Вересень-жовтень 2016: річниця блогу, карпатський віккенд, востаннє руда та ін.

І нехай пробачать мені ті, хто кохається в цій порі, але я терпіти не можу осінь. Як подумаю про ті "сто одежин", що треба на себе одягнути зранку. А ще короткий день: вночі пішов на роботу і вночі пішов з роботи. А жити коли? Хоча осінь, направду, плідний сезон і це я не про овочі-фрукти. Чомусь трапляється так, що саме восени створюються важливі проекти, приймається доленосні рішення, втілюються ідеї. Ви теж це зауважили?  Сьогодні поділюся з вами моїми осінніми плодами. 



Якщо пригадуєте в мене була рубрика де я ділилась враженнями про пережитий місяць. Останні три місяці мені нічого не писалось...мабуть осінь. Та й цікавого нічого не відбувалось. Подумаєш,...що таке бути за півкроку до безробіття; отримати нову посаду, з якою я ніби й досі впоратись не можу; пережити сильний стрес і врешті, подорослішати? Нічого незвичного, правда?

Власне через перипетії на роботі і завал справ я навіть подумувала "забити" на блог. Але любов до косметики і б'юті-писанини сильніша за всі ці нюанси...І тому блог залишається. А скоро ще й оновиться, якщо мені вистачить на це часу і терпіння. Це був маленький ліричний відступ, щоб ви зрозуміли куди поділась рубрика. А далі про плоди осені.


Насамперед, найважливіший і основний плід, який народився минулої осені - мій блог. Так-так, я промовчала про його річницю у вересні. Але як вже є...відсвяткуємо в листопаді, тим паче, що приблизно з листопада я розпочала його промувати. Розіграш не за горами.

По-друге, саме осінь мені подарувала Його. Цього року ми відсвяткували 4-ту річницю.


До речі, саме 4 роки тому восени я змінила роботу і прийшла на FM Галичину. Цієї осені радіо повністю перезавантажилось і мені приємно стояти біля витоків нового продукту.


Також початок цьогорічної осені був багатий на іменинників, нові знайомства і просто приємні зустрічі зі давніми знайомими.





До речі, на фото внизу ми з подругами на відкритті нового пабу "Black Bison Pub", однієї з власників якого є ось ця чорненька красуня, моя однокласниця Наталя. Якщо будете у Львові і захочете смачного крафтового пива, смачних крилець в медовому соусі, цибулевих кілець або чіпсів з буряка завітайте на Туган-Барановського 9. А ще тут класні і ситні комплексні обіди за УВАГА!!! 35 гривень - перше, друге і компот.


А ще восени нарешті вийшло вибратись в Карпати. Пилипець у Закарпатській області - це чудо.  Дякую Святославу Макітрі за гарні фото.




А ще саме восени минулого року я стала рудою. Чесно, вже находилась я з таким кольором, хоч чимало чую компліментів, але вже хочу змін. Сорока на хвості принесла, що моя фарба вже на підході, тож скоро очікуйте на мене оновлену.


Отака вона моя осінь. Трохи нудна, трохи чудна, але така багатогранна. Але попереду ще весь листопад...в мене відчуття, що він буде насиченим, надіюсь приємними подіями.

А як у вас минає осінь?

Tags:

Share:

28 коментарі

  1. Чудово написано! Чесно і справді по-дорослому. Ти точно з усім впораєшся, блог - яскравий і цікавий доказ.

    ВідповістиВидалити
  2. Улянко, не сумуй, все буде добре, і я впевнена на роботі зі всім справишся :) Цілком погоджуюсь, осінь то є час для змін і рішень, в мене якось теж, тому з нетерпінням чекаю на твій новий колір, а на останок зроблю ще один комплімент теперішньому - твоє руде волосся неймовірне :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую) Не зарікаюсь, що ніколи не повернусь до рудого, бо все-тки дуже зручно себе в ньому почуваю, але хочеться чогось нового)))

      Видалити
  3. Ого) осінь справді знакова пора для тебе) вітаю з чудовими річницями і бажаю наснаги у всьому)

    ВідповістиВидалити
  4. Ти просто чудова! Не кидай блог, я люблю його читати! І я так само ненавиджу осінь (хоч я і народилася восени), а також зиму. Треба морально заснути, щоби прокинутися навесні)

    ВідповістиВидалити
  5. Уляночка, вітаю тебе з річницею блога! Він чудовий і по всьому видно що ти його любиш! В паб обовязково завітаю як приїду до Львова. І чекаю оновлену тебе ).

    ВідповістиВидалити
  6. Ульяна, поздравляю с годовщиной! Процветания твоему блогу, а тебе - вдохновения! ))

    ВідповістиВидалити
  7. Вітаю з річницею! Теж ненавиджу осінь всіма фібрами душі, хочеться закутатись в ковдру і дивитись фільми, поки весна не прийде)) Впевнена, що з роботою ти впораєшся, бажаю багато натхнення і енергії) З нетерпінням чекаю твій новий колір (хоча руденька ти дуже красива :) )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, то ти мене розумієш) Дякую за підтримку і компліменти))

      Видалити
  8. чекала на цей пост, ну ти вкурсі))) фотки класні! не так читала текст, як розглядала фото. І бєз ложной скромності скажу - ти найяскравіший бьюті-блогер Львова, завдяки фото ще раз в цьому переконалася)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, та ладно)) В нас вся яскрава і гарна блогерська сімейка)))

      Видалити
  9. Який класний і душевний пост :) Фото яскраві, чудові, живі!
    Вітаю з усіма річницями :)
    Цікаво буде подивитися на нову Вас :) мені руденька подобається :)

    http://fayna-sova.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  10. С годовщинкой блога. Сколько приятных воспоминаний у тебя собралось))

    ВідповістиВидалити
  11. в мене восени наче все завмирає, дощ, сніг, хочеться спати. Але коли не поспішаючи гуляєш осінніми вуличками, а навколо скільки барв так і хочеться зробити 1000 фотографій для блогу. Вітаю тебе з річницею блогу, побільше натхнення і посмішок:)

    ВідповістиВидалити
  12. Such a lovely post!
    LOVE IT you have nice blog!
    NEW POST
    iamaliyankhan.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  13. с годовщиной и блог и вашу семью!
    чудесная у тебя осень и фото прекрасные, очень красивые!

    ВідповістиВидалити
  14. Я тоже осенью стала рыжей)) Правда 3 года назад и не по своей воле)))) Если бы раньше сказали, что буду рыжей...рассмеялась бы в лицо. Пока не могу никак променять его ни на какой другой. Но изначально природа распорядилась так, что при красивом природном цвете...он ну никак не подходил под мой типаж, характер, цветотип. И такое бывает)
    Анастасия

    http://tastyrumors.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  15. Очень милая и теплая осень) Я тоже когда-то ходила рыжей,красной,малиновой и снова по кругу, лет 5 такое длилось. А потом устала от этого. Мы же девушки,мы хотим всегда быть чуточку другими)

    ВідповістиВидалити