. Відповіді
    1. О, і я також. Я останнім часом дуже за ними засумувала, коли користувалась милом.

      Видалити
  3. Завжди було цікаво як пахне вербена, бачила купу засобів, а не купляю бо запах для мене мега важливо, тепер знаю і "цитрус+м'ята+меліса" звучить чудово :) Гарний відгук :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Ірусь) В мене до речі парфумована вода від Локсітан - вербена, це ідеальний запах на літо.

      Видалити
    2. Переконала, буду пробувати вербену :)

      Видалити
  4. Я не люблю аромат вербени, але цитрусовий аромат мені д сподобався)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Здається, що ти більше любиш ванільні солодкі запахи? вона тоді справді для тебе занадто свіжа))) Але тут справді є нотки цитрусу, то може варто спробувати)))

      Видалити
  5. Неймовірно красиві фото! Просто насолода! Так багато вже чула про цей бренд, хочу нарешті щось собі купити!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую за відгук! Люблю косметику Ірен Букур)

    ВідповістиВидалити