EcoHandMade мило «Цвіт папороті»

Якби ще півроку тому мені хтось сказав, що я митимусь милом, замість гелю для душу, я б розсміялась йому в обличчя. Якось досі не складалось в мене дружби з милами (моя суха і доволі чутлива шкіра вибаглива до таких засобів). Але так було до знайомства з натуральними еко-продуктами...

Знайомтесь, хто ще не чув, натуральне екологічно чисте мило серії EcoHandMade «Цвіт папороті».
З цією маркою я сама знайома зовсім недавно, але вже її люблю. Мило українське. До речі, варять його неподалік Львова, у Яворівському районі. 

Як зазначає виробник, мило зварене гарячим способом з жирних та ефірних олій, відварів трав та лужного розчину. Не містить SLS, парафіну та інших продуктів нафтопереробки, жирів тваринного походження, синтетичних барвників та ароматизаторів,  консервантів. Мило повністю натуральне, кошерне, вегетаріанське та веганське (крім шоколадного - містить молоко). В мене аж з’явилось бажання подивитись як це мило вариться) Може колись і мене запросять хоч одним оком подивитись на миловарний процес.
Термін придатності ароматних мил - 6 місяців. Через те, що мило натуральне і не містить  синтетичних додатків за півроку воно втратить свій аромат. Такщо, покласти мило в шафу для білизни «щоб пахло», як це робили наші бабусі, не варто. Краще брати і користуватись одразу.
Також будьте обережні, якщо маєте алергію на якийсь з компонентів мила і уважно читайте склад на упаковці. Виробник каже, що всі мила, крім Гіпоалергенного, Кукурудзяного та Дитячого, протипоказані хворим на астму, також з обережністю слід використовувати вагітним та в період лактації. Хворим на алергію радять не користуватись милом із вмістом алергенів (продуктів бджільництва та окремих ефірних олій).
Я зараз користуюсь Цвіт папороті «Медове з воском». Поки враження лише позитивні. Мило дуже ніжне, а намилюватись ним одне задоволення. Я намилююсь брусочком, не використовуючи губки. Мило не надто піниться, хоча це напевно залежить від кількості мила. Зважаючи на те, що я не маю алергії на продукти бджільництва, то мені мило підійшло. Щоправда, після миття відчуваю дещо стягнутість шкіри (я вже казала, що вона в мене суха), але це минає за хвилин 5, навіть якщо не наносити бальзаму чи лосьйону.
Брусочок мила доволі невеличкий, але щось мені підказує, що засіб дуже економний. Я вже три дні користуюсь цим милом, а воно ще й не надто змилилось. Боюсь щось припускати, але надіюсь, що хоча б на повних два тижні цього мила мені вистачить. Але навіть якщо воно закінчиться, то не біда, про запас я маю ще одне «Вівсяне з лемограсом». Яке воно я поки не знаю, бо не користувалась, але пахне божественно.
Розглядайте каталог миделок від "Цвіт папороті" тут
До речі, натуральне мило, як на мене, чудовий подарунок на свято) І гарно, і корисно. Принаймні, я вже точно знаю, що подарувати і татові, і тітці на День народження. 

P.S. Виробникові для роздумів. Якщо надумаєте змінювати дизайн коробочки, то можна було б оформити мило в мішечках з льону чи мішковини. Було б таке еко-еко))) 

 Мило надано "Цвіт папороті" для незалежного тестування. 

Давайте дружити у Facebook  та Вконтакті

Share:

5 коментарі

  1. Ой как я люблю натуральное мыло :) В самом деле, с упаковочкой я бы поработала, а так - классно, что потихоньку появляется столько марок украинской эко-косметики)
    П.С. спасибо за подарочек :) Особенно румяня понравились,цвет такой прям вау, очень мой )

    ВідповістиВидалити
  2. Українська ек-косметика все більше і більше розвивається, що не може не тішити :)!

    ВідповістиВидалити
  3. Я теж хочу спробувати мило від "Цвіт папороті" все мило. Схожу 27 грудня на фестиваль "Всі свої" там познайомлюсь з ним. Дякую за огляд.

    ВідповістиВидалити