Равлики наступають....огляд вмивачки TONY MOLY

...Кажуть, що гарно виглядати кореянкам допомагають слимаки. Уявіть вони собі роблять ними масаж....Тримають вдома великого РАВЛИКА-ПАВЛИКА ...годують його і люблять...а коли треба -  випускають собі на обличчя ...для масажУууу...Видовище не для людей зі слабкими нервами напевно. Але кажуть, що слизь цих равликів просто чудодійна......шкіра робиться як у младенца.



..Божечко, як я тобі дякую, що ми тут не такі екзоти...хоча равликів і слимаків в Україні точно вистачає...після дощу особливо. ...Я більше полюбляю звичні медоди очищення обличчя. Вмивалки, тоніки, міцелярні води та креми у звичайних тубиках і баночках, а не в живому вигляді, мене приваблюють куди більше. Тому, коли до мене прийшла чергова коробочка краси, а в ній була вмивачка від TONY MOLY на основі слимакової слизі...я дуже втішилась. ...Втішилась, що спробую щось новеньке...це, до речі мій перший засіб родом аж з Кореї...тим паче, цікаво, чи сподобається моїй українській шкірі корейський равлик.






.. Мені дісталась міні-версія засобу в обємі 50 мл. Впринципі цього достатньо, щоб познайомитись ближче зі засобом і зрозуміти чи підійде він тобі чи ні.













ВРАЖЕННЯ: 

...Ця пінка чудово підійде для тих, хто звик вмиватись до скрипу. Вона неймовірно очищує обличчя і справді надає їй свіжості. Що приємно, що шкіра не стягнута...хоча вона в мене схильна до сухості. 






Засіб добре піниться. Достатньо лише маленької краплинки. Хоча я чула відгуки, що пінка не дуже економна. Я розмилюю засіб долонями. Не користують жодними сітками. Пробувала спонжем...не то...руками краще. 




..Запах. Окрема Тема. В тюбику він здається дуже приємним...легким, ніжним і ненавязливим. Але вже вмиваючись...я внюхала? (шо за слово?) якісь неприємні нотки. Зараз важко сказати, що це...може той самий равликовий слиз. Але, друзі, до всього можна звикнути. 




Чи купила б я повну версію засобу?  Скоріше так.... ніж ні) Але не цього сезону точно...на зиму збираюсь зволожувати і ніжити своє обличчя) А пінка TONY MOLY - скоріше літній варіант, для моєї нормальної, схильної до сухості шкіри. Але власницям комбінованої шкіри ця пінка стане справжньою знахідкою.

..А ви користуєтесь корейської косметикою. Що думаєте?



Share:

4 коментарі

  1. Ніколи не пробувала) Зараз пробую вмивалку від Лаш Янгол :) Назва така мила, але і сам продукт вартий уваги) Скоро писатиму огляд :)

    ВідповістиВидалити
  2. В мене ідентична коробочка що і в тебе. Яле я ще нічим з неї не користувалась.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені сподобався крнм для ніг і ця вмивачка. Туш - ніяка. А міцелярку від ІР віддала подрузі.

      Видалити
  3. спасибо за очень интересную информацию!

    ВідповістиВидалити