Jerelia. Шампунь з календулою та хмелем для жирного волосся.

Я тут днями перелистала свій блог і зрозуміла дві важливі речі. Перша те, що останній запис був ще минулого тижня. Щоправда, тут в мене є виправдання, через різні перипетії на роботі зовсім не залишилось часу приділяти увагу улюбленій справі. Але я виправлюсь скоро, чесно. От просто зараз і почну. А друга річ, це те, що за майже рік блогування в мене зовсім не розкрита тема догляду за волоссям. Хоча я дуже люблю доглядати за своїми косами  і частенько пробую різні шампуньки та бальзами. Отже, час розкаяння настав. Сьогодні нарешті про шампунь, який тестую вже довгенько. Спершу я щось його, скажімо "не розкусила", але зараз вже все стало на свої місця і я готова ділитись враженнями. А розкажу про шампунь для жирного волосся Trava з календулою та хмелем від української Jerelia.



Ви собі навіть не уявляєте, як же ж мені набридло кожного дня мити голову. Хоча ні, може й уявляєте, якщо маєте таку саму проблему. Поясню. Не можу сказати, що на другий день в мене вже дуже масна і "страшна" голова, просто відсутність об'єму і нормальної укладки мене просто вбиває. Тому щоранку шампуні й бальзами стають моїми кращими друзями. Я ніколи не брала шампуні для жирного волосся, частіше для фарбованого чи пошкодженого. Але одного дня, гортаючи сайт Jerelia, мені приглянувся шампунь для жирного волосся. А чому б ні, подумала я. Може я до того робила щось не так і помилково вважала, що в мене нормальна шкіра голови, а вона таки жирна?
Від першого миття цим шампунем я була не в захваті. В голові так і роїлись погані слова, що рознесуть в "пух і прах" засіб в найближчому пості в блозі. Але потім я користувалась...користувалась ...і зрозуміла, що не все так погано, як я думала спершу. Але про все по-порядку.


Отже, шампунь доволі рідкий, що одразу пояснює його неекономність. Щоб двічі промити волосся, а я це роблю завжди двічі, треба добряче налити засобу в долоню. Хоча на етикетці написано, що засобу треба небагато. Напевне, тут все індивідуально. Я ж люблю коли шампунь добряче піниться. Ну в цьому випадку SLS постарається (угу! Він тут є!).

Пахне шампунь дуже гарно. Якось так солодко, квітково. Нагадує про літо. Крім того поміщений у доволі зручну пластикову баночку з відкидною кришкою. Об'єм 250 мл.


Промиває волосся шампунь дуже добре. Майже до скрипу. Для мене це не надто приємні відчуття, але заради результату я готова потерпіти. Як я вже згадувала, перші враження про шампунь були не найкращі, адже волосся як масніло під кінець дня так і масніє.  Але згодом, чи то моє волосся звикло чи що?, але воно перестало жахливо виглядати на другий день. І навіть не користуючись сухим шампунем я можу запросто вийти з дому. Шампунь робить дуже чисте і розсипчасте волосся, ніжне на дотик, зовсім не пересушує його. Щоправда, деякі мої бальзами в дуеті з цим засобом обтяжують волосся, хоча раніше  з іншими шампунями такого не спостерігала. Повністю відмовитись від бальзамів я не можу, тому стала накладати менше допоміжних, ніж звикла.


Отже, шампунь який спершу я хотіла сварити, нині мені дуже навіть подобається. Але він не став моєю панацеєю. Просто тепер я мию волосся не щодня, а через день. Ну і сухий шампунь мені в поміч, тоді банні процедури для голови можна відкласти ще на день, але так я роблю не часто. А взагалі, оці всі розмови, що часто мити голову не можна по-моєму просто казки і вигадки.


 Словом, якщо шампуньчик приглянувся, беріть. Я ж напевне поки від покупки другого такого утримаюсь, бо ще маю купу банок, які треба спробувати. Але як варіант, засіб дуже непоганий. Тільки якби б обійшлось без SLS, було б взагалі чудово. Хоча моє волосся більше любить всіляку хімку, аніж натуральні складники. А ваше?

Прочитати більше про шампунь, ну і замовити його можна на сайті jerelia.com (хоча я б радила виробникам бренду ще трішки попрацювати над сайтом і спростити систему замовлень для простих людей).

А як ви часто миєте голову? Який ваш секрет чистоти волосся?


Share:

18 коментарі

  1. Я вимила три великі бутлі шампунів без SLS і зараз в бік натурального навіть не дивлюсь)))) Вони абсолютно нічого доброго для мого волосся не роблять) До речі, коли на другий день хочу об'єму, беру сухий шампунь, а потім вичісую його дивним чином: нахиляю голову вниз і чешу від коренів до кінчиків) потім беру текстурний спрей - і лев"яча грива готова))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Моє волосся також не дружить з натуральними засобами. А за лайвхаки дякую)

      Видалити
  2. У мене таки три спокійних дні є в запасі після миття, хіба довга прогулянка на сонці і душний пляж з панамкою змусять його помити.

    ВідповістиВидалити
  3. Зараз тестую мило-шампунь, ручної роботи, волосся потроху оживає, але від цього забруднюється набагато швидше, тому мити приходится через день.
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я такі тверді шампуньки взагалі не переношу. Хоча може ще на нормальний не натрапила) чекаю відгуку на твій засіб)

      Видалити
  4. Я вже мабуть змирилась з тим, що секрету чистоти волосся для мене немає - або мити кожен день, або як ти і пишеш "сухий шампунь мені в поміч". Теж не другий день вже ні обєму, ні вигляду, і що я тільки не пробувала, те саме, без сухого шампуню на вулицю не вийдеш. Можливо навіть спробую цей шампунчик, а раптом :) Моя остання любов шампунь від Vichy, на термін свіжості він і не замахується впливати, але волосся дійсно дуже гарне і густіше після нього :)

    ВідповістиВидалити
  5. ось Душка натуральний мені сподобався!!! хоч ти вже знаєш, що з натуральними шампунями моє волосся стає соломяним)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Знаю-знаю) читала про Душку, але щось ще не знаю чи хочу спробувати)

      Видалити
  6. За перепетіями на твоїй роботі слідкує, мабуть, вся львівська ЗМІ-спільнота) Уляно, а коли вже будуть інші фірми в огляді?) Хочу чогось свіжого-цікавого, а то Джерелія у всіх львівських блогерів... набридла вже(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та будуть) бачиш, що я закинула ту справу)) буду виправлятись)

      Видалити
  7. У мене з жирністю така сама біда! Не пробувала Jerelia, але зате спробувала Яка від випадання і ще Яка для об'єму з кондиціонером - хочу сказати, дуже достойні продукти! Голова не виглядає "зацьмоканою" десь 2 дні точно :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я чомусь до цієї марки з пересторогою ставлюсь) може дарма)

      Видалити
  8. Приєднуюсь до колективу жирноволосих на другий день(( Теж не прям біда, але об'єму не вистачає. Ідеальний "мокрий" шампунь поки що не знайшла, отже мию волосся кожень день (максимум раз в півтора дні).

    ВідповістиВидалити
  9. Без SLS сейчас практически не один шампунь не обходится.

    ВідповістиВидалити
  10. я часо користуюсь натуральними шампунями, але вони не дають того ефекту, який я хочу( майже ніколи(

    ВідповістиВидалити
  11. Я кожний день мию волосся ), але більш-менш натуральними засобами. Дякую за огляд, цікаво було почитати!

    ВідповістиВидалити