Між нами, дівчатами. Elfa Pharm. Intimo+Med. Молочко для інтимної гігієни.

Тема інтимної гігієни настільки делікатна, що й не знаєш з якого боку підступитись. Але якщо хочеться бути красивою, доглянутою, а головне здоровою з усіх боків, то без таких засобів не обійтись точно. Тож між нами, дівчатами, сьогодні говоримо про догляд за "ніжною" зоною.


Я страшенно звикла, що кожна зона має мати свій засіб догляду. І хоч це трохи захаращує ванну і всі полички в ній, змінювати свої звички я не планую. Втім, якщо зі засобами для тіла можна експериментувати, то, наприклад, для обличчя я беру тільки перевірені засоби (до речі, навіть коли беру на тестування засоби від невідомих мені брендів, то "стоп'ятсот" разів перечитаю склад і дієвість продукту).

Так само і не легковажу з вибором гелю для ніжної жіночої зони. Самі знаєте, який це дискомфорт коли "там" щось не в порядку. То ж до вибору гелю для інтимної гігієни я ставлюсь дуже уважно.

Кілька років поспіль я купувала Lactacyd, але відколи він став коштувати як "підбитий літак" мій вибір падає на вдвічі дешевшу, але, повірте нічим не гіршу, компанію "Elfa Pharm".  Тим паче, нещодавно в бренду з'явилась новинка - серія засобів для інтимної гігієни Intimo+Med, яку мені пощастило спробувати.

Мені подобається, що лінійка має низку розгалужень: тут і антибактеріальні гелі для активних жінок, що займаються спортом, для  тих хто готується стати мамою, чи потребує особливого догляду в стані менопаузи. До мене на тест приїхав гель для чутливої шкіри.



Саме цей засіб, мабуть є універсальний і підійде чи не кожній. До речі, відрізняти гелі з лінійки можна за кольором смужки: в гелю для чутливої шкіри вона рожева.


Ви мабуть вже давно зауважили, що я обожнюю гарні баночки. Інколи дизайн засобу стає визначальним, коли мене півгодини мучать "муки вибору". У цього засобу дизайн баночки на вищому рівні - такий мінімалістичний, милий і фотогенічний - фотографувати таку красу було одне задоволення.  Аж око тішиться коли натрапляє на цю банку в душовій. (Матінко...це я цілий абзац дизайну банки присвятила?)


Також банка обладнана зручним дозатором помпою. Класно, коли не треба нічого відкручувати-закручувати.  Попри те, що крок помпи доволі маленький, мені цілком вистачає одного натискання для одного вмивання (я повторюю "процедуру" двічі). Баночка також витривала до поїздок, бо цей дзьобик можна зафіксувати.

По текстурі: молочко біло-прозорого кольору, гелеве, ніжне. І створює доволі густу пінку, але не надміру. Має злегка вловимий аромат.




Виробник не злукавив, коли обіцяв, що засіб для чутливої шкіри. Справді, жодних подразнень від молочка немає. Інших неприємних відчуттів теж. Добре очищує, легко змивається. Мені подобається цей засіб дуже-дуже. Ну настільки, наскільки може подобатись молочко для інтимної гігієни.


Щоправда, я поки не бачила це молочко в львівських магазинах, але як з'явиться, то обов'язково купуйте. Думаю, що воно буде досить бюджетне. Я ж точно повторю покупку. До речі, засіб доволі економний, 200 мл засобу вистачить щонайменше на 3 місяці.


А більше прочитати про ці інтимки можна на сайті www.elfa.ua


Засіб наданий для незалежного тестування піар-відділом бренду.


Share:

19 коментарі

  1. Придивлюся) А я зараз експериментую з інтимним милком від львівської марки, ооххохо)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хм, цікаво)) Я хочу собі купити від Suemade інтимку, вона також класна була. То ти не з ним експериментуєш?

      Видалити
  2. Чудово, що марка турбується й про інтимну гігієну) А дизайн такий стриманий і водночас дівчачий)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Погоджуюсь) В Ельфи дуже багато класних засобів)

      Видалити
    2. Погоджуюсь) В Ельфи дуже багато класних засобів)

      Видалити
  3. очень красивая рассылка и средство мне понравилось)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ТАк набагато приємніше отримувати засоби на тестування)

      Видалити
  4. В мене так само, для кожної зони свій засіб. А тикими я користуюся постійно. Чудові фото та загалом огляд. Дякую!

    ВідповістиВидалити
  5. Чесно кажучи нічого крім Lactacyd-у навіть ніколи не пробувала, але якось не могла знайти його в найближчих магазинах, то навіть не знала що інше взяти, їздила по Львову у пошуках :) тепер буду мати на увазі засіб на заміну йому :)

    ВідповістиВидалити
  6. ще один плюс до цього продукту :) точно він буде наступним, коли закінчиться моя Шавлія :)
    дякую за пост!

    ВідповістиВидалити
  7. Теж раніше користувалась Лактацидом, але через зростання ціни почала придивлятись до українських виробників. Вони, доречі, останнім часом дуже на висоті за якістю та широким вибором.
    Цю інтимку також в продажу ще не бачила, але обов'язково зверну увагу, коли з'явиться.
    Дякую за огляд, Уляно!

    ВідповістиВидалити
  8. Дуже гарний відгук і суперові фото, сонце! Не повіриш, аж страшно визнати, але я ніколи не використовувала якийсь особливий засіб для інтимної гігієни. Але маю улюблений гель для душу, який особливо ніжний і sensitive skin friendly (не знаю, як сказати це українською) :)
    xox Nadia
    www.mielandmint.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та може, якщо гельчик для чутливої шкіри, то й для інтимної підійде) Але якщо би часом...то дуже раджу цей спробувати)

      Видалити
  9. Спасибо, что поделилась:) с интересом почитала. Я сейчас пользуюсь подобным средством от Suemade, тоже очень достойное, правда, смущает, что там не бутылек с дозатором, а баночка, в которую руками лезть приходится. Но по-другому сделать не получилось бы, так как мыло имеет ну очень густую консистенцию.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я мала пробничок такої інтимки. Вона чудова. Планую собі таку також купити. Але от баночка підкачала, втім хіба там щось інакше придумаєш? ...через консистенцію іншого виходу немає, то точно)

      Видалити