Liferia. Грудень. Мої враження.

Я страшенно люблю коробочки краси. В мене просто мозок відмикається, коли бачу відкриту підписку на черговий beauty-box. А кур'єра з посилкою я чекаю зараз більше, ніж Миколая в дитинстві. Пропоную разом зі мною зазирнути під обгортку Грудневої коробочки краси від Liferia. Що в нас тут?





У дуже милій стандартно рожевій коробочці заховався тональний крем від VG Proffessional. Замовляючи коробочку, можна було вибрати собі колір засобу, в мене 423, легкий беж з рожевим підтоном. Він мені злегка затемний і напевно полежить до літа.
 З того, що я встигла розпробувати, крем легкий, в міру рідкий за консистенцією. Не лягає маскою, що для мене важливо. Виглядає доволі природно. Але перекриває нерівності на "трієчку". Гарно зволожує, тому для сухої шкіри - саме те. І ура-ура-ура, в коробочці повнорозмірний засіб. Цілий 40 гр. 
Відновлююча олійка від CHI Argan Oil. Чула, що дуже крутий засіб. Буду пробувати. У коробочці мініатюрка, буквально кілька мілілітрів, але думаю, що відчути чи класний це засіб я зможу))

Далі ще одна мініатюрка. Крем для обличчя з екстрактом чорної ікри Ingrid Millet. Цікаво буде спробувати. Але судячи з опису - це антивіковий крем, тому напевно тестувати його буде моя мама. 
Ще одна повнорозмірка - тіні Glossip silky mono eyeshadow. 

Колір такий собі, але думаю, згодяться на господарстві). Тіні добре пігментовані.
 І ще одна мініатюрка - маска для тіла з вулканічним попелом. Буду пробувати. 
Крім, стандартно, п'яти продуктів, у коробочці мене чекав сюрприз. Ось такі пробники кремів від польської марки Organique. 

А також солодкий дарунок. 
Сподобалось наповнення? Любите коробочки краси? 

Буду рада бачити вас у підписниках мого блогу) А також давайте дружити у Facebook та VK.

Share:

4 коментарі

  1. Organique суперська марка :) У мене від них 2 рази був шампунь і маска на базі голубої глини, всіма продуктами була дуже задоволена ;) Сама ідея з коробочками повними продуктів для краси цікава, але можна часто натрапити на продукти, які не підійдуть, або не сподобаються :(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, справді? Буду пробувати. І звісно, що ризик завжди є, але нічого не можу зі собою подіяти)

      Видалити
  2. Гарна коробочка)
    О, я бачила цю фірму в Польщі) Але якось не знала нічого про неї і розгубилася) Але аромати там були не гірші, ніж в Лаш :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Рада бачити! Я також поки не знайома з цією маркою. Сподіваюсь ці пробнички дадуть мені змогу розпробувати її))

      Видалити