Мої пухнасті друзі. Пензлики для макіяжу by MALVA

Я переконана, що якісні та зручні пензлики для макіяжу - це запорука гарно нанесених рум'ян, нормально розтушованих тіней та правильно підведених брів. Сьогодні познайомлю вас з моїми улюбленими пензликами для макіяжу. Їх не багато, але вони дуже класні) Гортайте далі...

Пальців на руках не вистачить, щоб перерахувати, скільки пензликів для макіяжу я перепробувала, щоб ціна відповідала якості.Одним з основних критерії у пензликах для мене - це м'яка синтетична основа. І головне!, коли ти наносиш косметику, на твоєму обличчі має залишатись засіб, який ти наносиш, а не ворсинки від пензлика.
Знайомтесь мої пухнасті друзі - пензлики для макіяжу від Мальва. Купила я їх випадково, на одному з ринків у центрі Львова. Саме шукала пензлик для румян, натрапила на цю фірму. Зупинилась на Мальві через привабливу ціну, здається, коштував він в межах 100 гривень. Вважаю, що це доволі не дорого. Скошений пензлик для рум'ян виявився настільки класним, що наступного дня я придбала йому ще кількох друзів.

Таким скошеним пензликом надзвичайно зручно наносити рум'яна. 
А ось пензликом, що на фото нижче, я наношу пудру. Він може здатись замалим для цього, але ні, насправді, саме пензликом такого розміру зручно наносити прозору пудру під очі, якою я закріплюю консилер.

Наступний пензлик, я використовую, для розтушовки тіней. Хоч користуюсь ним доволі рідко. Все-таки, тіні не зовсім мій формат макіяжу. Але ось таку кісточку у формі бочечки повинна мати кожна дівчина) Мало коли захочеться зробити smokie eyes). Нею дуже зручно розтушовувати тіні в складці повіка. Тому, якщо шукаєте ідеальну бочечку за нормальну ціну - це один з кращих варіантів. 


І мій улюблений пензлик - для брів. В тандемі з тінями для брів від ArtDeco вони просто творять дива.




Всі пензлики виготовлені з таклону - це таке синтетичне волокно максимально схоже до натурального волосу. Але танклонові кісточки набагато швидше сохнуть, не гірше від натуральних розтушовують косметику. І таклон - гіпоалергенний матеріал! 
І увага!!! - пензлики не линяють, ворсинки не вилазять, а це дуже класно :)

??? А якими пензликами ви користуєтесь? 

Share:

13 коментарі

  1. А чим ти наносиш тональний? Я все не можу вибрати якийсь хороший пензлик для цього діла)
    Маю кілька фірм. Але так, щоб була чимось аж дуже задоволена, то навіть не знаю. Ельф поки люблю, але маю лише одну з них. Тому рано казати. Також маю від Ів Роше, вони теж доволі непогані. Хочу спробувати Real Technicks, але все не випадає нагоди :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для тонального я мала Mary Kay. Хороший. В мене зараз більше ББ і СС креми, то я їх руками розмащую) а пензлик віддала подрузі)

      Видалити
  2. Теж маю кілька кісточок Malva, дуже ними задоволена)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як на мене "ціна -якість" чудове поєднання у випадку з Мальвою)

      Видалити
  3. В мене "збірна СССР" - є Malva, тревел-версія пензлів Clinique, а нещодавно придбала EcoTools, і зараз тільки ними користуюся.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як тобі ті ЕКО? бо я шукаю кісточку для консилера. І поки в пошуках.

      Видалити
    2. мені норм. Як тільки їх привезли, одразу помила- посмикала в різні сторони))) завжди таку процедуру роблю, коли нові пензлі купую) В Еко щетинки не вилазять, не линяють, і мені їхній еко-вигляд подобається (бамбукова ручка, всє дєла))). Тоналку, тіні (сухі), пудру наносила - все ок, добре розтушовують.

      Видалити
  4. Якщо шукаєш щось для консилера, спробуй Beauty Blender, для мене він краще будь яких пензликів, набагато ніжніший, що важливо для ніжної шкіри під очима, прекрасно розтушовує, і в разі чого вбере все зайве :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, може спробую)Єдине - ціна кусає) А так я сама вже давненько до нього приглядаюсь)

      Видалити
    2. Воно того варте, до того ж скоро сезон розпродажів, в нас на жаль рідко знайдеш справжні розпродажі з великими знижками, але якщо поритись на закордонних сайтах, там багато :)

      Видалити
  5. В мене 2 набори)); Wob для клієнтів і MAC для мене, тому, що вони постійно мають бути в чистоті перед використанням їх для макіяжу різним клієнтам, а надто часто їх мити - не піде їм на користь, тоооо щоб не мити весь час пензлики після своїх мейків, завела собі окремі)
    Для рум"ян і для пудри в мене з натурального хутра, а для тоналки - синтетика. Але якщо вибирати які для мене зручніші, то однозначно Вобівські, особливо пензлики для тону і для брів\стрілок (він вужчий аніж в тебе і аніж мій Маківський і ним добре стрілки вести)
    На рахунок Мальви - мабуть і я собі якогось прикуплю ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спробуй) А я може і до wob придивлюсь) але мені напевно аж таких дорогих і професійних не треба. Ну хіба для брів☺

      Видалити
    2. ага, їх ціна лякаюча особливо зараз... з часу коли я їх брала вона виросла вдвічі, якщо не втричі(

      Видалити