Розфарбуйте сірі будні осені разом з Fresh Juice. Caribbean Fruit: гель, скраб, масло для тіла.

Знаєте як буває, коли довго їси здорову їжу, одного дня тобі різко хочеться якоїсь "хімки" з МакДака? От десь так в мене з натуральними милами. Люблю їх, але користуватись вічно не можу, бо хочеться трошки хімозності. Крім того, я так скучила за пухнастою піною від гелю для душу. Тому нова лінійка від Fresh juice прийшла до мене якраз вчасно. 

Я відставила в бік усі свої розпочаті миделка і на "видному" місці поставила три баночки: Fresh Juice гель для душу, масло для тіла та цукровий скраб. Останній, то моя любов і ви то знаєте. Всі засоби мають аромат манго і квітки лимона. Caribbean fruit - літня лімітка, але чомусь засобами з такими соковитими ароматами і етикетками мені хочеться користуватись тоді, коли надворі холодно і сиро. У Львові восени це стандартна погода.



Розглянемо засоби детальніше, але скажу одразу, що не всі мені припали до душі.

Тільки розпакувавши посилку, я була майже впевнена, що буду задоволена і запахами, і текстурою. Уявляла, як вмиюсь ніжною піною гелю, поскрабуюсь улюбленим скрабиком і нарешті, намажусь маслом для тіла і буду пахнути як "тропічна дівчинка". Але "карибський фрукт" виявився ще тим фруктом.


Отже, моїм улюбленцем з цього тріо став гель для душу. Я казала, що скучила за густою пінкою? Піниться чудово, пахне майже натурально, ну наскільки я розбираюсь у ароматі манго  (їсти цей заморський фрукт не доводилось). Що приємно і що, мабуть стало визначальним, це те, що гель не сушить мені шкіру. Не залишає після себе масної плівки, але й немає відчуття стягнутості. Словом, в дУші проводити час з цим фруктом у банці, до речі зручній, доволі приємно.



Наступний засіб, який мене потішив, але менше, баттер для тіла. Так, це ніщо інше, як справжнє масло по текстурі. Розмазується легко, попри те, що доволі жирненький. Залишається легенькою плівочкою перші 10 хвилин, потім повністю вбирається в шкіру (чи то в тканину халата. Я так і не зрозуміла). Запах вже менш натуральний, я тут яскраву чую якусь неприємну кислувату віддушку. Але на тілі аромат затримується не надто довго, принаймні я його на собі чую в межах 15 хвилин.



До речі, масло для тіла я також поселила в душовій кабіні, щоб встигнути ним намазюкатись впродовж 3 хвилин після душу. Не пригадаю де, але десь я вчула, що коли після душу пори відкриті, треба скоренько маститись кремом, лише тоді від нього буде якийсь ефект.  Але щоб я запримітила якісь особливі та чудодійні властивості у цього баттера, то ні. Звичайне, середньостатистичне зволоження.


Ну і засіб, який я чекала найбільше, але який потішив найменше - скраб для тіла. Грушевого побратима цього скрабу я любила всіма фібрами душі, а ось цей чомусь другом не став. Запах взагалі не манговий, а якийсь хімічно незрозумілий. Крім того, кудись поділись і властивості ніжного скрабу, він чомусь дуже жорсткий, рідкий, ну і запах....ну ніяк мені до нього не тягнеться рука. Словом, суцільне розчарування. Я підозрюю, що скраб міг банально зіпсуватись, але чи це можливо?



Ось такі в мене враження від карибського фрукту від Fresh juice. Двоякі.

Гель для душу і баттер раджу спробувати, а ось як бути зі скрабом не знаю, втім радити його в цьому "манговому амплуа" не можу.  Втім раджу спробувати якийсь інший аромат, бо скраби ці, насправді, чудові. Знайти продукцію бренду можна знайти на сайті www.elfa.ua . А про цю літню лімітовану версію можна прочитати на www.elfa.ua/Limited Edition

А ви пробували цю серію? У вас такий самий провал зі скрабом?

Дякую Фармацевтичній компанії "Elfa" за можливість протестувати цей засіб. 

Share:

16 коментарі

  1. Such a lovely post!
    LOVE IT you have nice blog!
    NEW POST
    iamaliyankhan.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  2. этой серии не пробовала, но представляю как она пахнет вкусно!

    ВідповістиВидалити
  3. Я не пробувала цю серію, але загалом аромат приваблює))

    ВідповістиВидалити
  4. Така яскрава колекція, обожнюю манго, мабудь, дуже смачний запах у душі)))

    ВідповістиВидалити
  5. Баттер виглядає круто! Ще не знайома з цією серією. Дякую за відгук!

    ВідповістиВидалити
  6. Такая ароматная серия. Жаль, что со скрабом не повезло.

    ВідповістиВидалити
  7. хм...интересно баттер попробовать будет. хотя зимой, наверное, не самый лучший запах.
    Анастасия

    http://tastyrumors.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  8. Саме цю серію я не пробувала.
    Проте із Фреш Джус я люблю пілінги для тіла - все 4, які там є.
    Як не дивно, їх баттери я ще не пробувала взагалі (це з моєю лобов'ю до кремів-лосьйонів для тіла), тут нічого сказати не можу.
    Якось пробувала скраби Фреш Джус - не дуже вразили, є соляні скраби кращої якості (обов'язково розкажу про них, спеціально куплю всі три із серії :) )

    ВідповістиВидалити
  9. Good products and good review. I'm your new GFC follower # 111 ♥

    https://teresaemme.blogspot.it/

    ВідповістиВидалити