Back to school. Макіяж, через який не виженуть з уроку.

В шкільні роки дівчата діляться на дві категорії. Ті, що подобаються хлопцям: моднячі красуні, і ті, яких протилежна стать вперто уникає. Я була яскрава представниця другої категорії. Нездорово худа, веснянкувата, не надто красива дівчинка (ох, яка ж в мене самооцінка. Сама в шоці!). То тепер в мене є купа косметики, класних "одьожок", а тоді, хіба моя мама мала одну помаду на всі випадки життя, а я ходила в райтузах і витертих джинсах. Такі вони, суворі 90-ті і початок "нульових".  Тому я аніскілечки не здивована, що виглядала в школі саме так, як виглядала (вибачте, шкільного фото не буде).



Напередодні, натхненна  першовересневим шкільним ажіотажем і одним оком глянувши на теперішніх учениць, мені написався макіяжний пост. Покажу, як зробити легкий і простий макіяж, без великих затрат коштів та часу. Він робиться 7 хвилин, якраз щоб встигнути на перший урок.


Це я без мейку.


А це всі засоби, які мені допомогли у створенні краси, яку ви побачите нижче.


СС-крем від Lumene. Мій фаворит усіх часів і народів. Гарно перекриває почервоніння та дрібні огрішності на шкірі, при цьому виглядає на обличчі дуже природно. Ціна- приблизно 300 грн.




Рум'яна Maybelline  40 pink amber. Легкі і ненав'язливі рум'янка, з ними переборщити дуже важко. Колір м'який, рожево-кораловий, без шимеру. Єдиний недолік - трохи пилять. Ціна - 150 грн приблизно.




Очі: кремові тіні Color tattoo від Maybelline у відтінку 91 creme de rose. Дуже ніжні і дуже стійкі. Люблю їх. Ціна - 100 грн.




Туш для від вій Rimmel Volume Colourist. Непогана туш, яка робить природний об'єм і незухвалу довжину. Ціна-150 грн.


Брови. Це все ж таки макіяж для навчання, тому я обійшлась тушшю від Loreal Brow artist. Хороша стійкість і зручна маленька щіточка. Ціну не пригадаю, в межах 130 грн.





Ну і губи. Я вибрала нюдовий олівець від Ninelle. Знаю, ця марка багатьом не довподоби, але ці олівці мені дуже подобаються. І зволожила губи бальзамом  від Loccitane. Ціна олівця коливається в межах 130 гривень. Бальзам мені дістався в подарунок, скільки коштує незнаю.


Ось такий в мене вийшов makeup-no-makeup. Думаю, ідеальний для старшокласниць. Дівчаткам постарше достатньо замінити нюдову помаду яскравою і також, гайда на пари. А мораль тут така, я чесно інколи трішки в шоці від того, як вимальовуються наші школярки, тому сподіваюсь цей пост хоч трішки надихне когось бути скромніше. Дякую, що дочитали і додивились. Всім добра!!!

І, до речі, а  ви носили макіяж в школі? Коли вперше почали малюватись? Діліться враженнями в коментарях.

Share:

30 коментарі

  1. Гарний пост) Тобі дуже пасує такий мейк)
    В школы мала кілька косметичних штук - прозорий з шимером блиск (сестра подарувала), жахливі тіні-олівець від Рубі Роус бузкового кольору з перламутром і гліттером (чому купила - не знаю, але після того як подруга намалювала мене ним від вій до брів одразу ж викинула і не поверталась) і потім - шикарнючий блиск з ароматом шоколаду і злегка шоколадним відливом на губах (збирала на нього кишенькові гроші, бо він був досить дорогий - десь гривень 20!!!).
    А макіяжитись я почала десь років у 18, хоча справжнє захоплення прийшло вже після 20-и

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я пригадую, що почала макіяжитись десь в 10 класі. Це був тональний і чорний олівець на слизову. Але така розмальована я ходила рідко. А ось повноцінні макіяжі почала носити з першого курсу десь.

      Видалити
  2. Дуже гарно виглядають румяна! Певно, спробую)
    Особисто в мене в школі була така зауч, яка водила дівчат в туалетну кімнату і вимивала там їхні макіяжі)) Тому моєю косметикою в шкільні часи були тональний крем та туш, які на мені було важко помітити)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ох, ці заучі) Я щось не пригадую щоб в нас в школі до цього ставились аж так серйозно вчителі, але ми може тоді й не фарбувались так сильно))) А рум'янка спробуй, вони чудові, ніжні і легкі)))

      Видалити
  3. Дуже гарний макіяжик :) А я в школі частенько лазила до маминої косметички і навіть якось впросила її віддати мені тіні Рубі Роуз)))) В універі були трохи експерименти, а любов до мальовидла розквітла вже після випуску, коли накупила собі всякого смачного в Інглоті)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталю! В мене також любов до косметики розквітла після універу) До цього все було скромненько - блиск та й туш з тональним.

      Видалити
  4. не знаю, как сейчас, но в то время, когда я в школе училась, мои одноклассницы за раз на лицо накладывали половину запаса всей своей косметики и всячески пытались не вертеть головой, чтоб не посадить пятна от тоналки на белые воротники)

    Мой блог

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, Божечки))) Може й таке було)) Повеселило) Дякую, що зайшла)

      Видалити
  5. У мене не було такої строгості в школі. Усі в міру фарбувались, тобто туш, блиск для губ і трішки не надто помітних тіней. Розмальовувались хіба уже на якесь свято і шкільну самодіяльність)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та і в нас строго не було, просто хтось малювався аж занадто, а хтось мінімально)

      Видалити
  6. Відповіді
    1. Дуже добротний засіб. Дає легенький колір і достойну фіксацію) спробуй)

      Видалити
  7. Ніжний і гарний макіяж! Для школи- ідеально і зі смаком. Я в школі у старших класах лише туш користувала і тональний бо була проблемна шкіра і куча комплексів. А вже після університету на першій роботі почала купувати косметику і потроху розбиратися в ній детальніше. Чудовий пост. Дякую!

    ВідповістиВидалити
  8. Я в школу максимум блиском губи мазюкала) А в нас дівчата вимальовувались чорною підводкою по всьому периментру ока)) Емо тоді були в моді... ех)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Точно...ех))) в нас також були такі екземпляри)Хоч емо здається були популярні коли я випустилась)

      Видалити
  9. чудесные фото и отличный макияж, обожаю тешь для бровей лореаль)
    я в школу совсем не красилась, да тогда почти никто этого не делал)))

    ВідповістиВидалити
  10. в мене в школі була тільки гігієнічна помада, а от нігті малювала постійно - якісь вчительки навіть сварились. досі не розумію, чому)

    ВідповістиВидалити
  11. Якщо можна теж напишу)
    В школі почала малюватись у класі 8-9 але це був олівець для очей (теж на слизову))) і туш, інші дівчата приблизно так само малювались, частина взагалі без "мейку", деякі вже "володіли" тональним..Вчителі скептично ставились, особливо строга вчителька з математики.
    Повноцінний макіяж наносила вже на курсі 2-3-му. Напевне тим кому зараз +/- 30 всіх спіткала доля тих жахливих 90-х
    Цікаві рум'яна, щойно дивилась на такі у watsons)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та чого можна...треба) дякую, що завітала))) а рум'янка класні)

      Видалити
  12. Красотка! Я как-то косметикой не увлекалась особо в школе, в старших классах использовала тональный от лореаль, пыталась замаскировать проблемную кожу, и блеск прозрачный... Тушь на дискотеки))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталю) Приємно, що читаєш))) Заходь частіше)) Ну а мейк на дискотеки, ще й шкільні, то ж святе)))

      Видалити
  13. Ой, у Тебе такі очі *_*
    До речі, дууууууууууже давно думаю над покупкою bb Lumene, але чула від деяких дівчат, що він має якийсь дивний не то шиммер, не то блискітки. Ти помічала щось таке????

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Ні, ти знаєш, якось не помічала, але спеціально прийду додому і гляну))) аж самій цікаво стало. Ну принаймні на обличчі я нічого такого не помічала.

      Видалити
    2. Дякую :) Відпишеш, якщо матимеш вільну хвилиночку :)

      Видалити
    3. Отже!!! Я не помічаю жодного шиммеру. І в мене СС. Може у ВВ і є якісь блискітки, але цей абсолютно без них. Дуже раджу.

      Видалити
  14. Ти красуня, а макіяж - просто насолода, такий ніжний! Я такий і роблю кожного дня, хоча вже давно не вчуся.
    У школі я почала цікавитися косметикою десь у 9 класі, але нічого не використовувала, бо вдома не допомогли з тим, що обрати, а у школі подружка дала "накрасити очі" простим олівцем)) Я мучилася й так і не змогла нічого зробити. Думала, що це я не вмію просто))) Експерименти почалися вже на першому курсі універу))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ДЯкую))) Я зараз також так малююсь, але люблю губи яскравіші)

      Видалити