Physicians formula. Eye Booster. Ідеальний лайнер, що прикидався поганцем. Чи навпаки?

Хто стежить за моїм Інстаграмом (ось він тутечки), той пригадує, як кілька місяців тому в одному з постів, я жалілась на бракований лайнер від Physicians formula, що приїхав мені з letu.ua. Прийшов час і тут розказати цю історію. І звісно не без продовження.




Почну з того, що я давня прихильниця стрілок на очах. Раніше малювала їх дуже часто. Зараз рідше, але любов до такого макіяжу не зникла. Як і прагнення оселити в косметичці засіб, який би дозволяв легко і швидко намалювати "котячі очка". Хоча похвалюсь, що рука в мене добряче натренована і нафарбувати стрілочки я можу хоч затупленим олівцем. (Але чим рідше малюю, тим більше навичок втрачаю).

Начитавшись хвалебних відгуків про PF, я вирішила, що це можливо таки справді ідеальний варіант для ідеальних стрілок. Ну не можуть стільки блогерів в один голос прибріхувати.


Замовила. Зачекала. Прийшов.
Принесла посилку з пошти додому, розпакувала, намалювала одне око і охнула, бо таки не збрехали. На правому оці і справді, за кілька хвилин красувалась ідеально тоненька стрілочка. Клас!, - подумала я, і взялась малювати ліве око. І тут...увага!!! лайнер не малює. Отак просто, взяв висох і відмовляється працювати.


Я його трясла, перевертала, дмухала і, з горем навпіл, таки домалювала ту кляту стрілку на лівому оці. Історія повторилась і на другий, і на третій раз.
Після кількаденних танців з бубном, я відверто скажу, запила водою 300 грн і поставила на лайнері хрест. Але десь за тиждень вирішила таки дати йому ще один шанс. І що ви думаєте? Те саме. Одне око розкішне, інше - дзуськи тобі, а не стрілка. Я впала в нерви і давай його розписувати на руці, як колись неслухняну чорнильну ручку в школі. Не шкодуючи, притискала фетровий наконечник до шкіри і нещадно штрихувала руку. І...мої зусилля були винагороджені. Лайнер запрацював. О, диво!

В принципі, ось і кінець історії. А тепер час розказати чи подружились ми з цим ідеальним лайнером, що прикидався поганцем.


Лайнер оснащений ніжним фетровим аплікатором, схожим на тонюсенький пензлик. Якщо  його розглядати зблизька, то це дуже дрібні волосинки зліплені докупи. Саме він дозволяє малювати стрілочки, як ниточки.


До речі, якщо ви прихильниця саме тоненьких стрілочок біля війок, то намалювати їх з цим лайнером дуже легко в один шар. Бо лайнер чорніший чорного і віддає колір розкішно. Але я люблю стрілки чуть жирніші, тож доводиться нашаровувати. Але і з цим завданням він чудово справляється.


Якщо з лайнером все гаразд, тобто він одразу приїхав до вас справний, то ви малюватимете стрілки без зайвих зусиль, бо аплікатор малює одразу, як тільки легенько торкнетесь повіки. До речі, змивається лайнер також дуже легко. Міцеляркою, або навіть звичайною водою.


А ще, якщо вірити виробникам, у цей мініатюрний срібний фломастер помістили ще й сироватку, яка доглядатиме за війками. Угу, так і повірила. До речі, засобу в упаковці лише 0,5 мл. Навіть боюсь припускати на скільки цього об'єму вистачить, якщо ви фарбуєте стрілки щодня.


То були позитивні новини. А тепер трішки про те, що мені не надто подобається, але з чим, за певних умов, можна жити. Це текстура лайнера. Сам по собі він трохи водянистий, а я люблю більш гелеві чи кремові текстури. Крім того я люблю трохи прикласти силу коли фарбую очі. Маю на увазі, трохи більше притискати лайнер до повіки. Тож ви мабуть сміятиметесь, коли я скажу, що аплікатор PF для мене аж занадто ніжний. Часто бувають промахи, які доводиться ліквідовувати ватною паличкою. Добре, що хоч підтирати і витирати огріхи від лайнера легко.


Але якщо приручити ніжний аплікатор, то з цим лайнером вдаються справді ідеальні стрілки.

Щодо стійкості, то півдня ви красуватиметесь з гарненькими чорними стрілочками. Під вечір стрілки стають тьмяніші і біля кутиків витираються.

І значно продовжить життя ваших стрілок кілька правил: не плакати, не реготати до сліз, не терти очі, не тертись об чиюсь щоку чи подушку. І все буде гаразд.

А на фото я з улюбленим макіяжиком.  І до речі, тільки на фото помітила, що весь день ходила без туші.




А як у вас зі стрілочками? Любите чи ні?
Який засіб для вас найзручніший?

Share:

6 коментарі

  1. Да, жаль, что такая недешевая косметика требует танцев с бубнами. Кстати, хотела сострить и посоветовать, чтобы рисовали стрелки заранее: один день - одну, на следующей другую )) Но Вам, думаю, было не до шуток, когда такое получили...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ох, точно не до жартів, але з вашого посміялась) класна ідея.
      Навіть не знаю чиє то недопрацювання, чи бренду чи магазину. Але маємо, що маємо))

      Видалити
  2. Да уж, обидно конечно получить брак, но, здорово, что всё-таки ты его разрисовала! Красотка!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Я з такими лайнерами не подружилась - у вигляді фломастера.
    От в шайбочках підводка - ще якось малюю. Але іноді. Дуже рідко :)
    На цього я не подивлюсь навіть - не бачу сенсу віддавати такі гроші і ще й припрошувати його.
    А стрілочки у тебе гарні!

    ВідповістиВидалити
  4. Красивая линия. Люблю стрелочки в макияже, они делают взгляд ярче.

    ВідповістиВидалити