Essence Liquid Lipstick 04 show off. Моя коралова глянцева любов.

Ще кілька місяців тому я була до нестями закохана в матові текстури помад і була готова мазюкатись ними звечора до рання на всі виходи та імпрези. Але влітку мене переклинило і я все частіше почала заглядатись на блиски та лакові помадки. Ну, а потім вирішила, що там приглядатись, взяла і купила. Моя обраниця Essence Liquid Lipstick у відтінку 04 show off.
Відтінок ідеальний на літо: яскравий рожево-кораловий, чудово підкреслює засмагу, але й коли я була блідолиця також личив.




Упаковка помади доволі аскетична, але зі своєю родзинкою: схоже, наче помаду заточили в скло (насправді, упаковка пластикова). Колір кришечки практично повторює відтінок помади.



Честь і шана розробникам Essence liquid lipstick за чудовий аплікатор. Він мегазручний, а завдяки обмежувачу, пензлик набирає саме стільки продукту скільки треба, ні більше, ні менше.


Отримана доза дозволяє намалювати губи повністю. Пензлик доволі довгий і трохи плоский. Плескатим боком можна промалювати площину губ, а гострішим боком зробити контур.


Ще один плюс, окрім кольору, від якого я шаленію, те, як наноситься помада. Вона в міру густа, лягає на губи без прогалин, не підкреслює сухість на губах, та й сама губи не сушить. І що ще супер, вона практично не липка. Ну так, у вітряний день волосся чіплятиметься, але губи не склеює. Щодо нОски (я не можу згадати українського слова) і витривалості, помада не стійка, з нею ви залишатимете сліди всюди до чого торкатимуться ваші губи. Витримає легкий перекус, кілька чашок кави, але жирний обід навряд. Стійкість до 4 годин, якщо сильно не налягати на їжу, але мені здається для таких текстур це нормально. Крім того, помада сходить рівномірно, залишаючи по собі згадку - ніжно-рожевий відтінок на губах, який тримається ще довго-довго.



Єдине, чим не вгодили мені виробники - запах помади. Вона має дивний аромат, мені навіть складно його описати, але я спробую. Спершу внюхуєш нотки ванілі, які дуже різно перебиває якийсь хімозний запах машинного масла.  Хоча на губах запах не відчувається, але лише в тюбику, тому я терплю.



Помаду можна легко нашаровувати, носити з олівцем і без. Словом, чудовий літній варіант і на ранню теплу осінь також підійде. Особливо, якщо ви любите яскраві відтінки на губах. З приємностей також ціна помадки - приблизно 80 гривень в Космо, по-моєму гарний бюджетний варіант. За нагоди придивіться, там є ще кілька кольорів.



Як вам помадка? Ви які більше текстури любите? Матові чи глянець?

Share:

23 коментарі

  1. Ох, цей колір! Обожнюю такі помади, і тобі дуже дуже личить :) я правда таки фанат матових рідких помад, маю навіть в схожому колорі :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я взагалі фанат помад, тоиу і такий екземлярчик треба мати) але гряде осінь і чую, що мене знову клинить на шось темне) причому бордо)

      Видалити
  2. Помада бльше сподобалась мені на руці, але сам відтінок - розкішний! І раптово личить до рудого)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На руці по текстурі? А на губах ні? Чого? І так він точно раптово личить)

      Видалити
  3. на губах очень красивый цвет, тебе идет)

    ВідповістиВидалити
  4. Так гарно лежить, ніби рідке скло. Погоджуюся з дівчатами, дійсно дуже пасує тобі)

    ВідповістиВидалити
  5. Great post! :) ♥
    Have a nice day!
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/08/zara-parka.html

    ВідповістиВидалити
  6. Какая красота! Вам очень идет!

    ВідповістиВидалити
  7. Очень красиво смотрится:) и финиш у нее такой глянцевый.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Дуже люблю ця помадку, аж неочікувано для себе)

      Видалити
  8. Красота! И я сейчас очень люблю глянец)

    ВідповістиВидалити
  9. Ммммм красавица-помада. И ты тоже :)

    ВідповістиВидалити
  10. Класс!!! Очень сочный оттенок
    Настя

    http://tastyrumors.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  11. Красивый оттенок, очень идет!
    У меня уже две таких, нравится очень!

    ВідповістиВидалити