Що в косметичці у зірки? Бізнес-тренер та мандрівниця Людмила Калабуха.

Моя і ваша (сподіваюсь) улюблена рубрика повертається. Думаю нас таких багато, хто любить порпатись в чужій косметиці. Тому підкидаю нині вам ще одну косметичку: жінки, яка об'їздила півсвіту; навчає, як грамотно вести свій бізнес; сама має три успішні бізнеси; пише книжки; веде блог; проводить онлайн-тренінги та вебінари. Питання, як тільки все встигає? Я поняття не маю.

Знайомтесь, Людмила Калабуха.




Нинішня рубрика у блозі буде трохи незвичною. Я довго думала чи писати всю історію у такому викладі, як напишу нижче, але таки наважилась. А що? Життя, воно така штука - складна. І однаково, що історія, яку я розкажу тут не в форматі б'юті-блогу.

Нижче ви дізнаєтесь: як виглядати розкішно та доглянутою навіть в джунглях; як спакувати повноцінний догляд за обличчям та декоративку та ще й весь одяг, коли в тебе обмеження 7 кг в рюкзаку; як чоловіча ревність та глупство позбавили життя чудової жінки, а моя героїня залишилась без подруги-стиліста. Про все це далі.


Отже, моя героїня сьогодні відома бізнес-тренер та львів'янка Людмила Калабуха.
Попри те, що Людмила може допомогти розвинути бізнес до невидимих висот, а ще навчити, як правильно розвивати його у соцмережах, мене більше цікавить її особистість, як мандрівниці. Уявіть - 13 років і 38 країн.

Для людини, яка тільки останні кілька років почала подорожувати закордон, тобто для мене, це неабияке досягнення. І зупинятись мандрівниця точно не збирається, це я знаю. Тим паче, Людмила так мене заразила оцією жагою до мандрувань, що я остаточно вирішила цього року (ну може наступного) таки заїхати кудись далі Болгарії.


Так, мій особистий архів мандрівок не багатий (аж соромно зізнатись): Болгарія і кілька український міст (жабкою-мандрівницею мене точно не назвеш). А тут 38 країн. Це ж кожну поїздку спланувати треба? А з косметики, що брати?

Як розповіла мені Людмила, вона примудряється на 45 днів (літо, осінь і зима) запакувати речі вагою у 7 кг! Неодмінно бере із собою депілятор і улюблені креми. Жартує, що справжня леді навіть в джунглях Амазонки повинна мати бездоганний доглянутий вигляд!




А ось, що любить з косметики.


Доглядова косметика вся з натуральних компонентів і зроблена вручну, майстринею, яку можна знайти, клацнувши тут.


"Дуже раджу спробувати кавовий скраб, а ще в мене тут маска з трав, також дуже хороша. Крем денний і нічний. І крем для тіла, який я також використовую, як крем для рук. Цією косметикою я користуюсь щодня, як і вдома, так і в подорожі. Чому у пластиковій тарі? Бо такі баночки легше брати зі собою в мандрівку. До речі, в мене комбінована шкіра і всю косметику мені підбирали індивідуально. До речі, як правило ми літаємо лоукостами і беремо тільки ручну поклажу. Тож у маленький рюкзачок я мушу запихнути все необхідно і, повірте, мені це вдається. А косметика для догляду - це мабуть, перше, що кладу до валізи", - розповіла Людмила.


Не обходиться і без декоративки. "Коли в мене у планах конференція чи важлива зустріч, то я користуюсь виключно професійною косметикою. Пудру від Colordance мені порадила моя стиліст.



Основа під макіяж від Make up for life. Від цієї ж фірми і тонуючий засіб. Консилер від NYX. Рум'яна і туш я беру тільки від Bourjois, так само за порадою свого стиліста.
Ну і обов'язковий предмет моєї косметички, який я кладу до валізи, куди б не їхала - прозорий лак для зміцнення нігтів. І віднедавна, королева мого макіяжу - червона помада",- каже мандрівниця.



На фото нижче, я уважно слухаю розповідь про косметику. Але кількома хвилинами раніше, такому моєму "блаженному" виразу обличчя передував вираз здивування, а потім жаху. А ось чому. 

Людмила Калабуха розповіла мені сумну і жахливу історію, про свого стиліста Катерину Положай, якій вона завдячує тим, як виглядає зараз.   



"Мене порадили, як експерта з підвищення продажів та розвитку бізнесу, одній відомій київській стилістці, експерту рейтингового телеканалу з краси, власниці студії стилю, розробниці іміджу зірок.

- Ваш образ настільки неправильний, що треба виправляти все – зачіску, кольори, силуети, плечі, підбори, крій. Як експерт зі стилю, я не могла дивитися відео на ютубі, хоча речі ви говорили дуже мудрі та толкові – з такими словами мені і затефонувала стилістка.

 В мене було 2 шляхи:
*обурюватися і наводити купу аргументів, що я зірка і красуня,
*детально розпитати, що саме, на погляд професіонала не так, і стати кращою.

 Що я зробила?
 Зібрала валізи і ми разом із дочкою поїхали на зовсім недешеву консультацію в Київ і кардинально поміняли свій імідж, гардероб, зачіски, макіяж та навіть самосприйняття та світобачення. Результат – в мене новий стиль, повністю змінений гардероб, образ і море компліментів, в неї – впорядкований бізнес, виведений на новий рівень.

Ми не тільки плідно співпрацювали, а й дуже подружилися. І уявіть собі мій жах, коли під час мандрівки Бразилією, я відкриваю фейсбук і читаю, що її жорстоко вбив колишній чоловік за декілька днів після розлучення.

Звали її Катерина Положай. Я до сих пір я вдячна цій людині, за її сміливість і щире бажання допомогти. Людини більше нема, та краса, нова концепція мого образу, прокачаний та виведений на новий рівень бренд втілені в життя.

І як би мені знову не хотілося застрибнути в звиклу зону комфорту (яка на справді є зоною дискомфорту), вбратися в джинси, зав’язати хвіст та взяти наплічник (так же ж зручно!), в пам’ять про неї я чітко слідую її настановам, заборонила собі проливати сльози, і роблю все, щоб професіоналізм моєї зіркової клієнти, майстра стилю та краси – жили і робили моє життя гарнішим.



На цьому в мене все. Сподіваюсь, я не сильно вас "нагрузила" своїми оповідками. І чи не сильно ви були шоковані розповіддю про стилістку? Бо мене тут знайомі переконували, що такому не місце в б'юті-блозі.

В коментарях діліться чи користувались якимись засобами з косметички моєї героїні? Що приглянулось?

Ну і за чудові фото дякую моєму улюбленому фотографу Наталі Лабі



Share:

17 коментарі

  1. класна розповідь. зацікавилась доглядовою)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також на неї запала))) Людмила її дуже рекомендувала)

      Видалити
  2. Не "нагрузила", хоча історія справді сумна. Нам бьюті-маніякам звичайно косметика це найцікавіше, але я особисто зовсім не проти прочитати і більше, молодець, що все включила :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О! То добре! А то я так хвилювалась. Рада, що сподобалось)

      Видалити
  3. Обязательно продолжай эту рубрику😊 Очень интересно🙂

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Буду обовязково, але пошуки героїв займають трохи часу)))

      Видалити
  4. Great post!!
    Have a Good weekend!
    http://iamaliyankhan.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  5. Мені дуже подобається і сама рубрика, і такі історії! Це так чудово й цікаво, що люди діляться таким. У бьюті-блозі є місце для всього, на те він і блог! Історія шокує, але я її знала раніше, читала про неї. Це життя, і це один з його проявів.
    Але б я, якби почула таке від стіліста, точно не стала би із ним співпрацювати) Одразу б відмовилася. Бо стиль - це не лише образ, це ще й делікатність. Усі ці речі можна сказати не так.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я раніше не чула про цю історію, якось не відстежила, прогавила, і вона з уст Людмили мене просто вивела з колії. Я вже й інтервю про косметичку ледве провела)

      Видалити
  6. Ульяночка, великолепный рассказ, прочитала с огромным удовольствием, хотя я не слышала об этой девушке. Я люблю "рыться" в чужих косметичках, и часто это делаю, когда прихожу к кому-то в гости. Так сказать, профессиональный интерес.
    А история на самом деле очень грустная, хотя и имеет свою мотивацию - поддерживать стиль и образ, который когда-то вдохновил героиню на перемены.

    ВідповістиВидалити
  7. Ожидала более виртуозного наполнения косметички.. более редких и дорогих средств))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну кожному своє))) Я взагалі думала, що вона в кожній подорожі купує щось цікаве з косметики, а Людмила каже, що ні. Але я би так робила щоразу)

      Видалити
  8. дуже цікавий пост. Не розумію-чому саме туш і румяна буржуа, якшо на ринку повно інших хороших варантів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Вочевидь, пані Людмилі подобюаються вони)) Каже, що вони класні)) Ну про туш я б посперечалась, а ось румянки не погані))

      Видалити