Rimmel. Brow this way. Набір для моделювання брів 003.

Усім привіт зі сонячного болгарського узбережжя. Найближчі 10 днів я збираюсь купатись в морі, засмагати, спати і їсти "царевіцу". І обіцяю не часто спамити фотками з пляжу. Також планувала трішки відпочити від блогу, але цей пост сам напросився, тож ловіть.... А винуватиця свята - палетка для брів Brow this way від Rimmel.



Отже, як годиться, морю і сонцю передував 20 годинний переїзд в авто, і практично безсонна ніч на незручних автокріслах. Зі Львова я виїхала з легким мейком (щоб не лякати продавців кави на автозаправках): CC-крем, туш, трохи рум'ян і звісно брови, які я підвела новою палеткою від Rimmel Brow this way - останнім часом ми з нею нерозлучні. Яке було моє здивування, коли після майже доби переїзду зі всього, що на мені було, залишились лише підмальовані брови. Тож, відпустка відпусткою, а я не можу стриматись і просто вважаю своїм обов'язком скоріше познайомити вас з цією чудопалеткою.


Rimmel Brow this way відносна новинка на українському ринку. Представлена у двох відтінках, у мене 003, по-моєму ідеальна для брюнеток та рудих.


Палетка складається з двох засобів: воску та тіней. Також містить щіточку для розчісування брів та двобічний пензлик. До речі, пензлик з одного боку має жорсткішу щетину: його я використовую для воску; інший бік трохи м'якший: його зручно використовувати для тіней.


Палетка виготовлена в Китаї. А помістилось 2,4 грама цього "піднебесного" щастя у пластиковому футлярі. Виглядає трохи дешево, та ще й сріблисті написи в процесі користування палеткою постирались, тому вона зараз має дещо "печальний" вигляд. І ще мені знову ж бракує дзеркальця.



Але упаковка то справа десята, коли в ній чудовий засіб. Хіба не так?
Я трохи хвилювалась, щоб тіні чи віск не були занадто руді. Дарма боялась, вони виявились сіро-коричневими, а віск взагалі кольору моїх брів, тому підмалювати брови максимально природно мені вдається легко.


Віск зручно і гарно набирається на пензлик і так само легко переноситься на брови. Я ним підводжу нижню і верхню лінію брів, вимальовую чіткіший хвостик брови. Тінями заповняю всі прогалини, роблю брівки чіткішими та об'ємнішими. Зі засобами практично не можливо переборщити, якщо щось пішло не так, віск чи тіні можна легко підтерти. Засіб лягає без комочків, але про всяк випадок я ще розчесую брови щіточкою.


Вважаю, що засобами можна користуватись і окремо, наприклад моделювати брови лише воском, або ж підмальовувати волоски лише тінями. Але віск дає легкий глянець, то ж якщо не хочеться виблискувати, доведеться припудрити брови тінями.


Віск, на моє здивування, виявився ще й доволі стійким, про 20 годин переїзду я вже писала, тож те, що ваші брови переживуть спекотний день в місті можете бути впевнені. Головне не терти і зайвий раз не торкатись брів. Також користуючись цією палеткою я вже не використовую гелю чи туші для брів, адже засоби чудово моделюють брови і вони тримаються купи.


Щодо економності використання, то будьте певні, що тіней вам вистачить щонайменше на півроку, а то й більше, а ось віск, на жаль, використовується зі швидкістю світла, і від цього мені дуже сумно. Словом, палетка Brow this way від Rimmel моя нова любов, однозначно куплю ще. І вам раджу, якщо шукаєте, щось схоже. А ось і вона в дії.


Палетка офіційно представлена в Україні у мережі магазинів Watsons, також у деяких інтернет-магазинах. Також шукайте новинки бренду RimmelUkraine у Facebook та Instagram.

Засіб наданий для незалежного тестування компанією Benice.

Share:

20 коментарі

  1. Гарна палеточка. І результат подобається. Дуже дякую за відгук! Гарного відпочинку!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Я сама не очікувала, що ця палетка буде такою класною)

      Видалити
  2. Які чудовенькі! Для мене, здається, занадто теплі, але можна щось пробувати, хочу їх!
    Привіт морю, нехай дочекається мене до вересня) Ми теж у Болгарію і теж їсти царевіцу))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Посвотчи в магазині, вони не такі теплі як здаються на фото. О, передам привіт морю))

      Видалити
  3. Люкс. Чекала я чекала цього посту)) дякую
    'heart'

    ВідповістиВидалити
  4. Мені сподобалась, собі взяла б тільки віск)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віск суперський) я також хотіла щоб він продавався окремо))

      Видалити
  5. Палетка выглядит, будто воск здесь не бесполезная игрушка( как в большинстве палеток:) Класная новинка,надо будет в магазинах потестировать)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віск мені навіть більше подобається ніж тіні) потестуй, може й тобі приглянеться) дякую, що зайшла, Даша)

      Видалити
  6. Я смотрела на них в магазине, но ни один цвет мне не понравился. У меня светло-русый цвет волос, а под них тяжело найти средства:(. А тебе очень идет:)

    ВідповістиВидалити
  7. Виглядає дуже натурально) може віск є окремо?

    ВідповістиВидалити
  8. Разделяю твой восторг палеткой. Я сама очень довольна ею и пользуюсь каждый день)

    ВідповістиВидалити
  9. Great review dear :)
    kiss
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/07/green-dress.html

    ВідповістиВидалити
  10. Очень хороший наборчик для оформления бровей ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  11. Виглядає акуратно) Я саме шукаю щось нове для брів..

    ВідповістиВидалити