Jerelia. Vesna. Крем для шкіри навколо очей. Колаген та еластин.

 Щось я зовсім забігалась. Роботи тьма-тьмуща. Але хіба це привід залишати вас без свіженького поста, правда ж? Вибачайте, що пропала на цілий тиждень, виправляюсь. Сьогодні розкажу про засіб, який би мав рятувати від, власне, всіх недоспаних ночей, робочих буднів та перших ознак старіння. І познайомлю вас з кремом під очі від українського бренду Jerelia, що називає себе натуральним, але інколи грішить "зайвими"  інгредієнтами в складі.
Поки явних ознак старіння в мене нема, але інколи, якщо довго вдивлятись в дзеркало, я бачу їх...зморшки...тому  намагаюсь якомога ретельніше доглядати за ніжною шкірою під очима і чемно мазюкаюсь кремами зрання і перед сном. Раджу кожній панянці після 25-ти не легковажити таким доглядом, а до вибору крему ставитись уважно. 



Я, обираючи цей крем від Jerelia, звернула увагу, що засіб має візуально підтягнути та розгладити шкіру вже в перші дні застосування. Крім того, крем має накопичувальний ефект - поступово темні кола і пігментація зменшуються, зморшки згладжуються, ефект ліфтингу більш виражений. А ще тут ціла купа інгредієнтів, які мають позитивно впливати на ніжну шкіру. Правда ж опис підкуповує? Отож бо й воно.


А ще мені дуже подобається упаковка, хоч вона мого "неулюбленого пальцепхального" формату, встояти перед цією милою упаковкою в стилі НЛО я не змогла. До речі, прийшла ця літаюча тарілка в ось такому мішечку.


До теми, упаковка з твердого пластику, з кришечкою на закрутку. На самій упаковці інформації по-мінімуму, а ось на вкладці, що кріпилась до мішечка її багато. Прошу до прочитання.



Щодо самого крему, то він густющий. Ось на фото нижче демонструю, що він навіть не витікає з баночки. Але робота нашої Укрпошти кожного разу тішить більше і більше, не маю поняття, що вони робили з посилкою, але крем приїхав вже наче збовтаний. В інших дівчат бачила цей крем слухняно вкладений в упаковку.


Через свою густу кремову консистенцію крем дуже економний, прогнозую, що навіть через півроку не побачу дна у баночці. Крем має доволі сильний аромат, але квітковий і приємний (для мене) тому мені він абсолютно не бентежить і не заважає.


Також, зважаючи на консистенцію, мені здавалось, що крем мав би бути жирним, але насправді на шкірі він легкий і практично невагомий. Не залишає жирної плівки і жодних неприємних відчуттів. Тут йому тільки плюс до карми.


А тепер про головне - результати. Користуюсь кремом вже трошки більше двох тижнів, регулярно - більше тижня. Знаю, що поки про результати говорити рано, але навіть за той час я помітила, що шкіра під очима ніби ущільнилась і підтягнулась. Шкода камера не передає ефекту, тому мусите вірити на слово і самі пробувати. Щодо темних кіл під очима, поки ефекту не помітила, але мушу зізнатись, що і такою проблемою не страждаю. Крім того, надіюсь, що виробник не збрехав і крем справді має накопичувальний ефект, і далі результату буде ще більше.


І кілька слів про склад, хоч ви знаєте, я не сильна в розборах складників. Але мені здалось, що таких лікбезів на тему розборів інгредієнтів моєму блогу бракує. Тому озброївшись косметичним словником та інтернетом трішки повдаю з себе розумну (тут я діловито поправляю окуляри на переніссі).


Отже, загалом по складу крем доволі непоганий, єдине, що може насторожити адептів натуральної і органічної косметики вміст Paraffinum liquidum - така штука може викликати алергічні реакції і акне. Добре, що такий інгредієнт в середині складу, це означає, що його там зовсім трошки, тому багато біди може й не наробить. А також, щось мене напружив вміст Cetearyl Alcohol - це жирні спирти, які зазвичай отримують з кокосового масла (так каже інтернет), вони гарно пом'якшують шкіру, але можуть викликати алергію. Ну і гліцерин не надихає.


Мушу зауважити, що в мене особисто крем не викликав алергічної реакції, але знаю дівчат-блогерів, яким крем не підійшов. Тому будьте обачні, якщо у вас є схильність до алергії, можливо цей крем не ваша історія. Якщо ж все гаразд, то крем вам повинен сподобатись. Єдине, кажу, може відлякати запах, бо крем дуже ароматний. А ось що не лякає, то ціна засобу. Зараз вона на сайті 88 гривень. Як я кажу, буде не шкода віддати, якщо крем не підійде. Але ви ніколи не знатимете чи підходить вам засіб, якщо не спробуєте. Мені ж кремчик дуже навіть сподобався. Крім того, як запевняє виробник, підходить крем для усіх типів шкіри і для будь-якого віку (хоча це мені здається трохи дивним).

Купити можна на офіційному сайті jerelia.com.

Засіб наданий для незалежного тестування. 

Share:

13 коментарі

  1. Упаковка крему дуже класна. Та й склад хороший,як на мене. Я переконана,що засоби під очі повинні бути завжди на туалетному столику . А огляд твій дуже глибокий та надихаючий😃

    ВідповістиВидалити
  2. Цікавий кремчик і ціна в нього приємна. Мені той мішечок подобається, гарна ідея з пакуванням на мій погляд ). Уляна, дякую що розповіла!

    ВідповістиВидалити
  3. Там в складі колаген і еластин, отримані з якоїсь морської рибинки (принаймні, так написано) - ось з них може бути алергія. Жирні спирти під очками нестрашно, а масло ши на початку списку - дуже навіть гарно)) жаль, що не в тюбику тільки ((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, я там про рибини не дочитали, аж тепер глянула) Але в мене з алергією проблем нема, і сподіваюсь не буде) Все це дуже відносно, правда))

      Видалити
  4. Paraffinum liquidum - це така двояка тема! З одного боку його сварять, з іншого - він був в моєму найкращому кремі під очі від дорожезної марки...
    Приємно, що в тебе крем працює)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Угу, його всюди багато) Видно то така штука без якої важко обійтись) Я також в дорогих кремах його зустрічала)

      Видалити
  5. Як на мене, зі складниками варто бути обережними, якщо шкіра чутлива.
    Мій комбі тип витримує практично все)
    Дякую за чудовий огляд)

    ВідповістиВидалити
  6. Симпатичный крем) Я очень трепетно отношусь к уходу за кожей вокруг глаз))

    ВідповістиВидалити
  7. Пробувала два креми від джерелії, один дешевенький крем-гель і дорожчий в подібній упаковці. Так от вони робили з моєю шкірою щось таке, чого досі не можу зрозуміти - у мене міні-зморшки зникали просто на очах і шкіра ставала такою шовковистою (чому я досі не написала про ці кремчики?). І склад продуктів у Джерелії класний, обов'язково куплю собі і такий крем на пробу)

    ВідповістиВидалити
  8. Какое "вкусное" описание крема! И здорово, что результат заметен уже после такого недлительного использования.
    Ульянчик, ты молодец, что достаточно рано начала использовать в своем уходе кремы для век. Я упустила этот момент в молодости и начала пользоваться такими кремами только после 33(((
    Спасибо за интересные подробности!

    ВідповістиВидалити