Повна детоксикація з Elfa Pharm та лінією засобів Detox Med. Гель для вмивання та маска.

Попри те, що я останнім часом б'ю всі рекорди з активності в блозі, то до всього втнула зовсім не по-блогерськи. Отримала на тестування новенький гель та маску і не дочекавшись фотосесії, почала активно користуватись засобами. "Спам'яталась" аж коли гелю в банці стало менше половини. Айяяй,- скажете ви. Не поспішайте з осудом, бо вже все виправлено, банки відзнимковані, а пальці стукотять по екрану телефона, набираючи цей текст. Час освіжити блог новим постом.


Сьогодні про актуальне - детокс обличчя. Сальні залози влітку працюють так активно, що навіть я з більш-менш нормальним типом шкіри задумуюсь про глибше очищення. До всього й екологія нині, м'яко кажучи, не ахті. Чого лише варті гори сміття у Львові і т.д. Як наслідок, забиті пори, чорні цятки, лущення шкіри та тьмяний колір обличчя. Бе.

Боротись з усіма цими проблемами обіцяє нова лінійка засобів "Detox med" від Фармацевтичної компанії Ельфа, яка любить тішити покупців новими розробками, а блогерів гарними і щедрими розсилками.

В лінії гель для вмивання, маска пілінг та крем. Мені дістались два перші засоби з переліку, які в парі і соло працюють дуже навіть не погано. Втім певна, що в комплексі засоби мають на шкіру ще кращий вплив. Основний компонент, що виконує більшість роботи по детоксу - чорне вугілля, що добре відоме своїми абсорбуючими властивостями. Не раз при отруєнні ми закидались жменею таблеток вугілля. Так і тут він рятує шкіру від отруєння різними неприємностями.


Отже, гель. Дивна сіра гелеподібна субстанція зі запахом цитрусової жуйки з трохи хімозною віддушкою. Піниться посередньо, але це не проблема, хіба ви любите вмиватись пригорщнею піни. Пластиковий носик "випльовує" достатньо гелю на один раз вмивання. Інколи я потребую менше засобу, то тисну на дозатор не так активно.


Гель непогано очищує шкіру, але мушу зауважити, що використовую його після міцелярної води, а інколи й після ще однієї пінки, яка більш активно змиває макіяж. Тож будьте готові, що від повного "бойового розкрасу" цей гель ваше личко навряд вмиє.

В мене гель -це скоріше допоміжний очищуючий засіб, коли шкіра вже практично "гола" від тонального, але ще не достатньо чиста для доглядового зволожуючого крему. Мушу додати, що гель злегка підсушує шкіру, але не критично. Якщо вірити написові на баночці, він підходить для усіх типів шкіри. Ну і 200 мл гелю вистачить на три-чотири місяці користування. В мене засіб вже майже на дні, так і напрошується на оцінку. Ставлю йому 4 з мінусом, бо нічим не здивував.


Маска. Сірий колір і той самий "жуйковий" запах. По текстурі - крем, що дозволяє легко нанести себе на шкіру і так само легко його звідти змити. Зазвичай, я даю масці хвилин 15-20 на майже повне висихання на обличчі, а тоді змиваю.

Зізнаюсь, маска мене більш приємно вразила, аніж її брат Гель. Вона працює. Це бачу по своєму носу, який всипаний не тільки веснянками, але й набридливими чорними цятками. Навіть за один раз використання я бачу, що цяток стає менше, а пори стають чистішими. Припускаю, що це вугілля в масці витягує весь той бруд з пор.

Звісно, мій ніс і пори були б мені ще більш вдячні, якби я не забувала і не лінувалась регулярніше робити собі такі детокс-процедури. А то роблю цю маску з регулярністю "раз в два тижні, коли згадаю", а годиться більше.

Про маску, якої в тюбику ще ого-ого скільки, можу сказати лише те, що це безсумнівно гарний і бюджетний варіант очищення обличчя. І мало не забула, маска не сушить шкіру, а навпаки, після неї в мене не виникає негайного бажання вилити на шкіру півлітри крему.


І наостанок, моя вам порада. Засоби лінійки Detox med справді варті уваги, але якщо надумаєте пробувати і захочете видимий результат, краще не економити і взяти весь комплекс. Прочитати все-все про продукцію і засоби можна на офіційному сайті бренду www.elfa.ua. І чистої шкіри вам, дорогенькі. Я ж обіцяю більше не пропадати так на довго. В голові вже рояться ідеї нових цікавих постів, залишилось викласти їх на папір.


Засоби надані для незалежного тестування піар-відділом бренду. 



Share:

1 коментарі

  1. нужно купить себе такую масочку) и цвет у нее необычный, но интересный))

    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити