Все, що ви хотіли знати про Tangle Teezer. Огляд трьох моделей: The Original, Salon Elite, Compact Styler

Зі всіх моїх б'юті-штучок, які я ношу в косметичці чи в сумці, найбільше запитань в людей довкола викликає щітка Tangle Teezer. "Що це за штуковина?" - звучить, мало не щоразу, як я витягую щітку, щоб зачесатись. Я знаю, що чимало моїх читачів вже добре знають про цей гаджет, бо щітка популярна (мало не як Кім Кардашьян). Але я переконана, що є й такі, які про це "чудо" чують вперше. Нині хочу поділитись з вами своїми власними враженнями про Tangler Teezer. Якщо ви давно приглядаєтесь до цих щіток, сподіваюсь мій пост допоможе вам визначитись чи справді вона вам потрібна.



Пригадуєте, я вже писала про цю щітку в покупках з You Tube. Тоді я її, м'яко кажучи, "не розпробувала". Вона мені нагадала щітку для чесання кота. У всякому разі, своїх слів про "котячу щітку" назад я не забираю, але зізнаюсь, що свою думку я змінила, практично кардинально.

Чого лише вартий той факт, що ще в серпні в мене була лише одна щітка, а в жовтні їх вже три.

Чим же ж так "чіпляє" Tangle Teezer і завойовує шанувальників по всьому світу? Інтернет каже, що британський стиліст-перукар, творець Тізеру, добряче надивившись за свою практику на різні коси, здизайнував щітку так щоб вона підходила для будь-якого типу волосся, розплутувала навіть "морські вузли" на волоссі, і з легкістю дозволяла розчесати мокрі пасма, при цьому не видерши півголови. Мушу визнати, що з усім цим щітка справляється на ура! Але важливо!!! волосся в мене по природі пряме, сильно не плутається і загалом розчісується норм будь-якою щіткою.


Мій перший "танглик" (як я його ніжно називаю) фіолетово-рожевий красунчик в оригінальній версії /Tangle Teezer Original. Він вже добряче потертий, тому зблизька фоткатись посоромився. Власне, через те, що поверхня щітки глянцева, а зберігати її радять зубчиками доверху, то спинка щітки виглядає доволі непрезентабельно, бо постійно треться по полиці. А це мінус.


Ще один мінус, проявився десь за місяць-два користування, коли крім мене щіткою почав користуватись і мій чоловік (що йому там чесати?) - деякі щетинки вже помітно зносились, позагинались і почали, ніби кошлатитись.

А ще, саме оригінальна модель дуже любить вислизувати з рук. Хоч за формою виглядає на дуже зручну і ергономічну. Навіть спеціальна виїмка для великого пальця є, але ж ні, її важко втримати в руках. Я й не пригадаю, коли це я чесалась нею і вона хоч раз не опинилась на землі. Попри те, що ця щітка в мене частенько б'ється додолу, та ще й падає на плитку, вона ще ого-го виглядає і навіть ніде не тріснула, хоч пластмаса на вигляд слабенька.


Розчісує волосся добре, гарно масажує шкіру голови, бо має достатньо м'які зубчики в порівнянні зі своїми іншими сестрами. Мокре волосся я чешу не часто. Словом, може бути, але не вау. Зізнаюсь, що саме ця версія щітки мене більше розчарувала, аніж сподобалась. Не раджу саме з неї розпочинати знайомство з Tangle Teezer.


Добре, що мій внутрішній голос підказав мені спробувати ще раз і замовити собі компактну версію. Одного дня, я прокинулась і зрозуміла, що мені треба щітку для сумочки. Ну я довго не думала і вибрала Tangle Teezer Compact. Народ!.... ця щітка божественна. Зручна, маленька, стильна. Витягати таку кралю з сумочки одне задоволення. Через те, що щітка постійно перекидається в сумці з іншими предметами, корпус вже також трохи затерся, але не критично.


Складається компактна версія з двох частин: самої щітки та кришечки. Закривається вона трохи дивно, але надійно. Зубчики також прямі, як і в моделі Original, розташовані в ряди.
Ряд маленьких, ряд великих...і так далі. Кажуть, саме розміщення зубчиків і сприяє тому, що волосся не заплутується.


Компактна модель Тізеру - моя улюблена. Таку ж замовила і моя подруга, залишилась задоволена. В неї тим паче, нарощене волосся, то ж уявляєте як їй важливе бережне розчісування.

Єдине але... компактна модель вбиває об'єм зачіски. Вона дуже пригладжує волосся, а це не завжди те, що я хочу. Втім вихід є.  Після розчісування по всій довжині і ще додатково проводжу Тізером по коренях, так ніби припіднімаючи їх, масажуючи і...об'єм повертається.


Оригінальну модель я вирішила віддати чоловікові, то ж відчувала потребу потішити свою голову новенькою щіточкою. Так в мене з'явився Tangle Teezer Salon Elit. Одна з найпопулярніших моделей. Вона трохи більша за розміром, а щетинки ніби увігнуті до середини. В той час, як у двох попередніх версій, про які я розповідала, вони прямі-прямісінькі.


Зубчики в Еліту трохи твердіші і жорсткіші, аніж в інших щіток, але від цього вона мені подобається ще більше, адже завдяки цьому щітка ще краще розчісує волосся. Наразі ця красуня в мене новенька, жодних дефектів і недоліків я поки не встигла розгледіти.
Крім того на відміну від Original, Salon Elit так не вилітає з рук і тримати її набагато зручніше. Напевно, вся справ у розмірах.



Отже, якщо плануєте покупку щітки Tangle Teezer раджу розпочинати з моделі Salon Elit, якщо треба для домашнього користування. І дуже рекомендую придбати ще й компактну версію, бо якщо щітка вам припаде до душі, вам її точно захочеться носити її в сумці. Я ж з цими щітками надовго, точно. Хоча моє перше враження було не найкраще.

Зазначу, що щітки я замовляла на parfumeria.ua. Маю велику надію, що вони оригінальні, чи хоча б біля оригіналу лежали, а не якесь  "китайське подобіє" популярного гаджета. Коштують щіточки від 200 до 280 грн.


В коментах поділіться своїми враженнями про щіточку, якщо маєте якусь з них? І цікаво, дівчата, а де ви зберігаєте свої Тізери, щоб вони так не дряпались?



Share:

26 коментарі

  1. от хочу тепер компактну версію після твого огляду. переконала

    ВідповістиВидалити
  2. Маю компактну - то любов)) Щоб об'єм не вбивався, нахиляю голову вниз і чешу від потилиці до маківки) Потім піднімає голову і пригладжую гриву))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Також так роблю інколи)) Але і від масажику не відмовляюсь)))

      Видалити
  3. Маю оригінальну і компактну - дуже задоволена обома! Оригінальна в мене в щоденному ходу, а от компактною користуюся рідко, але мітко :) Дякую за твої враження, було цікаво почитати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую тобі)) А оригінальнатобі як, не випадає з рук? Бо мені вона якась не геть не зручна)

      Видалити
    2. Випадає дуже рідко, і то коли зачепиться за якийсь ковтун нерозчесаного волосся) Мені, навпаки, нею дуже зручно користуватися)

      Видалити
  4. я напевне єдина людина на землі, яка ще без Тізера :) якщо "дозрію", то почну як ти радиш з Salon Elit :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нічого, всьому свій час)) Якщо по суті розібрати, то мені ця щітка була без потреби, бо волосся сильно не плутається, але ж хочеться)))

      Видалити
  5. А я все до них придивляюсь)) Якусь хочу - не обрала, яку ще) наразі Еліт найбільше приваблює

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, Еліти найзручніші, ну це як на мене))) Але якщо захочеш брати щіточку зі собою, то дуже раджу краще купити компакт))

      Видалити
  6. Я вже майже рік маю компактну версію Тізера - дуууже його обожнюю! Замислювалась над придбанням "стаціонарної" щітки, то ж тепер зверну увагу саме на Salon Elit, ніж на оригінальну версію. Дякую за огляд! Корисно й цікаво прочитати ☺
    Щодо подряпин... Я свого доволі часто випускала з рук, носила в сумочці, але подряпини не сильно помітні. Можливо, то через покриття? На блискучому воно може просто більш помітне?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також думаю, що справа в покритті. Салон Еліт в мене матовий, то ще ніде не потерся.

      Видалити
  7. У меня версия Элит и я ее просто обожаю) Она живет у меня уже более 3 лет и как новенькая! Сейчас еще компакт себе завела- тоже ооочень классный)

    ВідповістиВидалити
  8. о, цей пост ти підготувала дуже вчасно)))якраз збираюся купити собі Тангл, щоб в сумці був. Тепер вже визначилася з моделлю)

    ВідповістиВидалити
  9. Спасибо за подробности! У меня оригинальная версия, для меня удобный вариант и редко выпадает) Очень давно смотрю на компакт, после твоего поста убедилась, мне он жизненно необходим!)

    ВідповістиВидалити
  10. Тоже давно присматриваюсь к этим расческам... Теперь вот уверена, что мне нужна компактная:))) И именно золотая!
    livelovelook.ru

    ВідповістиВидалити
  11. У меня компакт всегда под рукой )) Обожаю эту расческу, хотя есть и другие Тизеры

    http://evgenijamir.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  12. Я такой расческой еще не пользовалась, пока только планирую покупку)

    ВідповістиВидалити
  13. В мене поки що дві Tangle Teezer - Salon та Compact (з баранчиками :))). Дуже задоволена ними, і дитині подобаються. Вже не розуміємо, як можна чимось іншим користуватися. Купила звичайну щітку - давно мріяла про неї, вона дерев,яна, екологічна... але так і лежить. Бо рука сама тягнеться до Танглів)

    ВідповістиВидалити