Maybelline. Brow Satin. Smoothing duo-brow pencil & filling powder

Переглядаю свої старі фото і не розумію, як я ходила така "безбровна" на люди? Нині, мої брови - моє все. Тому й косметика для вдосконалення кольору та форми брів займають особливе місце в моїй косметичці. Сьогодні розкажу про одну з останніх моїх покупок для брів - Maybelline Brow Satin - відносна новинка на українському ринку (до нас поки доїде якийсь продукт, європейцям він вже набриднути встигне), а от закордонні блогери його вже давно встигли розхвалити. І я його також сьогодні хвалитиму, бо, знаєте, є за що.



Засіб для брів Brow satin не простий, з одного боку це олівець, а з іншого тіні для брів. Таке собі, 2 в 1, ще б десь щіточку для розчісування присобачити, було б супер. Упаковка звична, пластикова. З боку олівця кришечка закривається-відкривається на "клац-клац", з боку тіней закручується-відкручується на невелику різьбу.


 Сам дизайн засобу мінімалістичний, але прочитати, що воно за фрукт і з чим його їдять, та ще й роздивитись інструкцію як правильно малювати брівки, зможете. Для українського користувача традиційна наліпка українською. І працівники Космо цього разу змилостивились і заклеїли мій олівець скотчем не дуже щільно (у вас також враження ніби вони навмисне так незграбно заклеюють всі продукти?)




Олівець в мене кольору Dark Brown для брюнеток, і хоч я хвилювалась, що мені буде затемний, я не мала іншого виходу. Ну не брати ж мені олівець для блондинок? Також я мала сумніви, щодо того, чи не буде колір занадто рудий.


Всі мої сумніви розвіялись після першого ж користування.


На ділі колір виявився сіро-коричневим, я такі дуже люблю. На фото колір виглядає більш рудим ніж є насправді. Олівець середньої твердості. Він не надто сухий, щоб шкрябати шкіру при нанесенні і не надто м'який, що стекти з брів в спекотну погоду.


Олівцем я малюю волоски, яких на мою думку бракує, і окреслюю рамки майбутньої ідеальної брови. Олівець дуже піддатливий, малювати ним одне задоволення, таке враження, що засіб сам малює вам брови, а ви тільки руку тримаєте. А ось вже тіні використовую, аби заповнити брови і зробити їх більш об'ємними. Звісно і олівець, і тіні розтушовую щіточкою для брів. Я не люблю надто чітко окреслених брів, але й на такі є настрій інколи. Для більшої чіткості я підтираю всілякі огрішності консилером. Але інколи, коли часу в мене обмаль, я просто розчесую брови і підмальовую їх тінями з Brow satin, так він також працює чудово.
Нижче фото "до" і "після".


Щодо стійкості, то тут в мене також до засобу жодних нарікань. Весь день мої брови з олівцем виглядають чудово, змиваються легко міцелярною водою. Ну і макіяж нижче - так я зазвичай фарбуюсь кожного дня. Лише інколи може бути настрій на стрілки.

Як ви зрозуміли, помада "рішає всьо". 
А ви вже користувались Brow Satin від Maybelline? Поділіть своїми улюбленими засобами для брів?

P.S. Скоро напишу ще один пост, про просто бомбезну штуку для брів.


Share:

21 коментарі

  1. Дуже натурально)) і віддтінок як раз мій)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) так справді, ним можна зробити і насичені і натуральні брівки)

      Видалити
  2. Симаптично і акуратно)) Мої улюбленці для брів - це тіні цієї ж марки XD

    ВідповістиВидалити
  3. В тебе прекрасні бровки :) цікавий огляд :) в мене поки що улюблений засіб це anastasia brow wiz, аж не хочеться нічого іншого пробувати, але можливо колись дійдуть руки до цього олівця :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як дійдуть, то дуже раджу. Але не знаю чи він перевершить враження від Анастасії) я до них ще не добралась)

      Видалити
  4. Anastasia Beverly Hills- помада для брів, олівці що пробувала до АВН нестійкі, а цим засобом задоволена

    ВідповістиВидалити
  5. Мені терміново потрібен цей засіб для брів)

    ВідповістиВидалити
  6. Хоч купити собі таку штуку) Зараз користуюсь гелем-тушшю від Евелін, але маю кілька продуктів, які теж інколи використовую)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене також ще є туш від Лореаль, але олівець цей бомба, дуже раджу придивитись)

      Видалити
  7. Очень красивые получились бровки! Я тоже хочу попробовать такой карандашик, но в оттенке для блондинок. Жаль, что у них только два оттенка

    ВідповістиВидалити
  8. Great review :)
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/07/zara-yellow-jacket.html

    ВідповістиВидалити
  9. Ух ты! Хорошая штучка для бровей) Меня природа густотой и цветом наградила - только и успеваю щипать))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Круто) Я раніше також ніби претензій не мала, але тепер підмальовую, люблю чіткі брівки)

      Видалити
  10. а що за помада в тебе на губах? Вері найс)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оу, дякую. Не повіриш...Есенс за 87 грн, планую також пост, юо я вражена нею)

      Видалити
  11. Олівчик чудовий! Надто сильно свої не підводжу, вистачає кремових тіней таупового кольору)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Класно, коли не треба надто багато часу приділяти бровам) я свох раніше також тільки тіньками підводила, але з цим олівцем дуже зручно і швидко приводити брови до ладу)

      Видалити