Dr.Sante. Крем для рук з маслом ши, що претендує на звання літнього улюбленця.

Пригадую, десь років п'ять тому моя колега по роботі манікюрниця Оксанка, кожного разу торкаючись моїх рук на манікюрі, слізно просила мене схаменутись і користуватись зволожувальним кремом. "Добре-добре. Буду", - відповідала я, і хіба лише в той день не забувала капнути трохи крему на долоню. Нині мені про те, що треба користуватись кремом нагадує зовсім не Оксанка, а три недруга: вік, сухість і стягнутість шкіри. Тож тепер тюбики крему для рук в мене "розіпхані" по всіх закутках. У всіх можливих шухлядках вдома і на роботі, поличках у ванній та неодмінно у сумочці. Оскільки тюбиків з кремом в мене чимало, то й закінчуються такі засоби в мене вкрай рідко. Відповідно і нові з'являються не часто.

Але не так давно моя колекція кремів поповнилась цікавим екземпляром, який має всі шанси стати моїм улюбленим кремом на літо.


Це крем від Dr.Sante з маслом ши. 
Цю марку я люблю хвалити, бо зазвичай виходить так, що продукти мені трапляються дуже вдалі.
Цей пост не виняток. 


Крем - новинка марки, яка вийшла лише цієї весни. І як бачу по дописах в блогах моїх колег, одразу завоювала симпатії блогерів. А коли з'явиться на прилавках магазинів, обо'язково полюбиться й іншим споживачам.


Чому цей крем так всім подобається? І, власне, чому подобається мені? Розповідаю.
Вся річ в легенькій повітряній текстурі. Хоч на тюбику заявлено "Живлення та захист", страшного живлення я не зауважила. Це скоріше, лагідне зволоження, перетворення сухої і спраглої шкіри в оксамитову. Для мене живильний крем - жирний і на зиму, а це чудовий варіант літнього легенького крему, що порятує шкіру рук від обвітрення та сухості, але не лежатиме масною плівкою, а ви боятиметесь зайвий раз чогось торкнутись, щоб не запацькати жиром.



Особливо ціную таку його легеньку живильну вдачу на роботі. Коли після миття рук намастив їх кремом і одразу приступаєш до роботи "клацання по клавіатурі", а не чекаєш, коли крем вбереться в шкіру.



Ще один нюанс, але для не мене не менш важливий ніж доглядові властивості - це аромат засобу. Як він пахне!!! Солоденько- квітково. Намагалась пригадати, де раніше зустрічала цей запах, але вже кілька днів нічого не спадає на думку.
Навіть якщо ви не любителька солодких ароматів, то не хвилюйтесь, бо довго насолоджуватись ним не вийде. На шкірі запах тримається відносно не довго.


Ну і крем мені полюбився ще й тому, бо поміщений в симпатичний тюбик з м'якого пластику з натяком на "а-ля алюмінієва баночка", який не соромно витягнути зі сумочки.
Словом, якщо ви зараз в пошуках гарного легенького крему, який би чудово зволожував спраглу шкіру рук, не залишав масної плівки, вбирався миттєво і гарно пахнув, і мав адекватну ціну, сміливо рекомендую цю новинку від Dr.Sante. На вибір в колекції маєте аж три креми: з маслом ши, аргани та кокоса. Який хочете?

Засіб наданий для незалежного тестування піар-відділом бренду.



Share:

6 коментарі

  1. я без кремів дял рук не уявляю свого дня) мені подобаютьс ятакі баночки, але якось до марки ще не добралася

    ВідповістиВидалити
  2. Я їх всі три собі взяла :) точно буде "хтось" із них жити на роботі :)

    ВідповістиВидалити
  3. Обожнюю кремчики для рук. По Вашій рекомендації "заведу" і собі такий)
    Julia Shkvo

    ВідповістиВидалити
  4. Я точно хочу з ши і ще один інший, але ще не вирішила)

    ВідповістиВидалити
  5. Я бы с кокосом попробовала. Иногда все покупаю с кокосом до помешательства.)))

    ВідповістиВидалити