Повторна покупка. П'ять косметичних засобів, які знову оселились в моїй косметичці

Якось так повелося, що я рідко купую одні й ті самі засоби двічі. Чи то дівоча (читати блогерська) цікавість чи щось інше, але в моїй косметичці рідко поселяється засіб, який вже там бував і скінчився. А що не так? На ринку ж стільки косметики, що хочеться спробувати все. Принаймні в мене так. І коли я вирішую на що витратити півзарплати, обираю частіше те, чим раніше не користувалась. Але...

Все ж є продукти, яким я не зраджую вже кілька баночок поспіль. Сьогодні про них. Чому, де і за скільки? Всі подробиці нижче.





***CC-КРЕМ ВІД LUMENE 6 in 1***
- третій тюбик


Легенька передісторія.
Одного прекрасного дня з прилавків і онлайн- магазинів зникли всі баночки з моїм улюбленим СС. OMG!!! Все тому, що бренд вирішив оновитись, змінити упаковку (головне щоб не формулу), а ви, покупці посидіть і почекайте. Я, щоправда, не сильно постраждала. Добре, що моя загребуща рука свого часу чисто випадково закинула ще стару версію крему в корзину в одному з інтернет- магазинів. Я й запанікувати не встигла, коли той тюбик почав плюватись залишками, як Lumene змилостивилось і запустило оновлений СС і на український ринок.


ЧОМУ? Бо цей крем геніальний у всіх своїх проявах. Легкий, як на літо. Достатньо добре маскує почервоніння і прищики, коли шкіра вимахується навесні. Зволожує і не сушить шкіру, що незамінно взимку. Ще й з SPF. Ще й чудово вирівнює тон шкіри. Легко розтушовується і пальцями, і пензлем, і спонжем. Впродовж дня з обличчя зникає мінімально, то ж ідеальне личко матимете щонайменше на годин 8-10. Ну що ще треба?

ЦІНА. В межах 350 грн. залежно від магазину.

P.S. Додам, що бренд добряче постарався. Нове обличчя кремчику мені дуже подобається. І що тішить, що формула крему не змінилась, він досі чудово поводить себе на моїй шкірі. Крім того в палітрі побільшало кольорів і справді є з чого вибирати. Цього разу я брала Light. Він чудово підійде білосніжкам. Medium, який я зараз "добиваю" підходить мені лише на літо, він темнуватий, але не критично.

***BOURJOIS RADIANCE REVEAL CONCEALER***
- друга баночка


Про це чудо в мене вже був окремий пост, тому клацайте сюди і читайте чому я беру його вже другу банку. А якщо коротко, це один з найкращих консилерів, яким мені доводилось користуватись. А я їх спробувала чимало, бо як пригадуєте консилери одні з моїх улюблених засобів (після помад, звісно).

ЧОМУ?
Не скочується, підсвічує, перекриває, зволожує і не сушить, в складочки не забивається. Мрія, а не консилер.

ЦІНА в межах 200 грн. Але я виловлюю його на знижках.
Традиційно беру найсвітліший колір Ivory.

***ОЛІЙКА ДЛЯ КУТИКУЛИ DADI' OIL***
- друга баночка.


Як каже моя майстер з манікюру Оля, ця олійка мабуть найкраще, що придумали для кутикули, а я схильна Олі довіряти. Тому, коли перша баночка скінчилась, я навіть не думаючи замовила іншу.

ЧОМУ?
Олійка чудово зволожує кутикулу, якщо нею користуватись регулярно. Має неймовірний запах (моя мама каже, що цей аромат їй нагадує запах миро в церкві). Ну і беззаперечний факт, що зволожена і доглянута кутикула - це довше життя вашого манікюру. Головне!!! не лінуватись неї користуватись.

ЦІНА - 90 грн за таку малютку на parfums.ua

P.S. Наступного разу треба буде взяти більший об'єм.

***БЛИСК ДЛЯ ГУБ CLARINS ECLAT MINUTE***


З цим "екземпляром" в мене своя історія. Раніше в мене була мініатюрка блиску, який дістався мені безкоштовно на зустрічі блогерів. Зважаючи на те, що це звичайний блиск і нічого такого особливого (себто геніального зволоження, діамантового блиску на губах тощо) в ньому немає, я була певна, що повнорозмірку не куплю ніколи. Ще й за такі гроші. Але...мініатюрка "спорожнялась", а я починала розуміти, що сумуватиму за цим модним ніжним тюбиком, пухнастим аплікатором, ароматом. І було вирішено...буде знижка, буде й блиск. Акція на letu.ua не забарилась і мені вдалось "відхватити" цей блиск всього за 200 з копійками гривень.


ЧОМУ? Зізнаюсь, тільки через гарний тюбик і милого пухнастика спонжа. Ну і ще через бренд. (І ще тому, що його всі мають, а я що лиса?) І як каже моя коліжанка, а так просто, щоб мати.

ЦІНА - в оффлайні можна купити за 400 з лишнім. В інтернеті можна натрапити на гарну знижку. Але, чесно, його ціна 150 гривень в базарний день.

Повнорозмірка в мене під номером 04. Легенький персик, що на губах майже прозорий. Губи майже не вибілює. Мініатюра - 01.

***WELEDA CITRUS DEODORANT***
- друга банка


Мої пошуки натурального, якісного і безпечного дезодоранту майже одразу увінчались успіхом. Бо про цей цитрусовий дезодорант від Веледи не чула хіба дуже далека від косметики особа. Скільки вже сказано про його властивості захищати від запаху поту і  при всьому не забивати пори? Правильно, цих слів не злічити. То ж я лише додам, що він справді працює.

ЧОМУ? Бо не блокує потові залози, справді захищає від запаху. Натуральний і безпечний.
ЦІНА - за 100 мл можна вкластись до 300 гривень.

P.S. Тут я вже не прогадала і на другий раз взяла більший об'єм. Але в таку баночку-малюточку зручно переливати дезік і носити його в сумочці.

***Це й все. Діліться, що пробували з переліченого? І чи любите як я все новеньке, чи все ж частіше купуєте вже перевірені власним досвідом продукти?***


Share:

15 коментарі

  1. В мене теж повторна покупка - це значення неабиякої любові)
    наразі це стається вельми рідко)

    ВідповістиВидалити
  2. Блеск для губ классный, вернее его упаковка) Раньше только таким и пользовалась))

    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
  3. не пробувала нічого, але зацікавила олійка для кутикули де таку можна купити?

    ВідповістиВидалити
  4. А якщо третій раз купуєш - то це взагалі :)
    Теж маю такі засоби.
    Із твоїх не пробувала нічого.

    ВідповістиВидалити
  5. Ну вот) Теперь хочется опробовать и СС-крем, и бальзам для губ крайне необходим) Спасибо за отличный обзор!

    ВідповістиВидалити
  6. Для меня повтороная покупка тоже из разряда немного невероятное :) И, кстати, отличная тема для поста. Тоже надо подумать над таким :) Консилер я обязана попробовать этот)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Консилер - чудо, спробуй обов'язково. А ідейку для поста позичаю))) користуйся з задоволенням))

      Видалити
  7. какое все прелестное!
    А блеск кларинс я о той же причине покупала, а потом нашла в Prostor несколько средств в походем формате действительно за 150 грн и не худшего качества и успокоилась)

    ВідповістиВидалити
  8. Круто, очень понравилось!!!)))
    А я здесь про котиков рассказываю kotiki-tiki.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  9. Класс)) Я редко повторно что-то беру)) экспериментатор по жизни)

    ВідповістиВидалити