Rimmel. Match Perfection. Concealer. Ідеальний чи ні?

Коли я сьогодні в магазині почала придивлятись до нового консилера, все стало зрозуміло. Я "консилерозалежна". Це мій улюблений косметичний продукт. І крапка. Чому я так кажу? Бо вдома шість "розпочатих" консилерів, а руки тягнуться до новеньких. Це манія, але зізнайтесь, не найгірша. Консилери - справжні рятівники, коли треба приховати втому, синці, темні кола під очима, почервоніння біля крил носа, легкі сліди куперозу тощо. Це все кажу на власному прикладі, бо саме у таких моментах я й використовую цей чудо-засіб. Сьогодні про один з моїх улюблених і мега бюджетних засобів від Rimmel. Взагалі до цього бренду я плекаю ніжні почуття.




Проста і непомітна упаковка. Як показує досвід, чимало хороших продуктів одягають в таку непоказну одежу. Я знаю, чого так роблять. Щоб менше привертати увагу до засобу і мені більше дісталось :) Упаковка з м'якого пластику, щоб добути продукт треба натиснути на тюбик.


Під синьої кришечкою, майже як кролик під ковпаком чарівника, ховається, схожий на хвостик кролика, м'якенький пензлик. Він реально дуже класний і якісний. Розподіляє продукт чудово. Не колеться.


Від кількості мілілітрів трішки стає сумно. Всього 7 мл. В мене чомусь засоби такого "тюбикового" формату мають здатність швидко закінчуватись. Але я знайшла рецепт щастя: треба мати багато консилерів, тоді на довше збережеться.


Консилер має дуже легку текстуру. Попри те, чудово перекриває синці, почервоніння, маленькі пігментні плямки. Але не чекайте, що перекриє шалений червоний прищ - цього не буде. Перевірено. Ну все-таки це ж не коректор. І взагалі, я вважаю, що на консилер не варто сильно надіятись у таких випадках.



Люблю наносити цей засіб на зону під очима. Для маскування легкої втоми - він ідеальний. Гарно підсвічує шкіру, додаючи свіжості погляду. Практично не забивається в зморшки, хіба в дуже глибокі. Але так відбувається, коли я нашаровую продукт, або не розрахувала кількості.  Не підкреслює сухості, але й сам не сушить шкіру. Виглядає природно. Мій 010 Ivory чудово мені підійшов, хоч повноцінною "білосніжкою" я себе не назву. Моя шкіра це щось середнє між "айворі" і "світлим бежевим".


На фото нижче на мені тільки легкий тон, що створив кушн від Loreal. Про нього, до речі, також скоро писатиму.




Консилер завжди розтушовую пальчиками, злегка постукуючими  рухами.



Словом, якщо ви шукаєте гарний і недорогий консилер і на вашому шляху трапиться цей, то беріть і не думайте. Але мушу зауважити, шукайте його в такій упаковці. Бо я вже бачила в мережі відгуки, що бренд змінив дизайн упакування продукту, а разом з ним вочевидь і формулу засобу. Тому зверніть увагу.


Коштує він всього лиш 79 грн. А купувала тут .

А які ви любите консилери? Користуєтесь такими засобами чи вважаєте їх непотрібними? Діліться думками в коментарях.

Дякую, що завітали)))

Share:

22 коментарі

  1. Теж маю цей консилер, але мені він дуже сушить шкіру під очима, тому використовую його на якісь прищики, їм якраз таке і треба)

    ВідповістиВидалити
  2. А я навпаки люблю коли маленький обєм, коли багато продуктів, в мене навіть 10 мл швидше псуються, ніж я їх використовую :) дякую за огляд, про цей консилер ще не читала :)
    P.S. розкажіть мені хтось як тут коментувати з акком вордпресу :)

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо за обзор, настоящее эстетическое удовольствие от него :)
    Плюс само знакомство полезное. Я задумалась всерьёз над приобретением именно его. Спасибо, Уляна :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, дуже приємно) Дуже раджу спробувати цей засіб)

      Видалити
  4. Great review dear! :)
    New post on my blog:http://vesnamar.blogspot.rs/2016/10/first-birthday.html

    ВідповістиВидалити
  5. приятное средство и не дорогое, возьму себе на заметку)

    ВідповістиВидалити
  6. Не по темі, але скажу: подобається ось ця твоя сорочка в смужку)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую)) В останнім момент вирішила задіяти її у фотосесії)) Попередні фото були на квітах, але подумала що цьому консилеру не личитиме такий антураж))) А засіб тобі не приглянувся? Впевнена, що то б сподобався))

      Видалити
  7. я таке до декоративки ліниве, що якраз маленькі об"єм люблю найбільше. вони хоч в мене закінчуються) а сорочка дуже крута!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Я також більше по маленьких об'ємах виступаю, але є засоби які мені дуже подобаються і от саме їх я б хотіла мати побільше)))

      Видалити
  8. Я якось із косилерами не подружуся. Теж маю кілька, і всі лежать собі. Дивна річ, але на інших я не бачу консилерів взагалі - тобто вони дуже добре зливаються з тоном шкіри, а на собі завжди бачу. Навіть якщо візажист мені нанесе ідеальний варіант, все одно я бачу, що під очима щось таке є. І мені це не подобається. А от на твої фото дивлюся, і все прекрасно - бачу, як ідеально воно лягає. От чому так, не знаю)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Буває) В мене також є продукти з якими я абсолютно не дружу)) Вочевидь, тобі просто він не потрібен, бо зона під очками гарна, пощастило))

      Видалити
  9. Консилер для меня это must have. Не уверена, что у нас продается такой консилер, надо бы посмотреть, я бы с удовольствием его потестировала) С удовольствием подписалась на ваш блог. Буду рада взаимной дружбе)))

    Мой блог http://taliyanabeautyroom.blogspot.ru/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо знайдете, то дуже раджу)) Дякую за підписку! Завжди рада новим гостям))Пішла читати і ваш блог)

      Видалити
  10. I always wanted to try this concealer, but never had the opportunity to! You have a great blog, would you like to follow each other?

    ВідповістиВидалити
  11. Уже давно нахожусь в поисках подсвечивающего консиллера - спасибо за обзор)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Він класний)) А ще раджу спробувати консилер від Паезе, він також крутий)))

      Видалити