Love Nature. Cozy Box. Розпаковуємо затишну коробочку за жовтень 2016.

Минулого місяця я обіцяла собі, що куплю лише одну коробочку краси. Зупинила вибір на Wonder Box, про який вже писала,  але ж ні...мені все мало. І тут, дуже невчасно, на пошту приходить лист про останній день підписки на коробочку Cozy Box від  Love Nature. Чи могла я стриматись? Звісно, ні.



Я прочитала оце:

"Наша коробочка Cozy Box - це не просто б'юті-бокс. У ній багато важливих штучок для твого затишного настрою: найпотрібніша косметика для осінньої погоди, милі аксесуари для будинку, смакота для "теплого" вечора і звичайно, маленьке свято, яке ти отримуєш відкриваюючи бокс, тому що все наповнення - це секрет до останньої хвилини", - і  пропала. От і вір своїм обіцянкам після цього.

Коштувала коробочка 300 грн і я подумала, що точно не збіднію на ці гроші, зате задовільню свою блогерську спрагу ...але краще б відклала їх на якісь корисніші речі. Зараз розкажу чому.


Коробочка вийшла миленька, але якась аж дуже скучненька. Обіцяного затишку малувато. Його б мали створити ось така картинка в рамочці, свічки і маршмелоу...мені тут явно бракує ще хоча б пакетика какао.


Щодо косметичних засобів, які стануть незамінними восени, то їх тут тільки чотири.  Всі бренди і засоби мені не знайомі, то це плюс, але щоб я їх аж надто потребувала - ні.

Моїм улюбленцем стала олійка від Mixtura. Це український бренд, з яким я вже давно планувала знайомство. Олійка зовсім не жирна, але зволожує розкішно. Не буду багатослівна, бо скоро дізнаєтесь про неї більше.



Також в коробочці було ось така корейська штучка. Це наче крем для рук, але не зовсім. Якщо коротко: запах розкішний (як жуйка), зволоження мало, він не жирний зовсім, а навпаки розтираючи, перетворюється на воду. Дивний продукт, але в сумочку кинула про всяк випадок.



Ще одна дивна штучка - маска-скраб. Це убтан, який треба розвести водою і намастити на обличчя. Обіцяють звужені пори і кращий колір обличчя. Побачимо.



І останній продукт - скраб для тіла від Organic kitchen. Серед плюсів: милий дизайн, гарний запах, непогані скрабуючі властивості. А мінуси: жирна плівка після скрабування і країна-виробник (наш північний сусід, якого я ігнорю в косметиці вже два роки).




Ось такою видалась "затишна" коробочка від Love Nature. Я трішечки розчарована, тому найближчим часом буду ретельніша у виборі українських б'юті-боксів.
А як вам таке наповнення?

Share:

28 коментарі

  1. Я не фанат б'юті-боксів :) от з цього боксу мені точно зараз нічого не потрібно :)
    хоча насправді воно таке миле-класне і завжди потрібно все-все :) але стараюсь дивитися реально і тверезо оцінювати свої потреби :)
    За пост дякую! Дуже приємно було почитати і головне - переглянути оту всю затишність :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та справді дешо миленьке) Я тепер також реальніше буду оцінювати потреби)

      Видалити
  2. ну мене не дуже надихнув вміст. Російські виробники - бебебе. Рамочка з ароматичнию свічкоюі пакет зафірок? Ноуп. задля цього я б не купувала коробочку.
    але корейська штучка зацікавила)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А мене хіба олійка. А російський скраб, ну камон, народ(((

      Видалити
  3. Я побачила зефірчик і подумала: "Юхху, має бути класно - ще й какао додали в коробочку", а тут - бум, ні какао нема, ні якихось мега вражаючих засобів. На жаль, не вартує ця "затишна" коробочка 300 грн. Якось би вони постидалися такий опис давати цій Cozy Box. Чекатиму відгуків на деякі з цих засобів, особливо корейський диво-кремчик)))
    xox Nadia
    www.mielandmint.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Надійка)) Ой точно, постидались би)) Малувато затишку,однозначно)

      Видалити
  4. Якось зефір сам натякає на какао(
    Мені щось переважно всі наші коробки так собі, я дивлюсь на американські, або ті ж російські коробки- от там взагалі наповнення так наповнення, хочеться купити дві коробки одразу...

    ВідповістиВидалити
  5. Погоджусь, якось недоробили склад коробочки, не продумали до деталей.. Задумка наче крута, але чогось не вистачає. Трохи не зрозуміла, нащо вони заперли туди той скраб для тіла від Organic kitchen?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну скраб вони пояснили тим, що треба скрабуватись восени, щоб мати гладеньку шкіру))) Але чому такий?, ліпше б шось кавове поклали, я б тішилась))

      Видалити
    2. та зрозуміло, що скраб то потрібна штука восени, але ж не ТОЙ) Чи хіба в нас своїх представників немає?
      От кавове дійсно було б круто!

      Видалити
  6. Я б теж була розкарована таким складом, якось ніяк... Наче мали гарну задумку, але втілили в життя не до кінця... Дивлюся, і думаю - ось чому я не беру українські коробки :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну в мене не завжди бувають розчарування...але тут явно недопрацювали.

      Видалити
  7. Я как раз сейчас присматриваюсь к подобным коробочкам красоты для подарков подружкам:) Эта действительно немножко разочаровала. Спасибо за пост!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що заходиш) до речі класний подарунок для подружок, візьму на замітку)

      Видалити
  8. Я слідкувала за цим сервісом, часом в них бували доволі непогані коробочки, шкода, що з цією не склалось. Я б, мабуть, жоден продукт не використала. Тому твій огляд і відгук дуже заслужений.

    ВідповістиВидалити
  9. пока еще не рискнула воспользоваться таким сервисом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Є ризик, що трапиться якась явна нісенітниця. Але часто я задоволена.

      Видалити
  10. Дуже люблю коробочки краси) здається мені навіть все одно що всередині) сам процес розпакування та зазирання всередину вже підіймає настрій)

    http://beyoutiful.com.ua

    ВідповістиВидалити
  11. Як на мене,дуже гарна підбірка речей. І собі захотіла таку коробочку��

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Здається підписка на неї вже закрита, але скоро буде вже нова)))

      Видалити