Nail Urban Beauty. Гель-лаки #64 Crestaire і #46 Pink marshmallow

Ліниві люди завжди знайдуть тисячу відмовок, аби відкласти на післязавтра те, що можна зробити сьогодні. Одна з них - зима. Саме так я пояснюю свою довгу відсутність тут. Але по-трішки зимова хандра і лінь-матінка відходить на задній план і я повертаюсь до улюбленого бложику. Тим паче, варто розгребти гору косметики, яка чекає на відгук. І стартую зі знайомства з молодим яскравим брендом NUB, де знайдете лаки, гель-лаки, догляд та аксесуари для нігтів.




На пробу я взяла два гель-лаки сливового відтінку 64 та спокійного пудрово-рожевого 46. Кольори чудові, і соло і в дуеті поєднуються прекрасно.

Взагалі, я вважаю гель-лаки геніальним людським винаходом. Ті, хто відчув смак трьох тижнів життя з ідеальним манікюром, вже мабуть ніколи не повернуться до звичайного фарбування нігтів. Принаймні, мені вже аж ніяк не хочеться нюхати ацетон і по півгодини сохнути, боячись зайвий раз чогось торкнутись руками.



Манікюр і покриття гель-лаком я роблю у своєму рідному місті Львові у салоні краси "Корона". Страшенно мені пощастило з майстром Олею Банах (далі: Оля, Олічка, нігтева фея тощо), яка завжди мені робить чудові дизайни і неймовірно акуратну чистку, а до всього і готова до нових відкриттів та експериментів з новими засобами.

Чесно, для мене приходити в салон зі своїм лаком, це як йти в кафе зі своєю їжею. Але до мене приїхала парочка гель-лаків, то ж треба було якимось чином їх протестувати, не купувати ж мені лампу заради двох лаків? На щастя, Оля погодилась малювати моїми продуктами, крім того, в процесі розповіла все, що думає про нові гель-лаки. То ж далі читайте не тільки мою скромну блогерську, а й експертну думку.



Коротко про упакування. Баночки скромні, але доволі стильні. Всі гелі в темних хатинках, то ж розпізнати колір можна за номерками на кришці.




Пензлик.
Як на мене стандартний. Не надто широкий, але й не вузький. Тут все індивідуально, кому яким зручніше наносити. На пензлику у світлішому відтінку деякі ворсинки стирчали в різні боки.
За словами Олі, пензлик тут не надто м'який і наносити гель ним не дуже зручно. Попри все, звикнути можна, каже Оля. Словом, з першого погляду у них любов на вийшла, а ось другий манікюр Оля робила вже легше, і сама зауважила, що вже й не помічає минулих незручностей.



Консистенція.
Обидва гель-лаки рідкі, але не надміру. Попри те, при нанесенні не розтікаються.
Ще одна гарна новина, як повідомила Олічка, вони не киплять в лампі, то ж можна наложувати на нігті хоч цілу гору лаку.
Запах хімічний, якщо принюхатись до баночки, а ось під час процедури я аромату не відчувала зовсім.
Тепер про головне. Кольори.


NUB 64 crestaire - розкішний сливовий відтінок. До речі, саме такі кольори одні з моїх улюблених. Коли хочеться темного манікюру обираю майже завжди таку фіолетовинку. Лак чудово лягає, вже навіть з першого шару зрозуміло, що це дуже насичений колір. Але ми завжди наносимо колір двічі.

Носився саме цей колір дуже гарно. Не тріскав, не тьмянів, лише на другий тиждень стали виднішими царапинки. Але головне, він навіть мене не напрягав. Знаєте, буває таке, що вже за три дні хочеться стерти лак і забути про нього. А тут ні. З фіолетовим на нігтях, трошки міняючи дизайни, я проходила шість тижнів.


NUB 46 pink marshmallow. Як сказала Оля, вдалішої назви для цього відтінку і не придумаєш. Справді, рожева зефірка. Дуже ніжний, залежно від освітлення віддає то в персиковий, то в рожевий. Саме над цим кольором я думала найдовше, але тішусь, що взяла саме його. Наноситься не так безтурботно, як його темніший друг, але це проблема, здається, всіх таких відтінків.

Повноцінний манікюр з цією зефіркою я зробила тільки зараз, навесні, саме до цієї пори він мені личить найбільше.  До того використовувала як допоміжний лак в дуеті з 64 на безімянний пальчик. Мушу зізнатись, що після трьох тижнів гель-лак 46 дещо потемнів. В мене кілька варіантів чому. Все через топ, яким покривали зверху, мою неакуратність, або особливість відтінку.  Зазвичай, всі такі білі чи біло-рожеві, бежеві лаки тьмяніють і жовтіють. Подивимось, як він носитиметься цього разу.

А ось і всі мої манікюри в колаборації зі Салоном краси "Корона" та NUB




Отже, висновок. Я і моя нігтева фея Оля можемо сміливо рекомендувати гель-лаки NUB. За таку ціну (115 грн) годі сподіватись на ще кращу якість. Зізнаюсь, що на першому манікюрі, коли Оля ще не знала ціни лаку, оцінила його в 150-200 грн.


Серед переваг не тільки гарна ціна, а й величезне розмаїття відтінків на всі випадки життя. Я вже поклала око на кілька новеньких і яскравих кольорів, що згодились би мені на літо. Купити продукцію NUB можна тут nubnail.com

А ви вже пробували лаки чи гель-лаки від цього бренду? Як враження? І чому більше надаєте перевагу фарбуванню нігтів лаками чи робите покриття гелями в салоні?

Дякую за гель-лаки піар-відділу бренду NUB. 
А за чудовий манікюр салону краси "Корона" 


Tags:

Share:

19 коментарі

  1. красивые оттенки, понравились все варианта маникюра!

    ВідповістиВидалити
  2. Улянко, дуже класні манікюрчики!
    І бренд NUB дійсно вартує уваги)

    ВідповістиВидалити
  3. Прекрасні відтінки і дуже акуратне покриття)
    Я гелів не ношу. Фарбую нігті сама кільк аразів на тиждень - по настрою)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А в мене прийшов настрій на гель-лаки і так вже рік не йде)) а лаки пролежують вдома)

      Видалити
  4. Ніжний зефірний точно не мій лак. А от фіолет - то краса! Неймовірний лак!

    ВідповістиВидалити
  5. Чудесные оттенки! С гель-лаками не дружу (аллергия), поэтому только обычные лаки

    ВідповістиВидалити
  6. Красиво! Приятно, что и негтовой сервис развывается и качественные продукты уже не нужно заказывать з-за границы.

    ВідповістиВидалити
  7. OMG! Яка білизна на першому фото...! Я теж таке хочу. Це комбінація? Здай "явки і паролі" де купувала) Всі кольори лаків сподобалися, але моя любов - фіолетовий. Люблю фарбувати нігті, для мене це своєрідна медитація)))). Ти знаєш мою історію з манікюром, тому все це роблю сама вдома.

    ВідповістиВидалити
  8. Коли читала пост, думала, що ти сама робиш таку розкіш на нігтях! Манікюри просто чарівні! Я зараз ношу лише гель (за рідкими вийнятками), тож мені це актуально. Щоправда, майстер сама обирає те, що їй подобається, але я б все ж спробувала такі лаки. Мені здається, це буде щось чудове!

    ВідповістиВидалити
  9. Не пробовала лаки от марки, но "зефирка" мне очень понравился!!! Кстати, я тоже, когда не знаю чем накрасить ногти - выбираю темно фиолетовый и не отметила его только потому, что у меня подобных очень много в коллекции!

    ВідповістиВидалити