AVA Laboratorium. Ультразволожуючий крем з гіалуроновою кислотою. Для всіх типів шкіри.

Моя шкіра переживає свої не найкращі часи. Спершу я грішила на осінь і холодну погоду, потім на креми і засоби якими я мазюкаюсь, а потім зрозуміла, що проблема десь набагато глибше. Як з'ясувалось вся справа в гормональному збої і жмені таблеток, які я видудлила за останній місяць. Не хочу вдаватись в деталі, але завдяки вибрикам гормонів тепер я маю на обличчі "картину Рєпіна": прищі, нерівності, почервоніння. Словом, повна жесть.

Коли воно тільки почалось, я кинулась мазюкати висипання різними присушуючими засобами...і...зробила ще гірше. Тож треба було скоренько вишукувати гарний зволожуючий крем, щоб підтримувати шкіру в більш-менш адекватному стані, бо лущення шкіри стало б останньою краплею.




Дуже вчасно я познайомилась з кремом з гіалуроновою кислотою від Ava laboratorium. Як заявляє виробник, це ультразволожуючий крем, що підтримує оптимальний рівень вологи в глибоких шарах епідермісу. "Те що треба,- подумала я і сказала, - присилайте".



Я тестувала крем три тижні і користуюсь ним досі. Так висипання не зійшли, тобто старі зійшли, але нові з'явились. Втім крем дуже комфортний, тому якщо ви в пошуках зволожуючого крему я раджу придивитись до цього.



Перше, на що звертаєш увагу - суперське упакування. Скляна баночка дуже стильно виглядає на поличці у ванній. Шкода, що у банку постійно треба лізти пальцями. Але тут зарадить косметичний шпатель.


Крем чисто білий і по текстурі однорідний, кремовий. А ще має неймовірний аромат. Якийсь такий квітково-косметичний, солодкий запах. Дуже гарний, але доволі насичений, ще довгенько залишається на шкірі. Тому декому аромат може заважати і на це треба звернути увагу.


Попри те, що крем доволі жирненький, в шкіру вбирається за лічені хвилини. Ввечері я люблю намазюкати побільше, а вранці навпаки беру трішки крему, а за 5 хвилин вже можу наносити мейк.



Шкода, що крем так і не зарадив мені з моїми висипаннями, але зважаючи на мою ситуацію, він і не міг цього зробити. Тож якщо заплющити очі на прищики і червоні від них плямки, то по відчуттях шкіра почуває себе чудово. Вона зволожена та свіжа. Крем працює. Більше прочитати про нього і купити можна на сайті ava-ukraine.com.ua (пряме посилання на крем).

Засіб наданий для незалежного тестування піар-відділом бренду.


Share:

4 коментарі

  1. Дуже поважаю гіалуронову кислоту.
    Крем такий не пробувала.
    Уляночко, а ти поверх нього наноси спф?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні, не наношу. Але мабуть варто. Але й сонця активного зараз нема. Я сонцезазист ношу хіба влітку.

      Видалити
    2. я круглий рік користуюсь спф. зазвичай це 50спф - корейці таке найпоширеніше роблять

      Видалити
  2. ой хочу гіалуронку) а тобі успіхів в боротьбі з проблемами - сама знаю, який це дискомфорт, коли шкіра на обличчі вимахується(

    ВідповістиВидалити