Irene Bukur. Фітомаска Ефект миттєвої краси. Засіб, що витирає втому.

Не скажу, що маски це мої улюблені косметичні помічники, але мати декілька в арсеналі я вже навіть звикла. Одну очищуючу, іншу зволожуючу, а ще обов'язково таку, щоб "клацнув пальцями" і вже за мить гарна. Таке обіцяє масочка, про яку хочу розповісти сьогодні. Засоби цього бренду ви вже зустрічали в моєму блозі. Це жива косметика Irene Bukur.

Косметика Irene Bukur – тісна співпраця українських та швейцарських фахівців. Швейцарці не на жарт зацікавились цілющими властивостями українських рослин та старовинними рецептами створення косметики. А ось українці поклали око на новітні технології в створенні антивікових засобів, якими активно користуються швейцари. Так і вирішили обмінятись досвідом, а згодом з’явилась на світ компанія Irene Bukur (Suisse) SA. Компанія ретельно вивчає і тестує рецептури, які розробляють на основі останніх досягнень в сфері косметології. А завдяки тому ми, українські жінки, маємо змогу насолоджуватись чудовою косметикою. Отже, розкажу сьогодні про маску, яка обіцяє миттєво омолодити нас на 7 років. Нічого собі заявочки!!!


Великий майже 100 грамовий тюбик маски  розмістився в картонній коробці. На ній знайдете усю потрібну інформацію про засіб..., о, щастя...українською!!! Все, що обіцяє, вміє і робить маска можна прочитати на сайті тут (клік) (але повертайтесь назад дочитати пост!!!)



Туба маски була запаяна, натякаючи, що до вас нею точно ніхто не користувався. Сама упаковка м'яка з відкидною кришечкою. Кришка має доволі маленький отвір, а через те, що маска містить квіти-трави, то інколи видлубується з упаковки тяжко. Але це все вирішується кількома постукуваннями тюбиком по столі. Не проблема.


Запах натуральний, трав'янистий, солодкуватий, але різкий. Якщо довго вдихати аромат, то можна внюхати і якісь неприємні нотки, але на обличчі мені запах абсолютно не заважає (чи то я вже звикла до нього?) Лежати з маскою треба 15-20 хвилин. Ну, можна й не лежати, але я використовую ці "масочні процедури", як кілька хвилин релаксу в кінці дня, тому обираю саме горизонтальне положення. Впринципі, маска призначена для миттєвого відновлення шкіри, а тому користуватись нею класно вдень чи вранці. Так я також інколи роблю, вона чудово стирає втому і освіжає. Але й не можу собі відмовити полежати кілька хвилин спокійно ще й в вечірній час. На фото нижче можна вичитати склад засобу. 


По консистенції маска - це густий крем з домішками різних трав. Оскільки, після відкриття тюбика засіб треба зберігати в холодильнику, то намащувати холодну маску, скажу відверто, дуже приємно. Чесно, я не дуже люблю всілякі холодильні процедури, тому й вмиванням льодом не практикую і тканинні маски не дуже полюбляю саме через прохолоду під час нанесення, але з цієї масочкою все навпаки. Саме цей "холодильний" ефект, як на мене і спрацьовує тоді, коли треба надати обличчю свіжості та здорового вигляду.



Ну, і основне. Про ефект та результати. Не назву їх вражаючими, але ефект здорового сяйва, очищення пор та легкого підтягнення шкіри є. Майже миттєво. Маска обіцяє ще й зволоження, але мені вона скоріше підсушує шкіру. Хоча це непоганий варіант, зважаючи, що моя шкіра влітку з нормальної перетворилась на комбіновану. Особливого омолодження не помітила...після 15 хвилинних процедур я все та сама 28 -річна Уляна. А як інакше? Див не буває, молоді люди. Непогана масочка, коли треба заспокоїти шкіри і підготувати її до великого виходу в світ. Не скажу, що не зможу без неї прожити, коли баночка побачить дно, але таки рада, що мала змогу її спробувати. 


На сайті коштує масочка в межах 400 гривень. Але з чудовими знижками в крамницях бренду маску можна застати і в півціни. Пробуйте!!! Розкажете про результати. А у вас є улюблений засіб від Irene Bukur?

*засіб наданий для незалежного тестування.

Share:

16 коментарі

  1. Мне нравится такая консистенция у масок. Но как для маски с не очень сильным эффектом цена дороговата.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну так, трохи є. Але зазвичай вона дешевша в магазинах, там постійно якісь акції. Ну і може на комусь іншому ефект буде кращий)) Дякую, що читаєш)

      Видалити
  2. Цікава масочка) Взагалі поки з брендом не знайома, проходжу повз магазин і наче щось хочу, а що не знаю...
    Мені меджик-ефект давала маска від Доліви раннішня і ще тепер маю одну від Ейвон дуже круту зволожуючу)

    ВідповістиВидалити
  3. Я полюбляю масочки, маю зараз від Ейвон одну, а також роблю сама з різних глин. Доволі непоганий результат від них. Наразі хочу щось новеньке прикупити, треба звернути увагу на цю марку, можливо вдасться спіймати з гарними знижками. ;)

    ВідповістиВидалити
  4. Гарний відгук! І фото мені сподобалися. Уляна, дякую що розповіла! Я доволі часто якісь масочки користую, може і ця колись трапиться.

    ВідповістиВидалити
  5. Я уже звикла бігати до холодильника за кремами і тоніком)
    -7 років надто гучно сказано)

    ВідповістиВидалити
  6. Я хотіла якусь маску в них спробувати, але врешті зупинила свій вибір на тоніку)) Дякую за розповідь!

    ВідповістиВидалити
  7. Мені консультант цю маску на руку наносила, результат був вау, але це лише рука)) не подобається норковий жир у складі

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну так, я також дуже спокійно ставлюсь до тестувань на руці. Як показує досвід, на обличчі засоби відкриває себе по іншому)

      Видалити
  8. Чесно кажучи, Ти і без маски виглядаєш молодо і свіжо :) Класно, що українська продукція так розвивається і починає співпрацю з іншими країнми :)

    ВідповістиВидалити