The Face Shop. Cleansing foam. Riсe water bright. Корейська пінка для вмивання, що не скрипить

Вже й не пригадаю хто, де і як підсадив мене на корейську косметику. Хоча, ні, чекайте, бо щось таки нащупала в пам'яті. А й справді... вперше про корейські засоби я почула від моєї подруги Олі (знаєте?, вона часто тут з'являлась), а ось першим корейським продуктом була пінка від Tony Moly. Це була мініатюрка, але юзала я її дуже довго. Які ж вони економні все-таки ці корейці. Їхні продукти нескінченні і вже добряче набридають поки ти дістанешся хоч до половини банки. 

Одна така пінка стоїть в мене в ванній вже дуууже давно, що я тільки нею не мию...обличчя, спонжі, пензлики і навіть руки (інколи), а вона все є та й є. Після неї я зареклась купувати корейські вмивачки, бо по-перше вони "вічні", а по-друге, вимивають шкіру до скрипу. Ця властивість мене перше забавляла, але згодом почала відверто дратувати. Але не так давно я шастала просторами Інтернету і натрапила на чудовий магазинчик корейської косметики minary.co.ua з "мільйоном" брендів з Кореї. І я таки спокусилась на нову вмивачку і ні секунди не пошкодувала. Сьогодні про неї й буде пост. І даруйте, за такий величезний вступ. 




Отже, пінка для вмивання від бренду The Face shop. Марка мені відома, але досі ми з нею якось не перетинались. Та після вдалого знайомства відчуваю, ми потоваришуємо. Пінка, чи точніше мус: "Ретельно видаляє щоденні забруднення і макіяж, очищає пори, м'яко шліфує шкіру обличчя. Вирівнює тон шкіри, живить мікроелементами, не дратує ніжну шкіру обличчя і допомагає зберегти вологу". "Мені це однозначно треба, - сказала я,  і вже за день пінка опинилась в моїх руках (блогерська супер-сила).

150 мл засобу "заточили" в тюбик з м'якого пластику, що легко піддається натисканню. Тож вичавлювати продукт легко і швидко. І дизайн тюбика такий "мі-мі-мі", пудрово-рожевий і цей принт рису, така милота. Так я, до речі, забула сказати, що у формулі вмивачки рисова вода.


 Серія засобів з рисом направлена на освітлення, детокс та зволоження.   Формула засобу містить екстракт рису, масло моринги (що воно таке?) і ще одне невідоме - сапонарія. Але все це в комплексі творить антиоксидантну, протизапальну та омолоджуючу дію. Просто "пісня", а не формула. І це якраз саме те, що зараз потрібно моїй шкірі. Я в попередньому пості вже скиглила, що шкіра в мене зараз жахлива. Пригадуєте?


Сама пінка по текстурі гелево-кремова, однорідна, а на вигляд наче перемелені перли. Така гарна. Так само, мені дуже імпонує аромат засобу - свіжий і легкий. Коли у взаємодії з водою мус перетворюється власне в ту саму густу пінку, вмиватись одне задоволення.



А ще я отримую задоволення від того, що пінка насправді дуже ніжна. І шкіра після неї не скрипить. Повірте, це для мене дуже важливо, бо "скрипота", властива більшості корейських вмивачок, мене просто доводила до сказу. А тут ні, все дуже бережно і делікатно. Попри те, що косметику пінка змиває обережно та на 100% справляється зі своїми обов'язками.  Важливо! пінка трохи "щипає" очі, тому будьте обережні.


Обличчя свіже і чистеньке, без відчуття стягнутості. Шкіру пінка не сушить. І я вже задумалась, що вперше сумуватиму за тим, що корейська пінка закінчиться. Але насправді станеться це ще не скоро. А ще я щиро надіюсь, що з часом моя шкіра справді стане сяючою і чистою, а пришвидшити цей день "Х" допоможе ця пінка. Обійдеться вона у 185 гривень. Купити можна тут minary.co.ua

Ось таке вийшло знайомство з брендом The Fase Shop, пінкою з рисовою водою і класним магазинчиком корейської косметики, куди я вам дуже раджу завітати.

А ви знайомі з брендом? Щось пробували? Чи любите корейську косметику?

Засіб наданий для незалежного тестування інтернет-магазином корейської косметики minary.co.ua





Share:

22 коментарі

  1. У мене навпаки, з великої кількості корейскьих пінок лише одна сушила шкіру. Тому я їх просто обожнюю))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені ті, що я мала раніше також не дуже сушили шкіру, але оцей "скрип", якось не зовсім мені приємний. А ця така ніжна, що я навіть здивована, що це корейська пінка)

      Видалити
  2. І я обожнюю корейські пінки - саме вони не сушать, хоча до скрипу вимивають - то є так.
    Я останнім часом беру менший об'єм - по 80-90мл :) бо цих 150 - то на рік точно :) а ж хочеться спробувати ще і ще :)

    ВідповістиВидалити
  3. Я дуже люблю корейську доглядову косметику, але з цим брендом не знайома (більше якось по Мізону та Тоні Молі).
    Дякую за лінк на магазинчик, додаю до закладок)

    ВідповістиВидалити
  4. В мене є лимонна пінка цієї марки - люто її обожнюю) Але на теплу пору - очищає так до скрипу, що взимку мені аж занадто)

    ВідповістиВидалити
  5. Great post! :)
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/11/fur-leather-jacket.html

    ВідповістиВидалити
  6. Терпіти не можу очищення до скрипу, до пінки обов"язково приглянусь)

    ВідповістиВидалити
  7. вітання Уляні від подруги Олі))) побачила "заг" про корейську пінку і зраділа - якраз шукаю засіб для вмивання "без скрипу", і ти ж знаєш, як я люблю корейські косметичні штуки. Зрозуміла, що вмивачки-"кореянки" для моєї шкіри якраз добре використовувати влітку, а от зимою треба щось більш делікатне. Беру на замітку!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт і тобі)) Обовязково придивись до цієї пінки. Думаю тобі має сподобатись))

      Видалити
  8. Так дивлюся, я тут єдина хто навпаки любить "до скрипу" :) А ще таки хочу щось корейське, вони повністю захопили індустрію косметики, йду "лазити" по магазинчику :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Абсолютно погоджуюсь про захоплення ринку))) Гарно полазити магазинчиком і щось собі гарне підібрати))

      Видалити
  9. чула про цю безконечність корейських пінок, але ще не мала змоги випробувати їх на собі) дякую для підказку

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ех...інколи ця безкінечність навіть дратує))) Але фнше діло коли засіб подобається, тоді не так хочеш щоб він закінчувався)

      Видалити
  10. красивый перламутр) люблю корейский уход, но с маркой этой не знакома)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я поки також не дуже знайома, це перший продукт) але дуже достойний)

      Видалити
  11. Я вообще фанат корейской косметики :) И в частности пенок для умывания:) Эту не пробовала,но она выглядит очень круто!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я знаю твою любов до корейських штучок) ти б зацінила цю пінку, я думаю)

      Видалити