Svija. Знайомство з брендом та огляд гідрофільної олійки для сухої шкіри.

Часто на роботі, щоб розвантажити мозок від новин, я гортаю різні журнальчики, шастаю сайтами інтернет-магазинів і прокручую сторінку Фейсбуку. Здавалось, звичайне байдикування, але інколи ось таке гаяння часу виявляється дуже корисним заняттям - виловлюванням нових брендів косметики. В один з таких відпочинкових моментів, кілька тижнів тому, я натрапила на молодий український бренд Svija, з яким і познайомлю вас сьогодні. Вмощуйтесь зручніше.


Svija - це молодий український бренд натуральної косметики ручної роботи. Зародився у 2014 році в столиці.  Дівчину, яка започаткувала бренд Svija, звати Світлана (припускаю, що саме її ім'я і лежить в основі назви бренду). Світлана довго шукала ідеальний догляд за шкірою, а потім вирішила, якщо хочеш зробити щось добре - зроби це сама.  І втілила всі свої знання про рослинні компоненти та натуральну косметику у власний бренд.

Як обіцяють у Svija, кожен продукт виготовляють невеличкими партіями, щоб кожен клієнт отримав свіженько-заколочений крем. Ну хіба не краса? Серед інгредієнтів, лише натуральні рослинні компоненти, олійки та інші вітамінки для шкіри. Я ж не могла втриматись і, скориставшись нашою "блогерською суперсилою", за кілька днів вже тримала в руках добрячу гору косметики нового бренду. Сьогодні розкажу про один зі засобів - це гідрофільна олія для зняття макіяжу.


Олії в догляді я почала використовувати відносно нещодавно, але вони мені вже настільки полюбились, що враження таке, ніби я користуюсь ними все життя. Окреме спасибі всім тим у кого я почула чи начиталась про гідрофільні олійки. Погоджусь з вами, це геніальний спосіб змивання макіяжу. Щоправда, я не використовую його як окремий продукт, а в комплексі з іншими засобами для догляду - міцелярною водою та пінкою для вмивання.


Випереджаючи події, скажу, що ця олійка мені дуже сподобалась і я зараз з величезним задоволенням нею користуюсь. А тепер про все детальніше.

Засіб помістився у пластикову баночку темного кольору, це потрібно аби вберегти олію від прямого сонячного світла. Під кришкою ховається дозатор з невеликим отвором, який, попри все, дозволяє вичавити достатньо засобу. Мінімалістичний дизайн упаковки вважаю дуже вдалим.


Я використовую олійку двома методами.

Якщо мені треба змити стійкий макіяж, наприклад коричневу помадку від NYX, яка виявилась просто мегастійкою, то я спершу промочую спонж міцеляркою, а зверху капаю кілька крапель олії. Змиває на УРА!!!

Якщо на мені звичайний СС або ВВ крем, то я наношу олійку на долоні, а потім розтираю масажними рухами по обличчю. Тоді злегка мочу долоні у воді і вмиваю личко. Гідрофільна олія перетворюється на молочко, а потім і взагалі змивається.  Зауважу, що в цьому випадку очі я змиваю виключно міцелярною водою. А щоб гарно і ретельно вимити олію з обличчя я користуюсь також косметичним спонжем.


Термін зберігання олійки 3 місяці. Такої "баньки" вистачить якраз на цей час, оскільки олійка використовується не дуже економно. Хоча все залежить від того, як багато її виливати на долоні.


Попри те, що це олія і за текстурою олія - хіба тут придумаєш щось?, - вона не надто жирна. Принаймні з обличчя змивається майже повністю, обличчя зволожене, але без масної "олійчастої" плівки. Що дуже приємно. Запах - травянистий, ненав'язливий, приємний.


Словом, дуже позитивний продукт. І якщо ви плануєте розпочати знайомство з гідрофільними олійками раджу придивитись до цієї. Більше можна прочитати на svija.com.ua там і замовите засоби. В Чорну п'ятницю тут знижки!!!

Tags:

Share:

18 коментарі

  1. О, ще не чула про марку. ВИглядає привабливо. Подивлюсь, що в них для жирної шкіри)

    ВідповістиВидалити
  2. О, щось цікаве!) Дякую, що розповіла про бренд)

    ВідповістиВидалити
  3. Люблю такие маслица. С удовольствием попробовала!

    ВідповістиВидалити
  4. Приємний продукт і марка зацікавила! Я чомусь завжди боюсь користуватись подібнимм олійками, щоб не забити пори! Але взимку все ж таки хочу спробувати)

    http://beyoutiful.com.ua

    ВідповістиВидалити
  5. Я з гідрофілками ще не знайома (проте все в планах :)).
    Ну от нащо ти сказала, що у них також чорна п'ятниця і знижки? Я ж тепер полізу туди і обов'язково щось нагребу...

    Дякую за пост і за відкриття нового бренду :) особливо радує - мейд ін Юкрейн :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І мене це також тішить, що національних виробників більшає і вони достойні) гарного шопінгу)

      Видалити
  6. Дякую за знайомство з брендом! Треба й собі гідрофільну олійку спробувати згодом. Тепер буду знати, де шукати☺

    ВідповістиВидалити
  7. Как здорово! Я ещё никогда не читала об этом бренде, спасибо за знакомство :) Очень люблю гидрофильные масла, только так сейчас и снимаю макияж =)
    Пойду по сайту у них погуляю с удовольствием ;)

    ВідповістиВидалити
  8. Цікава олійка)) мені подобається все натуральне))

    ВідповістиВидалити
  9. Дякую за цікаву публікацію! Цей продукт для мене зараз дуже актуальний:)

    ВідповістиВидалити