Naomi Flower oil. Олійка для нігтів та кутикули з ароматом цитрусу.

Моя кутикула завжди росла, як на дріжджах. Я її обрізала кожного тижня і зітхаючи, казала:"Нема на те ради". Але ж то не так. Насправді, зарадити у такій ситуації і відтягнути процедуру обрізного манікюру може маленька баночка з олійкою. Сьогодні розкажу про мого недавнього помічника від Naomi. Засіб мене влаштовує не по всіх параметрах, але нумо про все по черзі.



Раніше я постійно забувала мастити кутикулу олійкою, попри те, що мініатюрна баночка від Lutique завжди була в моїй сумочці. Якось з горем навпіл я таки доюзала ту банку. Та й все, забула про ту процедуру. І аж коли мені мій майстер з манікюру Оля, глянувши на мої нігті і таку собі ковбаску кутикулу та ще й суху, настійливо рекомендувала купити нову олійку, (причому, купити негайно) я заметушилась і таки надибала ось цю квіткову красу від Naomi.



Скажу, що гарна упаковка і ці милі сухі безсмертники, шо плавають на дні - це 70% успіху і того, що моя рука таки потягнеться до цієї баночки. Кожного разу, коли я бачу цю кругленьку банку мені так хочеться її збовтати і порушити спокій сухоцвіття, а там вже й розкрутити кришечку і "насмарувати" кутикулу. До речі, пензлик мені трапився трошки зігнутий, але це не страшно.


Об'єм засобу просто гіганський. Враховуючи, що використовується олійка дуже економно, то об'єму у 15 мл вистачить на рік, а то й більше. З плюсів, також мушу відмітити дуже класний цитрусовий аромат. Але в асортименті бренду ще чимало пахнючих олійок: ваніль, мигдаль тощо, тож вибирайте ту, яка припаде до душі.
А тепер про головне. Про зволоження. Мені чомусь його замало. Олія миттєво вбирається в шкіру. Це з одного боку добре, бо ти не випацькаєш все довкола, але з іншого: хотілось щоб ефект зволоженої кутикули залишався на довше. Мені видається, що засіб аж надто водянистий.


Попри те, навіть з тим зволоженням що є, мені вдається протримати нігті в хорошому стані три тижні. Але це за умови, що я щонайменше п'ять разів на день мащу олійкою кутикулу (в будь-якій незрозумілій ситуації). Обов'язково роблю такі процедури перед сном, щоразу відсуваючи кутикулу дерев'яною паличкою. Три тижні гарної кутикули (щоб ви розуміли, за рахунок постійного зволоження, вона рівномірно відростала і не лущилась) - це мій особистий рекорд. За інших обставин вже за тиждень моя кутикула просилась на манікюр. Отакі от справи.

На цих фото моєму манікюру два з половиною тижні

Не знаю, чи можу порадити вам саме цю олійку, якась вона мені дуже простенька. Ну хіба купите заради баночки і сухих квітів. Але насправді на ринку є чимало більш достойних варіантів. Хоч і коштує олійка відносно недорого - від 40 до 60 грн в різних магазинах. Але що можу порадити на 100 %, це те, що якщо хочете мати гарні і доглянуті нігті їх доведеться регулярно зволожувати олійкою. Без того ніяк.


А з якими олійками для кутикули ви дружите? 

Tags:

Share:

19 коментарі

  1. От в мене з тими олійками біда, немає ніякої системності в нанесенні, але ж треба безумовно! Треба серйозно поставитися до цього питання. Твоя сподобалася, такі квіточки милі )). Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Системність дуже важлива. Лише тоді буде результат) дякую, що зайшла)

      Видалити
  2. Спасибо за обзор и напоминание, что и мне надо бы запастись таки средством и не забывать им пользоваться)
    Очень красивые фото, так аж прямо и себе такой чудо-тюбик хочется, чтоб глаз и ручки радовал!

    ВідповістиВидалити
  3. Ой, а я навпаки не можу прожити й дня, щоб не зволожити кутикулу)
    А банчока така гарненька!

    ВідповістиВидалити
  4. Какое чудное оформление. Как то моя кутикула до маслиц ещё не доросла))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пора починати) Ти здивуєшся в якому чудовому стані будуть нігті)

      Видалити
  5. Відповіді
    1. Ці квіточки ...така милота) тільки заради них і можна взяти цю олійку)

      Видалити
  6. Ох, мені б не стало терпіння мастити нігті навіть один раз на день, не кажучи вже про п,ять! В мене є якісь олійки, але я забуваю ними користуватися. Рятує лише крем для рук у текстурі батеру - він непогано зволожує кутікулу, і, здається, що подовжує ефект манікюру.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та я також ліньтяйка до олійок...але змушую себе. Бо ефект того вартий)

      Видалити
  7. А я от замовила в родичів з Америки якесь нахвалене блог4рами баттер для кутикули в круглій металевій баночці з лимончиком. Чекаю коли приїде, буду пробувати.

    ВідповістиВидалити
  8. Мала таку ж олійку - вона мені взагалі нічого не робила(((
    Фаворит з фаворитів - олія Балі Спа від Ель Коразон (але не знаю де її купити крім оф. сайту) і взагалі їхні олійки - магія в пляшечці.
    З доступних тут і вже хороша олія в Евелін, а ще вона дуже гарно пахне)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А в мене зараз у фаворитах Дедді оіл))) Вона дуже крута))) Може й про неї напишу колись))) Треба зібратись з думками))

      Видалити
  9. Я дуже люблю цю олійку (тільки у мене трояндова). Кожного дня користуюсь нею на роботі.
    А вдома у мене олійка арганова від Орлі та ще шайбочка-масло від Барсучка :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оу, Ваша кутикула супер захищена))) Дякую, що завітали)))

      Видалити