Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara або Як я знайшла ще одну ідеальну туш.

Знайти добру туш, майже так само важливо, як знайти хорошу подругу. Вона має бути стійкою до твоїх і своїх стресів, підтримувати в складних ситуаціях і бути готовою вийти з тобою на шопінг за будь-якої погоди. На щастя і з подругами, і з тушами в мене останнім часом все складається чудово. Про коліжанок іншим разом. А нині про мою нову улюблену туш від Rimmel Scandaleyes Reloaded.



Сьогодні (12 січня) у Львові сніжило і хурделило як "зварйоване", а я ще й, як на зло, пропустила тролейбус. Довелось теліпатись по снігу аж до наступної зупинки. Але не все так погано, бо заодно я випробувала нову туш в екстримальних умовах.


Зізнаюсь, що від тої кількості сніжинок, що осіла на моїх віях і від частоти кліпань, я була впевнена, що додому прийду з чорними ріками під очима. Але на мій величезний подив, туш лишилась на віях, як прибита, а зона під очима - чистою. Дивина.

Бо як не крути, туш має формулу, що легко змивається водою. То ж думаю, що в басейн при повному бойовому параді йти не варто. До теми, змиваю я цю туш міцелярною водою. Хоча можна й просто водою. З вій сходить майже без проблем, зайвого тертя і танців з бубном.


Упаковка: стандартна пластикова бочечка. Не люкс!, кажу одразу, але особисто для мене упаковка, це останнє, що мене цікавить в туші. Золотисті букви за два тижні користування ще не витерлись. Дозатор-обмежувач на ковпачку присутній: він гарно зчищає зі щіточки залишки туші, а я це дуже ціную.


Окрема мова про щіточку. Вона гігантська і класична - ворсистий йоршик. Я, щоправда більше люблю силіконові щітки і якось дуже скептично оцінила цього "йоршика", коли тільки витягнула його з туби. Виявилось, зарано в мені прокинувся скептик. Попри те, що щітка не мого формату та ще й величезна, мені вдається промальовувати нею вії дуже акуратно (повірте з іншими тушами таке бувало не часто).

Ну а найприємніше в тому всьому - ефект. Кожна вія ніби здіймається до неба. Підкручування, об'єм та довжина - ця туш робить все, що треба і те, що я так люблю і ціную у таких засобах.


Ну, що тут багато говорити. Оцінюйте самі. І це один шар, нашвидкуруч.


Отже, дуже раджу спробувати туш Rimmel Scandaleyes Reloaded. Вона вам точно сподобається, якщо ви:
- любите класичні щіточки в туші;
- шукаєте бюджетний варіант (ціна в межах 170 грн);
- хочете об'ємні війки і виразний погляд.

Купити можна на сайті www.benice.com.ua. Або ж будь-якому Watsons у вашому місті.

А ви ще в пошуках ідеальної туші? Які щіточки більше любите?

Share:

14 коментарі

  1. В мене до туші одна вимога, щоб під очима було чисто :) І виявляється навіть її ну дуже важко задовільнити, нижні війки маю довгі і вони завжди труться об шкіру, в результаті - що не туш, то панда :) Поки що, знайшла одну єдину яка таким не займається, але вона далкео не бюджетна, тому дуже дякую, що поділилась :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вийшла зі ситуації ще легше і без шкоди для гаманця - перестала малювати нижні вії.

      Видалити
  2. В мене помаранчева така ж - обожнюю її! така шикарна)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Останнім часом мені марка подобається все більше і більше))

      Видалити
  3. Спасибо за обзор! Были две туши этой марки у меня, и обе понравились )) Ульяна, подписалась на Вас через Постоянные читатели (хотя читаю Ваш блог, на самом деле, давно) – и надеюсь на взаимную подписку ))) beauty4fem.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  4. Нічого таке собі випробування туші ). Вона чудово впоралась! І доречі я якраз до класичних щіточок більш схильна. Дякую за відгук!

    ВідповістиВидалити
  5. Ого, який класний ефект! Я більше люблю силіконові щіточки, тут мій фаворит Со Кутюр від Лореаль, але цю візьму на замітку. Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я якраз хотіла цю від Лореаль брати, а тут ця підвернулась) і виявилась суперовою)

      Видалити
  6. Хороша туш, мені сподобалась на тобі.
    Мені усі щіточки подобаються, аби не занадто великі.

    ВідповістиВидалити
  7. Ще не пробувала цю красу, але бачу, що ефект - просто клас! Моя улюблениця вже багато років - це туш від Maybelline! Пробувала море інших (в тому числі багато дорогих брендів), а результат не той. Тому приємно знайти відгук на ще одну хорошу і доступну туш <3
    xox N.
    www.mielandmint.com

    ВідповістиВидалити
  8. Всегда любила этот бренд. Но внимание уделяла только помадам. А я смотрю и туши достойны внимания!!! Спасибо за обзор))
    Анастасия

    http://tastyrumors.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити