Lirene. Перлинний мус для тіла Орієнтальна магнолія.

Що для мене ідеальний крем для тіла? Це гарне зволоження, за умови легкої текстури, а не додаткового шару жиру на шкірі. Невагомість, швидкість вбирання, приємний аромат і відносно нормальний склад. Сьогодні хочу познайомити вас з перлинним мусом для тіла Орієнтальна магнолія від польської марки Lirene. Він став гарним другом для мого тіла останнім часом, бо майже підходить під опис ідеального.Але про все по порядку.



200 мл мусу помістились в тубу з м'якого пластику. Магнолії я люблю, тому за дизайн баночки ставлю "плюсик". Ще один "+" за зручність: добувати засіб з туби легко, навіть масними руками, кришечка щільно зачиняється, але тим не менш, так само добре і відчиняється, без шкоди для манікюру.


 На упаковці зі зворотнього боку уся потрібна інформація про засіб, для тих хто "не мувіт по польськи" український переклад.


Аромат свіжий, з трохи дивною віддушкою, але на шкірі більш-менш приємний. Запах надовго залишається на тілі, якщо я намащуюсь на ніч, то зранку ще відчуваю легкий аромат.
Консистенція мусу легка кремова, густа та однорідна.


Текстура схожа на перетерті перли, ледь рожевуватого відтінку. Засіб містить дрібні блискітки, що помітні вже коли розтерти крем по тілу. Люблю такі штучки влітку, особливо на засмаглій шкірі. Блискітки доволі стійкі, тримаються на шкірі до наступного прийняття душу. Але зауважу, що це не дешевий блиск, а гарне мерехтіння. Шкода, що фотоапарат його так і не зловив.


Завдяки легкій текстурі, мус легко розподіляється по тілу і плюс-мінус, швидко вбирається. До того, що сподобалось плюсую також те, що мус не залишає жирної плівки і практично невагомий на шкірі.


А тепер про мінуси. Склад у мусу, м'яко кажучи, не найкраший. Ну, але ніхто й не обіцяв "користь в банці". Але навіть мене, ту, хто не надто розбирається у складах, насторожило Mineral oil на другому місці у складі, а також Propylene glycol. Тому любителям натуральної косметики варто пошукати щось інше, а тим, хто не сильно тим заморочується, як от я, раджу придивитись до цього мусу.


Знайти косметику бренду можна у косметичних магазинах вашого міста. Більше інформації на офіційній сторінці бренду Lirene у Фейсбуці. Мені засіб люб'язно наданий для незалежного тестування.

Чи любите засоби з блискітками на літо? Що пробували з косметики Lirene?



Share:

20 коментарі

  1. я вирішила остаточно "придивлятись" до складників)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я не сильна в розборах інгредієнтів, але те, що знайшла в Інтернеті мене не сильно потішило. Але скільки там того життя, щоб відмовляти собі у задоволенні користуватись таким кремом))

      Видалити
  2. Спасибо за обзор! Я тоже не сильна в составах и ,хотя, пытаюсь разбирать их в своих постах, все равно мы не знаем (и не узнаем) формулы и процентного содержания компонентов и не понимаем этих реакций, которые возникают при взаимодействии компонентов...Поэтому это все условное понимание. С продукцией Lirene у меня было одно и неудачное знакомство... В одном из бьюти-боксов получила "лёгкий" крем для лица, который оказался совсем не легким, вот вообще!!! Но все же, заочно марка нравится и я к ней благосклонна, ведь многочисленные положительные отзывы дают о себе знать. Пока руки не дошли, не хочу захламлять квартиру. Но 100% когда нибудь продолжу наше знакомство!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Буває і таке) а в мене є і крем для обличчя, і тональні - непогані) ціна - якість - гарне співвідношення)

      Видалити
  3. Ничего не пробовала от Liren - мне не нравятся их запахи((

    ВідповістиВидалити
  4. А мне нравится эта косметика. Соотношение цена-качество соблюдено:)

    ВідповістиВидалити
  5. А це певно мамина лілія? Дійсно дуже гарні фото вийшли! І відгук чудовий! Уляна, дуже дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Катю) так це саме та лілія)) все обійшлось, мама не кричала))

      Видалити
  6. Лірен викликає в мене захоплення щось, хоча я дуже люблю їхній ББ-крем

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Буває) в мене два тональні від цієї марки - такі собі...може колись розроджусь на відгук)

      Видалити
  7. Лирен не пробовала еще, хоть марка и раскручена. Жаль, что состав не идеален, но если эффект от средства ощутим закрываю глаза. В наше без химии никуда не денешься.

    ВідповістиВидалити
  8. Чудесные, такие расслабляющие фото вышли) Я прям представляю,какой этот мусс приятный в использовании)

    ВідповістиВидалити
  9. Було ю класно якщо б можна було почитати і про те для чого і коли варто використовувати муси, який ефект від них.

    ВідповістиВидалити