Свіжий LOOK на проблеми вашого волосся. Маска для відновлення та прискорення росту волосся.

Каре - один з найсміливіших експериментів з волоссям, який я будь-коли робила. І, як мені видається, один з найвдаліших. В такому образі я проходила повних два роки "з хвостиком" і почувала себе з такою довжиною дуже комфортно. Але ...така коротка зачіска вже мені трішки набридла, та й довгим волоссям нема стільки заморочок, це я про укладку тощо. Тому ось уже приблизно 4 місяці, чи вже може й більше,  як я остаточно вирішила повернутись до свого звиклого образу довговолоски. І хоч моя стиліст-перукар запевняє, що моє волосся і так відростає непогано, і обіцяє, що навесні я вже матиму нормальну довжину і навіть зможу заплітати кіски, я вирішила трішки пришвидшити процес росту волосся. Ну, наскільки це можливо.

А поки моє волосся відростає, розкажу вам про мою недавню знахідку - цибулево-часниковий комплекс для росту волосся від Nature. med.
В лінійці є шампуні, бальзами, сироватка та навіть чудо-ролик активатор росту волосся. В моєму арсеналі поки лише з'явилась маска для відновлення волосся, яка й запобігає випадінню. Маску я купувала в Інтернеті за 80 гривень. Начиталась схвальних відгуків і вирішила...Треба брати і пробувати. 
Nature.med косметика українського виробника. Раніше її робили в Донецьку, але через бойові дії і бажання працювати на благо українських красунь,  виробництво переїхало до Дніпродзержинська. Ох, як підкупає ця їхня патріотичність))) Але не патріотичністю єдиною. Маска справді виявилась чудовим засобом. 

Отже, з картонної коробочки, на якій можна прочитати "що це за засіб і з чим його їсти", виймаєш ось такенну баночку з маскою. 
В банці з пластику 250 мл. На кришечці є попередження та застереження щодо використання та контрольна стрічка-наліпка, яка свідчить про те, що до вас цієї маскою ніхто не користувався. 
Нехай вас не лякають слова "цибулево-часниковий"! Запаху цих продуктів харчування маска немає, а напрочуд непогано пахне. Вона має дещо свіжий кислуватий запах, як на мене, трішки різкуватий, але це куди краще за часник та цибулю.

Консистенція густого желе, якщо маску перевернути, вона не витече. Колір білий з перламутровий відливом, виглядає дуже естетично. Враження, що ти наносиш на волосся мелені перли. Я маску набираю пальцями. В мене худенька рука, тому я без проблем можу видобути з банки засіб, а ось якщо у вас великі руки, то тут може бути проблемка, бо горловина баночки не така вже й велика. Звісно, ця проблемка вирішується невеликою лопаткою для косметики. Але у комплекті з маскою лопатки немає.
 Про склад: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, CETRIMONIUM CHLORIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL,THYMUS VULGARIS OIL, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, ALLIUM CEPA EXTRACT, ALLIUM GARLIC EXTRACT, HYDROLYZED KERATIN, METHYL NICOTINATE, CAPSICUM ANNUUM EXTRACT, 5-CHLORO-2-METHYLISOTHIAZOLIN-3-ONE, 2-METHYLISOTHIAZOLIN-3-ONE, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, TRIETHYLENE GLYCOL, BHA, PARFUM.
Від виробника: маска інтенсивно укріплює, живить і відновлює структуру волосся по всій довжині, стимулює ріст, надає сили, гладкості, блиску. Зволожує і насичує волосся вітамінами і мінералами. Активно відновлює пошкоджені ділянки, захищає від зовнішніх впливів. Запобігає випадінню.

Це все я ще маю перевірити, впродовж тривалого часу. Думаю, що має минути приблизно два-три місяці, щоб результат був помітним.

Користуюсь цією маскою, я вже майже місяць - раз, інколи два рази в тиждень.  Накладаю, її на волосся по всій довжині. Добре масажую та розчісую волосся пальцями. Маска навіть дозволяє втирати її в шкіру голови, не обтяжуючи при цьому волосся. Не рідко таке буває, що ти густо і щедро нанесеш маску, а потім не можеш вимити її з волосся, з цим засобом в мене такого не було.
Так от, після нанесення можна походити з масочкою до 20 хвилин. Але я надягаю на голову політиленовий пакет, обмотую рушником і даю масці попрацювати приблизно 40 хвилин. Після цього змиваю.
Змивається маска легко. Вже під час змивання відчуваю, яким наповненим стало волосся.

Після використання маски, волосся не обтяжене і дуже об'ємне. Легко розчісується  і еластичне. Я відчуваю, що його стає більше і воно настільки приємне на дотик, що волосся хочеться гладити і гладити. І хоч я не велика прихильниця масок, з якими треба по півгодини ходити на голові, заради цього відчуття наповненості волосся, я готова потерпіти.
За кілька місяців напишу пост про те, чи вдалось мені з допомогою цієї маски відновити волосся та відростити довгу шевелюру. А поки ви розказуйте, які ваші улюблені маски для волосся? І дякую, що дочитали мій величезний постище)))

Щоб стежити за оновленнями підписуйте на сторінку блогу у Facebook та шукайте verbytska_u в Instagram.

Маску купувала за власні гроші. Не реклама.

Share:

7 коментарі

  1. Ой, какой интересный продукт! У меня когда-то была луковая маска, но я вот не уверенна, какой фирмы. Тоже были чудесные ощущения, хотя я с ней так по долгу не ходила - терпения не хватает.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, продукт справді цікавий) Я також не люблю довго ходити з масками, але ще поки терплю. Цікаво на скільки мене хватить)))

      Видалити
  2. классная маска, с интересом попробую при случае!
    шампунь марки мне понравился а кондиционер не подошел.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Обов'язково спробуй. Класний продукт. А я ще хочу сироватку з цієї цибулевої серії. Дякую за візит)

      Видалити
  3. Пойдет масочка)) Хорошая! Я вот уже 3 года не изменяю маскам от Др. Санте))

    ВідповістиВидалити
  4. Я теж вирішила спробувати цибулю з часником. Але шампунь і бальзам.

    ВідповістиВидалити