Suemade Natural. Fresh skin. Гідрофільна олійка для зняття макіяжу.

В мене нормальна шкіра, але примхлива. Взимку може лущитись і сохнути від холоду, влітку надміру жирніти і блистіти. Але я, плюс-мінус, навчилась боротись з її вибриками. Єдине, з чим я борюсь досі - чорні цятки на носі, які мене просто бісять. Але і на них нещодавно я знайшла управу - гідрофільну олійку, про яку я й розповім сьогодні.


Пригадуєте, я писала про ярмарок hand-made продукції, що проводився в нас минулого місяця?Саме там я захопила бальзам для губ і цю олійку від бренду Suemade.


Те, що олійками вмиватись класно і корисно я чула і знала давно. Приблизно рік тому я сама колотила щось на кшталт олійкастої вмивачки (в олію жожоба чи виноградних кісточок додавала кілька крапель рицинової олії). Було дієво, чорні цятки поступово зникали, але це діло я швидко закинула, бо мені набридало готувати нові свіжі бовтанки.
Тепер вже давно нічого готувати не треба, все вже замішали до нас. Наприклад, ця гідрофільна олійка містить олію оливи, рицинову олію, олію волоського горіха, мигдалю, обліпихи,  абрикосової кісточки, жожоба, вітамін Е і т.д.



Всі ці олійки помістились в пластикову баночку зі зручним дозатором. Для одного вмивання мені вистачає 5-6 натискань. Перед використанням олійку треба збовтати.


Твердження про те, що олія розчиняє олію, тобто шкірний жир, вже давно довели, то ж повторно переконувати у цьому не бачу сенсу. Краще перекажу, як я користуюсь олійкою і наскільки вона дієва у боротьбі з моїми чорними цятками.


Виробник радить використовути олію, як засіб для зняття макіяжу (нанести на ватний диск і стерти макіяж) або як засіб для вмивання (на вологе обличчя нанести трішки засобу і круговими рухами вмити обличчя). Я пішла далі, в мене свій метод. Спершу очищаю обличчя міцелярною водою, бо робити це олійкою мені чомусь не дуже зручно. Далі вичавлюю олію на долоні і на суху шкіру наношу гідрофільну олійку. Ретельно масажую обличчя, особливо ділянку носа. Тоді змочую руки в теплій воді і проробляю такі маніпуляції  вже на вологій шкірі. Під впливом води олія перетворюється на ніжне молочко. Останній етап змити олію зі шкіри теплою водою. Аби закрити пори інколи я ополіскую обличчя прохолодною водою. Такий контрастний душ шкірі дуже до вподоби.



Ну і коротко про результати. Одразу після вмивання, я взагалі не бачу на носі чорних цяток, вони споліровані, а пори чисті. Потім "старі друзі" цятки повертаються у пори, але приходить новий вечір і час очищувальних процедур. Я користуюсь олійкою вже майже місяць, і можу з впевненістю сказати, що саме вона допомагає мені побороти чорні цятки і очистити пори. З кожним вмиванням їх стає все менше і менше. Це було моє перше знайомство з гідрофільними олійками, але точно не останнє. Я або знову куплю цю від Suemade, або ж спробую щось нове, ще не вирішила. Але наша дружба міцна і надовго.

P.S. Забула дописати, а мене тут напоумили в коментах. Не забувайте про регулярні пілінги та скраби!!! В мене нещодавно з'явився чудовий ексфоліант-крем, який посилює мою боротьбу з чорними цятками, про нього зможете почитати свіжий пост вже зовсім скоро.

А ви користуєтесь гідрофільними олійками? Які радите спробувати?

Засіб куплений за власні гроші, не реклама. 

Share:

27 коментарі

  1. Дуже круто!
    Саме тестую олійку від Артишоку :) Аромат - бомбовий, про ефект ще важко сказати, вчора спробувала вперше)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже сильно не погоджусь з тим, що олія розчиняє шкірний жир, але люблю такі штуки для боротьби зі стійким макіяжем))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А мені здається це твердження дуже правильним. Принаймні я бачу як та олія вимиває чорні цятки зі шкіри мого носа)))

      Видалити
    2. Вибачай за придирку, просто, маючи проблемну шкіру, свого часу зробила їй багато шкоди через такі твердження. Олійка може полегшити видалення відкритих комедонів, але за складом вони є воскоподібним корком (себум + мертві клітини шкіри), розчинити який можуть кислоти (зокрема, саліцилова), вітамін А (ретинол) та benzoyl peroxide (досить потужні ліки від акне). Саме тому чорні цятки повертаються - невідлущені мертві клітинки шкіри закупорюються шкірним жиром.

      Видалити
    3. Ммм...біда. то виходить, вони повертатимуться знову і знову? Я просто зараз не хочу кислот на літо, а ось на осінь спробую щось новеньке. Ну і в мене не жирна шкіра, тому мені аж надто особливого догляду і боротьби не треба.

      Видалити
    4. Якщо не відлущувати мертві клітинки, то так(( До речі, м'які кислоти (як от AHA) у невисоких концентраціях на літо цілком ок, якщо використовувати СПФ на день. Ну а якщо фізичну ексфоліацію, то просто гарний ніжний скрабик і все))

      Видалити
    5. аааа...я відлущую) Скрабики і пілінги регулярно, то само собою. Тому ура-ура, мої чорні цятки зникнуть)))

      Видалити
  3. Будь ласка, в наступних публікаціях(або навіть в цій) давай фото ДО і ПІСЛЯ, бо нам(читачам) нічого не видно і не ясно чи працює засіб чи ні. І розумію, що це справа авторська, але вирівняний текст і фото виглядають гармонійніше та естетичніше, що полегшує читання. Всього хорошого і чекаю майбутніх публікацій.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за критику. Обов'язково врахую наступного разу. Я не робила фото ДО, бо не думала, що цей засіб мені так сподобався. А щодо фото і тексту, то не авторське, а скоріше справа у шаблоні, або у розширенні вашого екрану. Бо на мому і на робочому і на домашньому все виглядає більш-менш гармонійно. Хіба поясніть, що саме і де треба вирівняти?

      Видалити
  4. склад олійки класний)Але я, чомусь, не звикла до олійок.

    ВідповістиВидалити
  5. Я також погоджуюся з тим фактом, що чорні цятки переборюються лише м'якою ексфоліацією.Мене рятує убтан, після якого обличчя дихає здоровою чистотою, вітамінізує)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну я саме після вмивання олійкою бачу, що чорних цяток нема, але крім того, ще кілька разів на тиждень - скрабчиком, щоб вже точно відлущити, і щоб пори не забивались. Та й все)) Юлінько, треба буде спробувати цей убтан) Підійде для моїє шкіри? чи все-таки він більш для жирної?

      Видалити
    2. А розкажіть, що то за звір такий убтан))

      Видалити
    3. Я так розумію, що то якась травичка, яку треба з водою з'єднувати, але я таким не користувалась. Пропоную Юлі, нам прояснити ситуацію)))

      Видалити
    4. Запрацювалася,пробачте. Отже, убтан - дрібнодисперсний (надтонкий)порошок основних компонентів, які мають миючу властивість (нутове, горохове, вівсяне борошно ). Вони мають здатність "вийтягувати" із пор бруд та продукти життєдіяльності шкіри. До них додаються додаткові скрабуючі компоненти по типу шкіри - такі, як мелені, і знову ж таки просіяні через найдрібніше сито, трави, листя, плоди, корені + адсорбуючі(всмоктуючі) компоненти - глини і порошки. В залежності, якого ефекту ви хочите досягнути після використання убтаном, розводите його:
      1)- водою (краще мінеральною) - очисна, легка скрабуюча дія;
      2)- водою+олійкою по типу шкіри або сметанкою чи натур. йогуртом - очисна, живильна, пом"якшуюча. Якщо в такому стані залишити на 10-15 хв - натуральна маска готова!!!
      3)-міцелярною водою - також діє по типу маски вітамінної.
      Користуватися убтаном можна і при сухій шкірі, адже він не скрабує сильно, а діє як м"який гомаж і вирівнює колір лиця. В мене від природи сухий тип шкіри, проте без вечірнього убтану я не уявляю своєї чистоти))). Відчуваю, що вечірній крем всмоктується на всі 100 %.

      Видалити
  6. Отлично, что масло работает!

    ВідповістиВидалити
  7. По описанию, мне точно нужно такое маслице. Спасибо, за обзор!

    ВідповістиВидалити
  8. Мы сегодня знакомились с брендом. Скоро напишу отзывы.

    ВідповістиВидалити
  9. Я змиваю макіяж олійкою від Артишок, дуже задоволена)) Скоро буду ще одну олійку пробувати) Але вмиватись ними - то не моя тема, люблю сильніше очищення

    ВідповістиВидалити
  10. Гарний відгук! Я олійкою так само користуюся, але люблю її саме восени та зимою. Жирній Т-зоні влітку масел не хочеться )). Уляна, дуже дякую!

    ВідповістиВидалити
  11. Интересный обзор - не пользуюсь такими штуками, но после хорошего отзыва, думаю попробовать такое средство!
    http://katrinlovefashion.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  12. Я недавно тоже подсела на гидрофильное масло. Попробовала наше, украинское, от бренда Li'zar, очень понравилось.

    ВідповістиВидалити
  13. Обожнюю такі олійки. Використовую і для зняття макіяжу, і для масажу. Шкіра після них чудова)

    ВідповістиВидалити
  14. Ооо я тоже заметила, что после гидрофильного масла черные точки меньше. У меня с ними тоже беда- глубокие но узкие. ><Окончательно нельзя убрать ничем просто. Так что надо держать в рамках "допустимого")

    ВідповістиВидалити
  15. Я також користувалась такою гідрофільною олійкою. Мені дуже сподобалось.

    ВідповістиВидалити