L'Occitane Perfecting cream Pivoine Sublime. Мій ідеальний крем для обличчя.

На одній з останніх зустрічей зі своєю подругою Олею, про яку мої читачі вже чули неодноразово, я обіцяла їй, що більше не нитиму в блозі, про те, яка ж дорожезна косметика сегменту "люкс" і, що вона того не варта. Олічко, все для тебе.  Сьогодні я не нитиму, а навпаки, хвалитиму дорожезний крем від французького бренду L'Occitane зі серії Півонія. Приготуйтесь...повнорозмірка цього крему у 50 мл коштує майже 1000 грн...і увага!...я задумалась про його покупку. Чим же ж мене підкорив цей засіб читайте далі.

Мені видається, що засоби L'Occitane не можуть не подобатись. Все через розкішні аромати і приємні текстури. Принаймні майже всі засоби, які я пробувала викликали в мене тільки захват. Особливо кремчик, враженнями від якого ділюсь сьогодні.


Навіть мініатюрка крему у 8 мл зроблена якісно, повністю повторюючи по дизайну класичну повнорозмірну версію. Маленьку, мімімі баночку-бочечку я обов'язково збережу (хтозна навіщо, але вона така мила), як прикрасу у ванній.


По текстурі крем просто повітряний. Легкий і приємний. Ніжно-рожевого пудрового кольору з квітковим ненав'язливим ароматом. Цей крем так і хочеться намащувати на обличчя і вдихати аромати піонів. З приємностей, крем дуже легко розподіляється, не залишає масної плівки. Час вбирання шкірою приблизно 3 хв.


Ось, що вміє крем за словами виробників:
У пошуках інгридієнта для ідеальної шкіри вченим L'Occitane вдалося екстрагувати концентрат Півонії, що вирощують в регіоні Дром на півдні Франції. Лабораторії L'Occitane розробили інноваційний комплекс Pivoine Sublime, що поєднує в собі запатентований екстракт півонії, що поступово покращує якість шкіри на клітинному рівні, і мінеральні оптичні коригувальні частки, що миттєво покращують зовнішній вигляд шкіри.
Крем, що містить запатентовану розробку лабораторій L'Occitane і забезпечує зволоження шкіри протягом 24 годин, помітно покращує те, як виглядає ваша шкіра, повертає їй сяйво і відновлює текстуру. Шкіра залишається інтенсивно зволоженою при будь-яких обставинах, виглядає свіжою, сяючою і відпочилою. Стає гладенькою, м'якою і бархатистою. Пори, дрібні зморшки і цятки стають менш помітними. Шкіра сяє свіжістю і природною красою.


Чесно? Можу підписатись під кожним словом, без перебільшень. Справді, після цього крему моя шкіра ніби оживає. Набуває якось такого приємного здорового блиску, природного сяяння. Стає помітно рівнішою і оксамитовою на дотик. З кремом не конфліктує жоден з моїх тональних засобів, за що йому величезний плюс до карми.


Словом, це не крем, а чудо якесь. Але є й кілька мінусів. Насамперед, упаковка, в яку постійно треба лізти пальцями (якщо не мати косметичного шпателя або іншого пристосування), ну і звісно ціна, яка не надихає. Щоправда, якщо добре подумати, то раз на півроку  виділити 1000 грн на кремчик своєї мрії і більше не затарюватись баночками і тюбиками, то це не така вже й проблема. Просто термін зберігання крему 6 місяців, і якщо я все-таки куплю його, то точно розтягну задоволення на півроку.


Словом, я зараз дописую цей пост - сиджу і "хничу", бо кремчик то вже закінчився,  і в мене непереборне бажання піти в найближчий L'Occitane і викласти на прилавок "штуку" гривень за цю омріяну баночку.  Боюсь, чи не пожалкую потім.  А що ви скажете? Може я занадто ідеалізувала цей крем? Пробували? Діліться своїми враженнями.

До слова, пост вийшов такий хвалебний, бо мені засіб справді дуже сподобався, а не через те, що бренд мені заплатив за рекламу. То так для довідки))))

Share:

23 коментарі

  1. Давно хочу спробувати L'Occitane як марку, але ніколи руки не доходять, тепер задумалась, що можливо варто почати саме з цього кремчику :)

    ВідповістиВидалити
  2. Чудовий крем) Ціна, правда, не дуже радує)

    ВідповістиВидалити
  3. Ціна на крем і справді не надихає, для мене це занадто, але якщо без нього вже ну ніяк не обійтись, то я б уже бігла до магазину))
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Знайомо) я вирішила домастити всі свої баночки, а тоді взяти його)

      Видалити
  4. )))як же я чекала пост про L'Occitane)Пам'ятаєш, розповідала тобі про подарунок? Так от, цього крему там не було(. Але інші засоби мені дуже і дуже сподобалися. Це, мабуть, одна з найкращих космет фірм, продукцією якої мені доводилося користуватися. Але ціна...Тут вже нию я)))

    ВідповістиВидалити
  5. Чудовий подарунок вийде на день народження) Це так, на замiтку подругам та коханому)

    ВідповістиВидалити
  6. Thank you for visiting my blog - I am following you.
    Your blog is wonderful! It is fun to support
    new bloggers.
    Have a great week, Mimi
    http://inmyprimetime.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  7. Я тоже люблю этот крем, но знаешь, с нынешним разнообразием, есть много других достойных вариантов) Так что я допользуюсь своим и забуду)

    ВідповістиВидалити
  8. Надо бы тоже поближе познакомиться с этой маркой...)

    ВідповістиВидалити
  9. Ох да, цены на косметику Локситан сейчас просто капец:( У меня прошлой зимой была их миниатюрка крема Божественный бессмертник- тоже была в полном восторге и думаю про покупку полной версии)))

    ВідповістиВидалити
  10. Дуже привабливий огляд! Концентрат півонії зацікавив, ще про такий не чула. З маркою я доречі не знайома, але мені подобаються відгуки на неї. І я до дня народження собі дозволяю якусь таку велику косметичну мрію в якості подарунка ). Уляночка, дякую що розповіла!

    ВідповістиВидалити
  11. Цікавий кремчик, шкода що ціна кусюча(
    У мене була мініатюрка їхнього крему для рук - то просто аромат Райського Саду і неймовірне живлення, хоче купити повний розмір, але щось так воно не дешево, що все ніяк не куплю(

    ВідповістиВидалити
  12. Вірю, що крем від Локсітан класний, адже моя маска від них творить зі шкірою дива!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  13. От я так само думаю, що люкс-засоби занадто дорогі й не варті своєї ціни :) ЛОкситан я не дуже люблю, бо з кремами для рук в мене не склалося, і я розчарувалася, але після такого відгуку цікаво надати йому другий шанс. Можливо, так і зроблю колись, незважаючи на ціни :)

    ВідповістиВидалити
  14. Nice review! What I like the most about the product is the package! Thanks for sharing.

    Would you like to follow each other? Let me know in my blog!

    thisblogbelongstosabi.blogspot.com

    ВідповістиВидалити