Loreal Professionnel. Nutrifier Glycerol Coco oil. Кращий шампунь та бальзам?

За останній час я зробила для себе два відкриття. Якщо не сушити волосся феном воно реально відживає і стає менше жирніти. І (!!!вас може це здивувати!!!) мої довгі коси потребують значно менше догляду, аніж короткі. Тепер я мию голову звечора, просушую рушником і лягаю спати. І все. Жодних танців з бубном, гудіння феном на півхати і півгодинного вкладання.

Мушу зауважити, що волосся в мене рівне-рівнесеньке і саме "лягає" так, як мені треба. Знаю-знаю, мені пощастило. Відростити довге волосся, ну хоча б до лопаток, я вирішила  ще минулого року, відколи зрозуміла, що каре вже добряче набридло. І ось, з того часу, я лише зрідка підстригаю по сантиметру посіченого і знищеного феном волосся. Але звісно, щоб волосся було доглянутим, не обходиться без доброго і якісного шампуню. Сьогодні познайомлю з моїми чудовими знахідками.



Десь перед Новим роком я вирішила "зробити подарунок волоссю" і замовила в свого перукаря засоби з професійної лінійки Loreal, новеньку серію їхніх смаколиків Nutrifier Glycerol+Coco oil. Серія призначена для сухого волосся. Не скажу, що в мене аж мега-сухе волосся, але факт! засоби підійшли і це головне.
Шампунь і бальзам в акційній упаковці мені обійшовся у 400 грн. Зазвичай, я любителька пошукати якісь дешевші аналоги, але віднедавна вирішила на волоссі не економити. Крім того,  виробник обіцяє, що засоби без силіконів, а це неабияк підкуповує. За два тижні користування, засоби стали не тільки моїми улюбленцями, а й, мабуть, зможуть гордо носити звання "Найкращий догляд за волоссям року" за моїми мірками, а це означає немало.


Коротенько про засоби

Шампунь сам по собі прозорий. Гелевий. Густуватий, але з баночки витікає легко. У золотисту упаковку помістилось 250 мл засобу. Щодва-три дні я мию голову вже майже три тижні, двічі промиваючи волосся, і ще навіть не дісталась половини банки, то ж засіб доволі економний. А все через те, що він чудово піниться. Обожнюю цю пінку, вона надзвичайно ніжна, дрібненька, пухнаста. Суцільне задоволення.



Бальзам має ніжну кремову текстуру. Білий. Оскільки баночка стоїть догори-дригом, то добувається він без особливих зусиль. В упакування всього 150 мл і я вже готуюсь втирати сльозу коли він закінчиться. Стараюсь економити. Втім, для того щоб зволожити волосся після шампуню знадобиться зовсім не багато бальзаму. Він легко розподіляється по волоссю. Я накладаю десь до середини довжини, але інколи можу і захопитись. Моє волосся бальзам просто з'їдає, але попри те, засіб встигає спрацювати і волосся під пальцями відчувається як шовкове.



Єдине, що мене не надто надихає - дуже сильний аромат засобів. Для мене це запах меду чи прополісу, але я не впевнена. Але аромат насичений і дуже потужний. На третій день ще чую його на волоссі, якщо на кухні обходиться без готування продуктів зі сильнішими ароматами (ну ви зрозуміли).


Волосся моє просто в захваті від цих засобів, а задоволене воно, щаслива і я. Шампунь чудово промиває волосся, не сушить його. Бальзам "геніально" зволожує та живить коси. Щоправда, позбутись набутих за осінь і зиму посічених кінчиків мені таки доведеться з допомогою ножиць, але бачу, що багато нових поки не з'явилось, думаю, що це також заслуга гарного догляду. Тепер я починаю хотіти маску або якусь олійку зі серії. Мабуть, скоро таки дозрію на покупку.


Втім, зауважте, якщо ви очікуєте шаленого об'єму волосся, ці засоби його вам не подарують. А також, якщо ваші коси схильні до обтяження, шампуньчик і бальзам з цієї серії можуть бути "заважкими" для вашого волосся. Але в такому випадку ними можна користуватись не щодня, а з чергуючи з іншим улюбленим шампунем. В мене інколи бувають проблеми з обтяженням, але з цими засобами волосся якесь, на диво свіже, навіть на третій день. З іншими засобами я вже на другий день в'яжу хвіст.

Тож для мене ж серія Nutrifier Glycerol+Coco oil стала чудовим і приємним відкриттям.

P.S. Діліться своїми відкриттями. Що останнім часом пробували цікавого для волосся?

Share:

10 коментарі

  1. Спасибо за обзор! Средства интересные, но в моем случае без масел и масок никак не обойтись...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Моє волосся також потребує ще якоїсь олійки чи маски раз на тиждень, але не критично, можна просто шампунь+бальзам.

      Видалити
  2. Боюсь не мой вариант. Слишком тяжеловато будет для моих волос. Да и без объема не могу.

    ВідповістиВидалити
  3. Мені навпаки підходять засоби, що обтяжують волосся) Так моє хвилясте волосся менше розтріпується)

    ВідповістиВидалити
  4. Мені теж подобаються більше засоби, які трішки обтяжують. Разом з ними і маю і об'єм, і догляд.
    Але на Лореаль зверну увагу, дякую :)

    ВідповістиВидалити
  5. Для мого волосся косметика цієї марки теж у фаворі)

    ВідповістиВидалити
  6. Хочу спробувати такий догляд для волосся)

    ВідповістиВидалити
  7. у меня есть два шампуня этой серии (для объема и для уплотнения волос), оба нравятся, захотелось и этот, красивый такой ;)

    ВідповістиВидалити
  8. маю нове чтиво - всі твої пости, які пропустила за останні два тижні) Цією серією ще не користувалася. Чесно кажучи, шампунь мене не дуже зацікавив, тому що я не особливо примхлива в його виборі. А от бальзам...треба купити. Тільки я не зрозуміла або неуважно прочитала, він незмиваючий чи все ж треба його змивати?

    ВідповістиВидалити