Beyond. Save us. Намімімішніша помада моєї косметички.

Здавна відомий факт, що корейці поведені на чистоті та ідеальності шкіри. Звідти і їхня "маніакальна" кількаступенева система очищення шкіри після мейку, а ще чималий вибір засобів для вибілювання та ідеального тону. Але це не єдина "мулька" азіатів.

Азія, а зокрема Корея - це батьківщина "няшною" та "мімімішної" косметики. Мультяшних футлярів, бананових кремчиків, масок-пандочок та іншого такого щастя. Бренд Beyond пішов ще далі і зробив помадки у формі звірят. Щасливою власницею однієї з них я й стала нещодавно (про що ви знаєте, якщо стежите за моїм Інста). Час розповісти про цю красуню більше.


Скромне і навіть трохи аскетичне упаковування мені здається стильним і, водночас, дуже логічним. Просто під нею ховається така "милота", що різні премудрості на футлярі були б точно зайвими. Погоджуєтесь?


В мене помадка у 06 відтінку. Назву її - кораловий червоний. Якщо знаєте корейську мову, ось, будь ласка, до прочитання невеличка інструкція. Я ж, дякую Богу, що хоча б цифри в корейців як цифри, а не ієрогліфи. Хоч щось знайоме на цій наліпці.


І приступаємо до головного - розглядання милої пандочки. От мені цікаво, творці цієї помади довго думали перед тим, як її створити? Ну кому підніметься рука стесати цій панді півголови?

Я довго вагалась. Майже два тижні. Але коли познимкувала і посвотчила на руці, то зрозуміла, що хочу відчути ніжну текстуру помади і на губах. До всього, відчути вже і негайно.



Помада просто розкішна на губах. Зволожує, як бальзам, а колір насичений.  Хоч я перше думала, що вона буде напівпрозора. Помада дає кремовий фініш з легеньким глянцем. Не затікає в складочки.


Єдине але, її трошки важко наносити. Все-таки, мені бракує спеціального зрізу, який буває у стандартних помадах. Ним контур зручніше промальовувати, аніж вухами панди, тим паче, що вони стесались за три рази. Ще один мінус, помада швидко закінчується - справа мабуть в текстурі. Але плюсів у помадки набагато більше.

Ніжна текстура, комфортно відчувається на губах, неймовірний свіжий аромат (віддалено м'ятний), насичений колір. А ще помада має корисну мету - її створили в межах програми "Save us" на підтримку вимираючих видів тварин. Так у моєї панди є ще кілька кольорових друзів - пінгвінів, дельфінів та інших звірів. Я хочу усі.

Вже дочекатись не можу, коли у Львові нарешті відчинять крамничку Beyond, щоб потестити й решта кольорів і вибрати собі ще якогось звірятка в косметичку.


Зважаючи на текстуру, носиться помада доволі комфортно і довго. Чотири-п'ять годин витримає точно. З часом глянець зникає, а помада наче всотується в губи, залишаючись ніжним тінтом (ще одна корейська особливість). Ну звісно, що курячого бульйону і спагетті зі соусом не переживе, але чай з печивом чи булочкою витримає.


Ну і знаєте, що я фанат червоних відтінків, тому новому червоному мешканцю дууууже рада. Як вам помадка в дії, на губах?



Мушу віддати належне бренду, вони зробили не лише гарну справу для екології, а й створили чудову помадку.  Ціна її 330 грн. За інших умов я б нарікала на вартість, але не цього разу, бо помада таки варта своїх грошей. Хоч би через те, що це панда, а пандочок я люблю, вони мілашки.

Share:

28 коментарі

  1. Очень красивый оттенок:) а оформление - выше любых ожиданий!
    Мне самой интересно, откуда у корейцев такая тяга ко всему няшному и мультяшному:D

    ВідповістиВидалити
  2. Виглядає шикарно) відтінок та блиск - вау! ну а форма взагалі шик

    ВідповістиВидалити
  3. Так дуже гармонійно на твоїх губках виглядає. І новий колір волосся чудовий)

    ВідповістиВидалити
  4. дуже гарний відтінок у цієї пандочки, а я все ще бережу свого пінгвіна) треба починати

    ВідповістиВидалити
  5. Уляно, тобі пасує цей колір. І до речі, даремно ти нарікала на свою шкіру - все ідеально)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хех, дякую. Але то я просто найкращий час для фотосесії вибрала.

      Видалити
  6. гарний колір! і упакування дійсно миле
    я тут пошуршала на тему захисту білих ведмедиків і знайшла цю помадку у кольорі 7, правда, зрештою і не дивно, вона біла :) записую собі у вішліст)))

    ВідповістиВидалити
  7. крута помадка! я іноді поглядаю на них, але ще не купувала поки :) власне, із самих брендом ще також поки не знайома :)
    за пост дякую! Уляночко, шикарні фотки і шикарно виглядаєш :)

    ВідповістиВидалити
  8. Яка цікавинка, ох і корейці))) Красивий червоний, тобі дууже личить!

    ВідповістиВидалити
  9. Ох, помада слишком милая, я бы не смогла ее пользоваться, побоялась бы пандочку повредить)))))))

    ВідповістиВидалити
  10. Який класний колір!!! Нереальний просто!!
    Єдиний мінус - не хочеться пандочку "руйнувати"))))
    Корейська косметика славиться у західному світі своєї "продвинутістю" в плані технологій і компонентів. По дизайн і мови нема)))
    Клас!! А ти, як завжди, красуня <3
    xox Nadia
    www.mielandmint.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Надійко) ти як завжди майстер компліментів, завстидаєш мене вічно)))

      Видалити
  11. тебе очень идет этот оттенок, глаза так и сияют! отличная помада.
    но я не могу свою "выдру" затестить, пока только любуюсь))))

    ВідповістиВидалити
  12. Колір тобі дуже личить. Але я б певно теж довго не розпочинала б нею користуватися. Занадто вона гарна ))

    ВідповістиВидалити
  13. drugs can be called as effective bodybuilding dietary supplements which can convey tremendous results in bodybuilding sports of an person.http://www.strongtesterone.com/max-test-xtreme/

    ВідповістиВидалити
  14. Як вона тобі личить! Просто чудово підходить!
    Я її бачила в інсті, вона така мила, мені навіть шкода було б торкатися, тому я тебе розумію, я б теж два тижні просто ходила навкруги) Піду собі подивлюся на їхні помадки, цікаво ж!

    ВідповістиВидалити
  15. Оттенок красного замечательный и тебе очень идет) А мишка просто мимимими)))

    ВідповістиВидалити