Освітлювальні патчі для очей від Tony Moly.

Ці патчі я замовила імпульсивно. Випадково натрапила на них, коли перевіряла чи не подешевшала бува відбілююча маска від Tony Moly, на яку я вже давненько полюю. І вирішила замовити, а що втрачати. 
Коштували вони понад 50 грн. В милій упаковці з пандочкою (панда - це фішка цієї корейської марки) вмістилось всього два патчі. Ну логічно, на два ока. 

Зізнаюсь, що очікувала, що тут хоча би чотири штуки, хоча б на два рази.
Досі я не стикалась з такими продуктами, жодного разу не накладала щось на очі, навіть фітокомпреси для мене це новина, тому я не одразу розібралась як правильно їх накладати. Знадобилась допомога Google. 
Перші враження.
Чорні патчі просочені якоюсь слизькою рідиною. Яка ще й до повного щастя виявилась дещо липкою. 
Також будьте обережні, щоб ця слизь не потрапляла в очі, бо може пекти. Взагалі, впродовж того часу, що я лежала з патчами, відчувала щось дивне. Шкіра під очима то підпікала, то пощипувала, словом я не надто і відпочила, як планувала.

Так пролежала я десь хвилин 15. За цей час патчі встигають підсохнути, а якщо трохи засобу й залишилось, то його треба втерти пальчиками в шкіру. 

Після процедури я відчула лише приємне зволоження шкіри під очима. Але якщо знадобиться зняти припухлість чи втому тощо, ці патчі навряд допоможуть. Також я не зауважила, щоб моя шкіра під очима помітно посвітлішала. В цьому плані жодного результату. Висновок. Такі штучки можна спробувати один раз, щоб зрозуміти, що це абсолютно безглузда і непотрібна штука. Принаймні, такою вона виявилась для мене. Маєте інші думки, пишіть. 

Продукт куплений за власні гроші. Не реклама. 
Давайте дружити у Facebook та ВКонтакті.



Share:

4 коментарі

  1. Не пробувала нічого схожого)
    Мій максимум - це, наразі, крем для шкіри навколо очей) Тепер і не пробуватиму)
    Дякую за відгук :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ти ще молоденька) Патчі не потрібні)))) Хіба для розваги)

      Видалити
  2. А мені патчі подобаються, правда я тестувала Purederm. Там в упаковці 30 штук, тобто на 15 разів. Коштували порівняно дешево, але відчуття свіжості лишають класне. Не знаю, чи борються з припухлістю, бо такої проблеми не маю. І ще чула багато хороших відгуків про патчі з єнотом - їх дуже хвалять, але ціна трохи кусається

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Просто моє знайомство з патчами розпочалось не надто приємно) При нагоді треба буде спробувати Purederm - може перегляду свою думку, щодо таких засобів)

      Видалити