Рятуємось від морозу зі Svija. Поживний крем для обличчя з льоном та алоє.

Ох і морозяним видалося Різдво в Україні. Сніг та хурделиця на свята і мінус 16 - це з одного боку класно, а з іншого - не дуже. Особливо, коли баночка поживного крему, який я купувала для морозів, вже побачила дно. А ще більша біда, що крем вже закінчується, а я вам про нього ще не встигла розповісти. Виправляюсь. Тим паче, що тема нині актуальна.


З брендом Svija я вас вже знайомила. Це київські виробники натуральної сертифікованої косметики. Попри якість продукції, не можу не відмітити красу упаковки. Ця металева баночка мене просто підкорила і на місяць-два стала окрасою моєї полиці біля дзеркала. І попри те, що в неї постійно треба пхати пальці, мене це зовсім не зупиняю в любові до цієї банки.


30 мл крему мені вистачило трохи менше ніж на два місяці. І це попри те, що користувалась я ним не кожного дня  (кілька разів "согрішила" йому з олійкою та кремом Clinique) та й то, тільки вранці. Такий собі, не надто економний поживний друг. Втім, якщо врахувати, що термін зберігання крему лише 3 місяці, то це скоріше його позитив, аніж недолік. Не люблю, коли термін вже збіг, а крему ще півбанки.



В баночці крем схожий на пористу хмаринку кольору "айворі". Так крем, на мій погляд зовсім не білий, а з відтінком. Ароматний. Пахне чимось косметичним, але приємно і натурально.


По текстурі засіб ще й доволі тягучий. Такого в мене ще не було. На фото нижче ви побачите ці його дивні властивості. Крем тугий та в'язкий і від того розмащувати його по обличчю дуже непросто. Поясню. Якщо крему взяти забагато, то він лягає на шкіру розводами. Але тоді я похлопуючими рухами роблю масаж і залишаю крем вбиратись в шкіру самостійно.
Втім, якщо крему взяти трішки, то він рівномірно лягає. Отака особливість.

Але вбирається крем дуже швидко - 5 хвилин. Рука тягнеться до цього засобу вранці, то під макіяж він чудовий. І шкіра зволожена і макіяж не пливе.


Ще одна дивна властивість цього поживного крему - він абсолютно не жирний. Принаймні, на моїй шкірі після нанесення він матовий, але на дотик шкіра зволожена і відчутно "накремована". Тому й під макіяж він мені ідеальний.


Щоправда, моїй шкірі хіба зараз допомагає лише комплексний підхід: нормальне харчування, здоровий сон і мінімум медикаментів. Але якісна косметика на "писочок" то не менш важливо. Тож рада, що доля мене звела з косметикою Svija. Поживний крем насичує шкіру корисними мікроелементами, живить та пом'якшує шкіру. Підписуюсь під кожним словом.

Ну і наостанок, ви знаєте, що я не сильна в розборах складу засобу, але як на мене склад тут чудовий. Бо принаймні, вода, гідролат троянди і олійки на першому місці дуже тішать моє око і шкіру.


Купити кремчик можна на сайті svija.com.ua. Поспішайте, зараз на нього гарна знижка.
І розповідайте, чим рятуєте шкіру взимку? І чи вже встигли познайомитись з новеньким брендом Svija?

Засіб наданий для незалежного тестування піар-відділу бренду. 

Tags:

Share:

6 коментарі

  1. Склад кремчик має насправді гарний. Дякую за огляд, з маркою ще не знайома. За описом крем сподобався!

    ВідповістиВидалити
  2. О, стильна новинка) мене весь час тягне прочитати назву як "своя")

    ВідповістиВидалити
  3. Чудово, якщо крем поживний, але разом з тим якось матує та не робить з обличчя млинець. Пішла гуляти їхнім сайтом)
    Дякую, Уляночко, що поділилась!

    ВідповістиВидалити
  4. Цікавий дуже крем.
    Хороший склад (добре, що іланг на останньому місці).
    На зиму саме то.
    У мене взимку більше кислоти у використанні :)

    ВідповістиВидалити
  5. Люблю, когда средства быстро впитываются. И состав радует. И внешний вид, конечно же. А фото получились и вовсе волшебные!

    ВідповістиВидалити