Що в косметичці у зірки? Наталка Карпа.

- О, яка класна помада! Я спробую, – прокричала мені сестра, стоячи у ванній кімнаті перед дзеркалом. Поки я добігла з кухні до ванної, щоб сказати, що я проти, вона вже мастила моєю улюбленою помадкою губи. Зізнаюсь, я не надто люблю, коли люди беруть мою косметику, хіба я дозволяю, тоді можна. Але ось поритись в косметичці подруги, то я перша і завжди готова. А в косметичці відомої співачки, тим паче. Так і народилась рубрика «Зіркова косметичка». І я знаю, що ви її дуже любите читати.


Моя нова гостя співачка Наталка Карпа. Думаю ви чули її «А калина, не верба», «А час біжить, як пісок», яку я заслухала до дір та новенька «Сонцезалежна», що мені кілька днів не виходить з голови. Ну, а якби ви часом вперше чули про Наталку Карпу (хоча це навряд) познайомитись ближче з її творчістю можна на офіційному сайті співачки www.natalkakarpa.com. Крім того, не так давно Наталка в колаборації з турецьким брендом Farmasi випустила авторські парфуми Soncezalezhna by Karpa. Багато не говорю, бо планую на парфуми окремий пост, але якщо коротко, то я цього літа залежна від Soncezalezhna.

А тепер роздивляємось косметичку співачки і її вміст. 


Наталка Карпа:

«Саме ця косметичка в мене з’явилась напевно років 8 тому. Я її дуже люблю, бо вона приємна, м’яка і світлого кольору, що не дуже зручно, але красиво! Вона вже об’їздила півсвіту, завжди її беру з собою. Мені її спрезентувала одна з відомих мереж магазинів в Україні. Але, якщо чесно, взагалі своєю косметичкою я називаю власне авто. В багажнику можна знайти все, починаючи від підборів, закінчуючи спортивним одягом, різними дрібничками, які допомагають з повсякденного образу зробити вечірній тощо. Якщо ж говорити про косметику, яку  завжди  ношу у своїй косметичці, то насамперед, це ось така освіжаюча водичка від Caudalie – вона просто чудо. Її мені колись дали спробувати дівчатка в Брокарді і я на неї особливо уваги не звернула. А потім мені її подарував продюсер і я зрозуміла, як я раніше помилялась щодо цього засобу. Цей спрей настільки зволожує і освіжає! Вважаю, що в сумочці влітку це незамінна річ.



Далі пудра, її я привезла з останньої подорожі. Взагалі H&M моя улюблена марка casual одягу, тому вирішила спробувати ще й косметику бренду. Купила цю пудру в Римі, достойний продукт.



А ось засіб без якого я просто не можу жити – це рум’яна. От в мене може взагалі не бути косметики, але рум’яна повинні бути.  Моя шкіра на обличчі часом бліда, а ось рум’яна додають їй життя. Мейк без цього засобу не обходиться. Ці рум’яна Loreal дуже стійкі, люблю їх, і вони зовсім не поступаються дорогим брендам.


Єдине, що в мене довго не затримується в косметичці – це пензлики для макіяжу, я чомусь їх постійно гублю. Моя нещодавня покупка - компактні пензлики від Malva, бюджетні і доволі якісні.



Наразі, моя улюблена туш для вій від італійського бренду Collistar. Покупці передувала ціла історія. До цього я завжди купувала Yves Saint Laurent в золотій упаковці, після кожної подорожі в Duty Free,  але коли одного разу не встигала потрапити в цю крамницю в аеропорту, вирішила шукати аналог улюбленої туші в Україні. 


Прийшла в Брокард, перепробувала силу-силенну різних засобів і жодна не підходила, аж одна із консультантів порадила мені спробувати цю туш від Collistar. Туш так і називається Shock, і від неї справді «шоковий» ефект. Вії стають масивні, класні, пухнасті. Вона вже на дні, але я ніяк не можу її викинути. Ну і ціна цієї туші нижча, ніж іншої моєї улюблениці від Yves Saint Laurent.



Також в моїй косметичці завжди має бути чорний олівець. Це класика жанру. А ще я дуже люблю макіяж в стилі Smoky-Eyes. В мене олівець від турецької фірми Farmasi. До речі, цього року маю офіційне запрошення відвідати завод, де виробляють цю косметику. Сам олівець в мене вже дуже давно, він стійкий і м’який, легко можна промалювати слизову і міжвійковий простір. Інколи використовую лайнер, але стрілочку розтушовую, бо зрозуміла, що мені абсолютно не личать чіткі стрілки в стилі Мерлін Монро, хоча й дуже подобається такий мейк.



Тіні для очей у мене лише від професійної марки Atelier. Їх палітр в мене десь 8-10,  і такі самі палітри є з помадами.




І must have усіх артистів помада Nouba. Бо вона така стійка, як от «взула і забула». Колір взяла яскравий, майже моркв’яний. Але він мені личить до засмаги.




Ось така вона косметичка Наталки Карпи. До речі, кілька косметичних штучок я собі вже пригледіла з Наталиною косметички і записала в список бажань. А що вам приглянулось? Може щось пробували?

За чудові фото дякую талановитому фотографі Наталі Лабі. Шукайте її роботи тут

Share:

16 коментарі

  1. Як цікаво! Обожнюю цю рубрику у твоєму блозі! Завжди цікаво заглянути, що там у наших селебріті у косметичці!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую, що читаєш) а я дуже люблю цю рубрику готувати)

      Видалити
  2. Чудові фото! Так цікаво було почитати, знайома з творчістю Наталки. Уляна, дуже дякую!

    ВідповістиВидалити
  3. Интересная косметичка. Есть к чему присмотреться.

    ВідповістиВидалити
  4. отличный пост вышел, я хочу водичку кодали попробовать)

    ВідповістиВидалити
  5. я теж цю рубрику люблю) а в жовтому тюбику - це що?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) В жовтому тюбику крем для рук, про нього окремо)

      Видалити
  6. Яка чудова рубрика!! Фото і інтерв"ю нереально класні!! Так пишаюсь тобою і твоїми досягненнями, котику!! Яка ти молодчинка, Улясю <3
    Стільки цікавинок для себе відмітила!! Вже зробила закладку на сайт Caudalie ;) А ще я ніколи не пробувала косметику від H&M - цікаво було побачити пудрочку звідти.
    Косметичка дуже гарна <3
    Буду забігати на твій блог частіше, моя бубка!!!
    xox N.
    www.mielandmint.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Надійко) твої коментарі - це диво) аж ся жити хоче, як кажемо ми на Галичині))) цьом)

      Видалити
  7. Гарна рубкика у твоему блозi), згодна з помадою Ноуба. Та кож у моему листi бажань вода вiд Кодалi).

    ВідповістиВидалити
  8. Чудовий вхід! Мені було дуже приємно прочитати це, з найкращими побажаннями :)

    ВідповістиВидалити